Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Правя го с ясното съзнание, че някои ще ме нарекат трол, интригант, мърморан, малоумник, вредител и т.н.
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Ти от години го прайш ама все ти се хващатВажното е,че раздвижваш нещата,а това показва,че поне форума още не е изцяло умрял.
Те не излязоха, но излезе прикуъл и доста други КИ.Където винаги, май?
Така де, Асасините 2 още не са излезли...
Е, винаги можеш да се присъединиш към моето имагинерно такова - АКИ =асовете на КИКой е Джейми?
Аз и моето издателство за КИ мислех да го прехвърля, ма се сетих че нямам...
Сериозно ли ме питаш как се отразява отказът на най-популярният автор на КИ на Новата вълна?Как... това се отразява на нещата? Виж, ако кажеш че е зарязал пицариите някои гладни ще си отдъхнат...
Ако целта е да си правим нещо, което да си раздаваме помежду си - ок.То това му е хубавото - апокрифна фенска литература за ценители.
Какво е "Жертвоприношението"?
АЙде пак, Котака не е "всичко", но е доста по важен (по мое мнение) от доста други неща, които се случиха (кръвта на зомбитата например)Е други неща се случиха. То не може всичко.
Важното и да се сдобряваме. А за Короната какво ще кажеш, даже има специална тема за това.Вас да ви пусне човек на отделни острови пустинни - пак ще се изпокарате. С димни сигнали ако трябва.
А аз чакам вечен и световен мир.Отново заедно си беше бомба. Още чагам Екскурзията... Що ми се струва че автора вече не си харесва идеята изначално...
Всичко се променя, но ние можем да повлияем, нали?Ми той и форума няма място за сравнение. Такива са времената, всичко се променя.
В старата вълна завършените поредици мисля, че не са малко.Че то си е така от едно време. Имаше там някаква нинджа, как се казваше...
Оплакване? Не, аз продължавам да съм на барикадата, но това няма да ме спре да виждам Истината и да я споделям.За книгите - не знам, ама спреш ли да се оплакваш - спукана ни е работата.
Efix7, сигурно съм се страхувал от коронавирус, затова съм отхвърлил подадената ми ръка...
Двамата с теб имаме почти диаметрално противоположни мнения за твоите умения и постижения. Това ме е спряло навремето, това би ме спряло и сега.
"30+ човека оттук могат да седнат и да напишат КИ" - Ако малко го пипнеш това изречение, ще изравниш изказването на Блатечки за мъжкия Оскар тази година.
- Елена Павлова не е решила да издаде нищо. Имаше поръчка от издателството и договор. Седна и написа книга. Весела Фламбурари (собственичката на издателството) най-вероятно и е поръчала книга-игра повлияна от моите продажби, тъй като ми е признавала, че е взаимствала неща от мен за организацията на издателството си.Елена Павлова реши да издаде. Ами аз свързвам опита ѝ с еуфорията около жанра, в центъра на който пак седи Призванието.
Момичето с "Класна Стая" там не знам какви са ѝ мотивите да избере формата книга-игра
Популяризация. Това би стимулирало и авторите, и всички останали намесени - тъй като в момента никой не го прави за пари. Така че популяризацията е много по-важна от монетизиране, маркетинг.Ако знаем това и начин как да стимулираме повече от същите емоции това би стабилизирало още повече жанра.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas