...
4.0.11 е обновление с цел подсилване и оправяне на проблеми по сигурността. Подготвя и платформата за преминаването към голямата версия 5.0, която обещава още по-добра архитектура и приятни нововъведения (най-вече за мобилни устройства).
...
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Абе за чий е нещо да се обновява? Вижте гугъл... всеки път е супер дразнещо, стария дървен форум си беше най добре.... най първия още Ян като беше собственик.
Не съм сигурен дали имаш предвид визията на форума или как е проектиран понеже използваш думите "надежден" и "дизайн". Темата "проблеми с форума" е започната още през 2011 година с проблеми, които отдавна са отстранени или ги няма. Може би е добре да я разчистя и да сложа списък с актуалните проблеми най-отгоре, а останалите мнения да отидат в архива.Викторе, извинявай, ама дизайнът на форума в този му вид е всичко друго, но не и надежден. Ти само виж, има тема в която пише която се казва "проблеми с форума" и тя е 17 страници!!!
Временно съм прекъснал линковете към дигитализираните книги докато приключа с всичката работа по сайта.линковете на дигиталните книги спряха да работят, което е изключително неудобство;
Нормално е да има хора, които имат проблеми, всеки има различно ниво на умение при работа с компютър, а и самият софтуер се променя непрекъснато, което също води до определени затруднения. Kolander не се е оплакал повторно да има проблем, мисля, че го отстраних още тогава. Ян не се е свързал с мен, въпреки, че ми има Skype, за да му помогна. Имахме миграция на данни преди месец, която доведе до въпросните проблеми. Не е свързано конкретно със самия форум.kolander e писал, че е бил блокиран да пише; ян също не можеше да си влезе в профила;
Форумът работи, хората имат достъп до него, публикуват мнения, използва се. Каквито проблеми са се появили гледам да ги оправя, останалите са в процес на изчакване. Хубаво е да изброиш нещата ако нещо съм пропуснал и не съм написал, че се работи по него.И други проблеми има, не ме карай да ти ги търся. Не казвам, че не трябва промяна, ама в този вид форума очевидно не работи. Една от причините почти да не го използвам в момента е колко е зле. Разбирам, че го плащаш и гледаш цената да е по джоба ти, както и че не си длъжен да правиш това, ама просто не ми хвали дизайн на форум с толкова дефекти - моля те.*
Дискорд е външна програма с милиони потребители в целия свят. Подобна на Skype, Viber, WhatsApp и т.н., но за разлика от тях е точно за гейминг общностни като нашата. Не мога да ти помогна за проблемите, които описваш, че имаш с нея, трябва да се обърнеш към нейния екип.*Дискордът също е ужасяващо тежък - едвам включвах лаптопа от него, а още по-трудно го махнах - беше адски агресивен. О хиляда места го махаха, сто антивирусни пусках, за да има накрая ефект. а докато ми беше на инсталиран компютъра не щеше да включи Уиндоса - десет минути черен екран, толкова тежък бе Дискорда. за лаптопа ми
Рахвине, съжалявам, че не ти харесва системата, но върши работа. Не виждам какво толкова те дразни, а и това вече опира до персонални предпочитания.то разбирам пе 25 човека пишем тук понякога ама тоя вид на форума е потресаващо дразнещ
Викторе, мисля че съм бил достатъчно ясен, но в случай, че не съм - в тази версия форумът има много повече бъгове, отколкото в предишната. Не искам да се ловя за всеки отделен случай, сигурен съм че имал обяснение, и че правиш всичко необходимо, но не е нормално да има 17 страници по тема "проблеми с форума". Може да е имало такава тема и преди, но сега тя очевидно набра скорост.* Очевидно, че форумът създава проблеми в този си вид, не казвам, че ти си виновен, просто мисля, че това не е адекватната визия.
може да не е свързано със самия форум, но е странно, че на стария форум нямаше толкова проблеми. За човек който не е програмист впечатлението е, че форумът прави белята.
Имам Скайп и никога не ми е правила такива проблеми като Дискорд. Както и да е не искам да коментирам Дискорда или чата, коментирам основно форума. Пак казваме, убеден съм, че влагаш сърце и душа в него, но моля те не го хвали, защото в този си вид, няма какво да му се хвали.
* последните 4 страници на темата "проблеми с форума" за направени за няма и 2 месеца, а преди това 13 страници - за 5 години. Не знам кой форум е бил по-добър, знам кой е събрал по-малко оплаквания.
Конкретно. Къде е бутона, прочети своите мнения.
Конкретно. Защо постоянно пише колко мнения има понтемата и ми ги дава нови, като примерно има 336 мнения едва ли не нови.
Джордж, това, което се опитах да ти кажа и в предния пост, е че проблемите и бъговете от последните 2-3 месеца са ПРЯКО вследствие от това, че ръчкам по сайта. Казах ти 2 или 3 пъти, че е нормално и ОЧАКВАНО да излизат проблеми (но няма как да предвидя къде ще се проявят) и затова ги записвам и гледам да ги оправя като стигна до тях. Затова има тема Проблеми с форума, за да може ако някой има проблем, да се оплаче, аз да разбера и да го отстраня.и ми казваш, че ще оправиш проблемите до края на годината. Щом ще ги оправиш (бъдеще време) значи признаваш, че има проблеми, т.е. няма как форума да е надежден. За това беше цялата работа – да не се хвалиш с нещо което не е за хвалене
Другото са мрънкания, въпреки, че пишеш, че не са, а не съвети и не нещо конструктивно.Аз имам три оплаквания – за линковете на книгите игри; за това че като пиша на някой които има ник на кирилица излизат маймуни; за това че входа за лога е заврян на никакво място и всеки път трябва да го търся.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas