• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Най-слабият български автор.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
21 Мар 2023 12:34
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 831
Най-слабият български автор. #141585
Темата се припокрива с тази от 2011-та година, затова ще ги слея: knigi-igri.bg/forums/about-authors-and-painters/409

За мен е пресилено и неуважително да се използват епитети като "най-трагичен", камо ли за автори като Джордж М. Джордж, който често се нарежда сред любимите (Справка подобна анкета, но за най-любим автор: knigi-igri.bg/forums/about-authors-and-painters/2150?start=60) Всеки си има право на мнение, разбира се, но приканвам да се отдава нужното уважение на тези хора.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс
Следните потребител(и) изказаха благодарност: harlequin, banskidedo

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

21 Мар 2023 13:41 21 Мар 2023 13:46 от LethianDreams.
LethianDreams's Avatar
LethianDreams
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Най-слабият български автор. #141586
Уважение отдавам на Джордж за всички книги, за които е спомогнал като печат и оформление, но не и за "писателския" му талант.
Ринглас, темата изобщо няма нищо общо, не знам поради какви причини тръгнв да я обединяваш с тема от (забележете) 2011 година, ако искаш я обедини с тема отпреди 2000 година, когато тоя форум го нямаше... Нито има подобни анкета, а само се говори тип "размисли и страсти" кой е най-слабия автор.
Но не знам защо изобщо се хабя да пиша, явно на всички трябва да се оказва "уважение" независимо колко некадърни автори са.
Мога и с книги да се аргументирам - футболния страт на Джордж е най-смешното нещо, което съм чел някога и си личи как когато ГРАМ си нямаш на идея за какво пишеш.
Уейн ме спря да пусна анкетата в неговата група, че Джордж пищял като малко детенце, явно и тук сте ЯКО зависими от ДЖ.М.ДЖ :)
Аз бях дотук с този форум, с огромно удоволствие ще си изтрия акаунта още сега и не смятам да влизам никога тук, жалко, че тук има и мега готини хора като Торо, но с него ще си лафим на лични у фейса...
Edit: То не можело да се трие профил, явно си вечен тук :D

21 Мар 2023 14:49 21 Мар 2023 14:52 от kiril_ps.
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 819
Най-слабият български автор. #141587
Чао, LethianDreams!
И приятно изкарване, там, където отиваш.

Джордж е сред най-ерудираните хора, които познавам (онлайн), и макар да има и слаби произведения (кой няма??), то това не значи, че е слаб автор.

knigi-igri.bg/shop/

21 Мар 2023 17:11 21 Мар 2023 17:40 от ringlas.
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Най-слабият български автор. #141588

LethianDreams писа:
Уважение отдавам на Джордж за всички книги, за които е спомогнал като печат и оформление, но не и за "писателския" му талант.
Ринглас, темата изобщо няма нищо общо, не знам поради какви причини тръгнв да я обединяваш с тема от (забележете) 2011 година, ако искаш я обедини с тема отпреди 2000 година, когато тоя форум го нямаше... Нито има подобни анкета, а само се говори тип "размисли и страсти" кой е най-слабия автор.
Но не знам защо изобщо се хабя да пиша, явно на всички трябва да се оказва "уважение" независимо колко некадърни автори са.
Мога и с книги да се аргументирам - футболния страт на Джордж е най-смешното нещо, което съм чел някога и си личи как когато ГРАМ си нямаш на идея за какво пишеш.
Уейн ме спря да пусна анкетата в неговата група, че Джордж пищял като малко детенце, явно и тук сте ЯКО зависими от ДЖ.М.ДЖ :)
Аз бях дотук с този форум, с огромно удоволствие ще си изтрия акаунта още сега и не смятам да влизам никога тук, жалко, че тук има и мега готини хора като Торо, но с него ще си лафим на лични у фейса...
Edit: То не можело да се трие профил, явно си вечен тук :D

А може би просто Джордж е уважаван от всички, дори от Уейн? Не знам какви проблеми бориш в личен план или какво те е провокирало, но има начин да изкажеш и без излишни грубости, че не харесваш творчеството на някой като Джордж, когото голяма част от тази общност харесва и е благодарна за наследството му в жанра, ако ще и нито една нова книга да не й беше направил предпечата. Това е като да дойдеш в читателски клуб на Толкин и упорито да настояваш, че е некадърник.

За начало профилактичен бан за 48 часа по точка 4.

21 Мар 2023 17:11
LethianDreams's Avatar
LethianDreams
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Най-слабият български автор. #141589
Едно е да си ерудиран, друго е да си стойностен писател на книги-игри, има огромна разлика. Както казах, респект за оформлението, но за мен лично той, без съмнение, е най-слабият автор на книги-игри евър.
Не знам защо тук хората смятат, че писателите на книги-игри са някакви икони, които никой не трябва да пипа. Затова и получаваМЕ (всички) демота като Приключение в джунглата- неиграем боклук!
Анкетата по никакъв начин не целеше да обиди някой, напротив, нещо като Златен Скункс е, с идеята победителят (който най-вероятно щеше да бъде Сим Николов ако милия, скъп модератор я беше оставил) да си вземе поука и да прави интересни книги в бъдеще. Но сега само ще гадаем :)
Киро, мерси за попътния вятър, но както отбелязах, няма вариант да си изтриеш профила, може само Ринглас да те делне, ако не слушкаш и папкаш :)

21 Мар 2023 17:40
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Най-слабият български автор. #141590
Не става въпрос за "слушкане и папкане", а за някакви базисни правила на общуване. Не разграничаваш детайлите на това, което ти обяснявам. Нямам проблем да намираш Джордж М. Джордж за най-слабия автор и да пуснеш ако желаеш аргументи защо и как, макар и да не съм съгласен, това е твоя воля и право. Но начинът, по който го направи не само в тази тема, както и ответната ти реакция, заслужават почивка от форума.

22 Мар 2023 18:30
Etom's Avatar
Etom
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 227
Най-слабият български автор. #141591
Сим Николов е абсолютния шампион според мен. След няколко негови "произведения" почти бях зарязал целия жанр. Добре, че имаше и други автори, които се стараеха повече.

"Винаги си избирай по-голям враг. По-лесно се улучва."
Тери Пратчет

24 Мар 2023 07:31 24 Мар 2023 07:50 от gbm.
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 413
Най-слабият български автор. #141594
LethianDreams, нямам нищо против да ме смяташ за най-слабия автор. Ще го преживея. Не харесваш книгите ми, твоя работа, всеки има право на менение. Все пак добре е поне да се придържаме към фактите.

"Уейн ме спря да пусна анкетата в неговата група, че Джордж пищял като малко детенце, явно и тук сте ЯКО зависими от ДЖ.М.ДЖ" - това не е вярно! От какво да са зависими, не им продавам наркотици ще знаеш.

Ето твоето мнение, който Уейн изтри:
"Най-слабия автор на книги-игри в България! Даже смятах да пускам анкета тук, да подредим най-плачевните автори, но хейта невинаги се толерира, което за мен е тъпо. Лична оценка 1 от 5 за Тетивата. Игрите на Сим са шедьоври спрямо тази!". - Аз нямам нищо общо с изтриването. Не съм карал Уейн да го прави. В неговата група той си решава.
Държа да се знае, че никога, по никакъв повод не съм "пищял" в групата на Уейн, защото "някой си фен бил критикувал". Никога не съм псувал Уейн, каквото и да разправя. Напуснах защото ми стана "криво" от публикация точно на Уейн, не на "някой си фен". Направих го без да давам никакви обяснения, нито в групата, нито на Уейн лично.

"Не знам защо тук хората смятат, че писателите на книги-игри са някакви икони, които никой не трябва да пипа. Затова и получаваМЕ (всички) демота като Приключение в джунглата- неиграем боклук!" - Автор на това демо е Георги Александров. В този форум е с псевдонима ДжорджАл.

"Мога и с книги да се аргументирам - футболния страт на Джордж е най-смешното нещо, което съм чел някога и си личи как когато ГРАМ си нямаш на идея за какво пишеш." - с това съм съгласен. Тази играта е лоша и наистина не разбирам от футбол. Все пак не смятам, че точно тя е показател за обобщение.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: LethianDreams

24 Мар 2023 11:01 24 Мар 2023 11:54 от LethianDreams.
LethianDreams's Avatar
LethianDreams
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Най-слабият български автор. #141595
Ето как с едно мнение, Джордж М. Джордж много рязко ми се издигна като човек в очите, не като писател.
Благодаря за точния и откровен отговор.
Интересно ми е какво те е подразнило в публикацията на Уейн, при положение, че си автор и писател, мисля, че тази страна от славата е ясна за вас, не може всеки да ви харесва и обича (като Ринглас :D)
Веднага се извинявам за демото, което набедих, че е твое. Моя грешка, дори твоите игри са поне една идея по-смислени от тоя неиграем боклук.
Ти си имаш своите фенове, така че моето мнение по никакъв начин нямаше да влияе на анкетата, която Ринглас по неведоми пътища премахна и вкара в общата мъзга. Вероятно някой друг щеше да вземе Златния Сом, но сега няма да разберем.
По-скоро мен лично ме дразни тая модерация, някой решава, че нещо съм казал наопаки и бан, все едно е негов форума. Той ще каже, че е негов сигурно, но това не е така, той е на всички потребители. А 4 точка нямам представа коя е, какъв олигофрен трябва да си да четеш правилата на форум, аз такива хора не познавам :)
А езикът ми е такъв, за добро или лошо, не съм като женичките, които се мазнят в обшия и злословят зад гърба на някого ;) Казвам си ясно нещата в очите :) Така че много банове ще ям занапред, може в даден момент да напсувам Ринглас да ми делне профила :D

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
Книги-игри
/
За книгите-игри
/
За авторите и художниците
/
Time to create page: 0.078 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Материали (1 Мнения)
    • в Работилница / Работилница с Ink
    • от ringlas
    • Yesterday 18:08
    • Писане на уеб базирана интерактивна литература с I... (1 Мнения)
    • от ringlas
    • Yesterday 16:09
    • Дигитални книги-игри: Манифест (1 Мнения)
    • от ringlas
    • Yesterday 15:50

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg