Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз не съм никой, за да раздавам, каквото и да е. Споделям мнение на форум за КИ на база информацията, която имам и след обработка от скромните ми умствени възможности (между другото съм написал сайта, а не форума - има разлика, нали?). Всеки е свободен да опровергае всичко, което съм написал, но моля, без да отправя обвинения "че съм раздавал акъл..."при все че си тръгнал да раздаваш заслуги и акъл.
По памет помня, че някъде Ефикс ти предложи да му погледнеш футболния проект и ти му отказа. Как сега излезе, че нямало такова нещо, а аз съм си измислял? Да не би да злословиш в момента, с цел да подтикнеш управата да ме банне?
"успяхме да накараме цяла България да говори за книгите-игри през последните години"... Това не се е случвало никога. Нито през деветдесетте, нито сега. Далеч сме от популярността на коронавируса, а и на него доста време му отне.
Където винаги, май? Така де, Асасините 2 още не са излезли...1. ИККИ - къде е?
Кой е Джейми? Аз и моето издателство за КИ мислех да го прехвърля, ма се сетих че нямам...2. СКИ - прехвърлиха КИ към Артлайн, издателство, което надали знае кой е Джейми например. Че и замалко да няма щанд, ако не беше Ефикс и други опълченци. Като че ли ентусиазмът при тях вече не е със същия заряд. Да, все още се трудят, но цифрите говорят - Парадокси ( кратка) и ПГ, нищо друго през 2019. Според мен има вероятност 2020 да е последният им щурм.
Как... това се отразява на нещата? Виж, ако кажеш че е зарязал пицариите някои гладни ще си отдъхнат...3. Неделчо Богданов заряза писането на КИ и се отдаде на писане на фентъзи епос.
То това му е хубавото - апокрифна фенска литература за ценители. Какво е "Жертвоприношението"?4. Списанието - въпреки подобренията, въпреки големия обем, така и не отиде в книжарниците или другаде, освен на панаирите или легаси. Така и не видяхме нещо БГ в него, което да ни очарова като Жертвоприношението. А и Уиндахмър го няма вече.
Е други неща се случиха. То не може всичко.5. Котарака - след Абаносовия нищо не се случи. Колко години минаха от написването му...не ми се брои. Ясно е.
Вас да ви пусне човек на отделни острови пустинни - пак ще се изпокарате. С димни сигнали ако трябва.6. Разколът в чата - няма как това да не допринесе за загниването в комуникацията между феновете.
7. Корона вирус и евентуална икономическа криза
Отново заедно си беше бомба. Още чагам Екскурзията... Що ми се струва че автора вече не си харесва идеята изначално...8. ММ така и не пусна нещо след ОЗ, ако и през 2020 не пусне...може да стане през 2025.
Ми той и форума няма място за сравнение. Такива са времената, всичко се променя.9. Форумните конкурси - няма място за сравнение с 2012.
Че то си е така от едно време. Имаше там някаква нинджа, как се казваше...10. Незавършени поредици - даже не ми се изброяват.
За книгите - не знам, ама спреш ли да се оплакваш - спукана ни е работата. Това си е една от константите на Новата Вълна.Как ще познаем, че е дошъл краят?
Благодаря Никса пе официално ми каза че не съм част от СКИ иначе се бях притеснил от изказването на Джордж, пе всички сме били СКИ.
Най смешното е че си мислите че правите големи работи за КИ а всъщност за мен не е така. Имате някой добри попадения, но сте събратя на Сим Николов за мене.
Мисля, че постигнах едно от нещата, които целях:На това му викам "на умряло куче - нож да вадиш", ама така и така съм тука...
Темата е публикувана на 18 Мар 2020 21:20,
43
Отговора
584
Прочита
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas