Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мое лично верую си е, че ако не бъдеш отразен от някого, не е редно да търсиш проблема в него, а в комуникацията, която е протекла между вас. Интересно ми е защо смяташ за редно да "бъдеш потърсен"? Струва ми се, че има известна доза самодоволство от това, което правиш, което не е лошо, но е редно да не изискваш хората да споделят твоето доволство от това, което ти правиш, защото в противен случай единствено може да се озлобиш.Искрено съм учуден, че никой от управата не отбеляза съществуването на проекта ми, не коментира или не повдигна темата, понеже смятам, че той е съществен напредък в популяризирането на книгите-игри. Никой не изяви желание да се свърже с мен, да предложи партньорство или да попита как може да помогне.
Сега съзнавам, че трудът ни е бил комерсиализиран!
"… Основно искаме да добавим допълнителни полета към вече съществуващите и не на последно място да вържем модула със система за платена регистрация, която обаче ще става когато се регистрираш в сайта като цяло. Тоест да се появява инфо когато си с безплатен ъкаунт, но да се появява и още повече когато си с платен. За момента това което виждаш в каталога трябва да се показва на безплатния, а това което ще доразвиеш трябва да го има само на платения."
„Сайтът и форумът през 2014та изглеждаха добре, феновете събрани на едно-единствено място, с малки изключения, бяха успели да се нагодят един към друг и нещата се движеха напред.“
По онова време вече се бях преместил в София и бях едва в началото на кариерата си. За сайта и форума ми оставаше все по-малко време, прибирах се вечер след поредния тежък ден, вечерях нещо набързо и се захващах с хобито си. Бях наясно, че да създадеш нещо не е лесно, но да продължаваш да го развиваш, така че да го направиш атрактивно за посетителите му и да им привлечеш интереса по такъв начин, че те да продължават да се връщат всеки ден, смятах за почти невъзможно.
“Публикуването на книги-игри под формата на мобилна апликация също замря, поради недостатъчна подкрепа. Започнатите преди няколко години, от ентусиасти, проекти за четене на книги-игри директно от компютъра или браузъра изведнъж прекъснаха развитието си.”
“И не на последно място, очевидна е липсата на визия за развитието на Knigi-Igri.BG, както и тоталното безразличие към електронните книги-игри.”
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas