• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Списание Книги-игри
/
Всичко за списанието
/
"Финалът" - РИ

"Финалът" - РИ

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7
21 Юни 2013 13:41
lodshadow's Avatar
lodshadow
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
"Финалът" - РИ #74045
И аз от тея съдийски дузпи си изпатих :mrgreen:

FOR HONOR !!!

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

25 Авг 2013 18:23
Away
kartacha's Avatar
kartacha
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 92
"Финалът" - РИ #76144
Важно е, че ви нацепихме каските с 2:1. От фен на Хасково!
Но все пак ще го прочета с кеф.

"Код за достъп"
Книги игри онлайн
Ревюта на "Призвание герой" разказите
"Печелившата ръка"

03 Сеп 2013 11:16
pycku's Avatar
pycku
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 51
Topic Author
"Финалът" - РИ #76723
за тим на 20 дни, да падне с 1:2 с гол в последната минута, на традиционно неудобен терен - не е трагедия :) Успех на Хасково, Дунав тази година ще гони място в златната среда :)

04 Сеп 2013 20:05
Away
kartacha's Avatar
kartacha
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 92
"Финалът" - РИ #76790
След епизод 100 отроних сълзичка от щастие. Честно. Евала! Вдъхнови ме и аз да направя футболното нещо, което кроя от седмици.

"Код за достъп"
Книги игри онлайн
Ревюта на "Призвание герой" разказите
"Печелившата ръка"

04 Сеп 2013 21:05
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1097
"Финалът" - РИ #76797
Не напразно това е победителя в конкурса, въпреки силната конкуренция на Мрак!

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

05 Сеп 2013 14:07
pycku's Avatar
pycku
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
"Финалът" - РИ #76866

kartacha писа: писа:
След епизод 100 отроних сълзичка от щастие. Честно. Евала! Вдъхнови ме и аз да направя футболното нещо, което кроя от седмици.

Успех с начинанието! Аз винаги съм бил фен на спортните книги-игри (макар и да не съм фен на баскетбола), така че колкото повече произведения на спортна тематика имаме - толкова по-добре. Аз също съм мислил за много други спортни проекти, но само този видя бял свят, преди да ме напусне музата. Все още има шанс и един разказ-игра за моторните спортове, но той е до средата от много време насам...

07 Мар 2014 22:24
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 261
"Финалът" - РИ #87029
”Финалът” определено ми допадна. Въпреки че е само в 100 епизода и линейна схема, има възможност за преиграване и постигане на добър резултат по повече от един начин. Личи, че авторът има отношение към темата и наистина представя отбора така, че на мен поне ми стана симпатичен и с удоволствие бих отишъл на техен мач. Литературата не е на много високо ниво, но може би това е търсен ефект.

Изборите бяха доста логични и предполагам, че за да не стане прекалено лесна играта, е даден хендикап на „Витоша” (Бистрица) с въпросната дузпа. Шансът играе прекалено голяма роля, което определено не ми допадна, но той е неизменна част от всеки спорт, така че това в някаква степен оправдава тежестта му за крайния изход от двубоя.

Аз успях да победя с 3:2 след като отбелязох победен гол в 92-та минута :twisted:

Да завърша с това, че разказът го няма никъде на сайта, както и че няма указания от къде може да се изтегли/прочете. Торо ме беше посъветвал да проверя в „списанието”, но и там не го намерих. Добре че Руски ми го изпрати, за което му благодаря.

Помислете дали не е добра идея да направите една тема, в която да сложите актуални линкове към всички произведения от „Новата вълна” (изключвам тези, които са отпечатани и няма разрешение от авторите). Голяма част от старите са дигитализирани и лесни за намиране дори и на хартия. Новите са писани от ентусиасти с единственото желание да бъдат прочетени от фенове... Специално за „Финалът” е още по-нелепо, тъй като все пак разказът е класиран като победител в конкурс.

07 Мар 2014 22:43
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
"Финалът" - РИ #87030
Явно повечето книги-игри са се загубили с местенето на форума.

Избери своето приключение

12 Мар 2014 22:13
pycku's Avatar
pycku
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
"Финалът" - РИ #87131
Брех, напоследък нещо работата ме грабна и все по-рядко влизам, а то виж - още един фен на разказа се появил :-) Иначе наистина хендикапа е даден, защото ми се струва лесна играта. От друга страна идеята беше да е лесна и приятна за четене и игра, без да претендира за някакви високи качества. Както казах още тогава - ако поне половината от прочелите разказа го харесат, значи целта е била изпълнена.

Иначе, ако Танер или Спас решат да качват наново разказите - кажете да ви пратя версията с нормален дневник поне :-)

13 Мар 2014 09:33
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
"Финалът" - РИ #87136
Разказите са качени и линкнати. Погледни в дигатализацията дали това е последната версия, ако не прати нещо да я подменим.

Цвят за модериране

13 Мар 2014 10:13
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 261
"Финалът" - РИ #87140
Спасе, с риск да се проявя като някакъв абсолютен хейтър, но къде са качени? – на 48-ма страница в една от темите за дигитализация. Някакви линкове, от които дори не става много ясно към кое произведение са. Когато страниците станат 50, какво ще правиш? Разчиташ на това, че някой ще тръгне да чете няколко десетки страници, за да намери съответния линк, който дори не е обозначен достатъчно ясно... :unsure:

Не може ли да се направи една отделна тема, в която да се сложат линкове към всички произведения от „Новата вълна“, които авторите са предоставили за свободно четене? В това включвам не само конкурсни разкази, но също така тетрадки и други завършени творби публикувани в различните секции. Разбирам, че е много трудоемко да се издирят всичките, след като са разпиляни из целия форум, но качи тези, които имаш, а за останалите авторите ако имат желание да ти ги изпратят, за да ги добавиш.

Ако отделна тема не ти се струва удачно, поне ги добави на 1-ва страница по почина на списанията и стратовете. Вариант е и една самостоятелна тема в раздел "Нови книги-игри". Авторите са положили усилия, отделили са от времето си и би било добре потребителите на форума да имат възможността да прочетат написаното от тях. Освен ако не искаш да ги подложиш на тест и да изпиташ решимостта им в търсенето на съответното произведение :wink:

Ясно е, че не си длъжен на никого, но ако правиш нещо, прави го като хората. Ако ли не просто кажи, че нямаш време/желание и евентуално ако на някой друг му се занимава да се заеме.

Пак да кажа, че се надявам това ми мнение да не се изтълкува като хейт. Целта ми изобщо не е такава. Наясно съм, че не е и за тази тема, но просто не знам коя е подходящата, а тук вече започна дискусия по въпроса.

13 Мар 2014 10:52
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
"Финалът" - РИ #87141
Сложил съм си го в тефтера със задачите. Всъщност очаквах някой друг вече да са е заел, ама явно на мене се чака =)
Критиката, когато е основателна и подкрепена винаги е полезна. Ще гледам щом отхвърля малко работа да се заема с това. Благодаря, че се включи и Игрите с теб!

пп. Не съм толкова обидчив колкото изглеждам, ама на 28-ми първата бира ще е от тебе =Р

Цвят за модериране

14 Мар 2014 21:24
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
"Финалът" - РИ #87181
Линкът към произведението от първия пост е актуализиран, но ето го и тук: library.knigi-igri.bg/Konkurs_5/ ... inalat.doc

Цвят за модериране

01 Фев 2015 10:31 17 Май 2016 01:30 от ringlas.
zebra's Avatar
zebra
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 28
"Финалът" - РИ #100965
Невероятно свеж и увлекателен разказ! Приятен за четене стил, логични избори, истински спортен трилър.

Но основните плюсове на разказа са другаде.
Смея да твърдя че това е най-реалистичната спортна книга-игра до момента! Явно от личен опит или разкази от първа ръка, авторът е успял да опише едно към едно нагласата и подхода към един решаващ мач на един средностатистически БГ футболен отбор от съответните дивизии!!! :-)

Това е разказът-игра, който ще ви покаже футбола какъвто наистина е! 8-)
И за мен е must read за абсолютно всеки фен на играта :wink:

Аз лично избутах Дунав до дузпи след 2-2 в редовното, където не вкарах нито една и заслужено пратих отбора на тежък разбор в Норд.
Но в крайна сметка съдейки по личния ми скромен опит, никой от отбора не е приел загубата твърде тежко :lol:

10/10 за разказа :hello:

A ТИРЕТО Е МЕНТЕ,
ТИРЕТО Е МЕНТЕ,
ТИРЕТО Е МЕНТЕ,
АЛЕ АЛЕЕЕЕ

03 Фев 2015 09:55
kinez
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 17
"Финалът" - РИ #101058
Изкефих се на разказа и се присъединявам към мнението на zebra, че е показан футбола в долните дивизии такъв какъвто е - пиене преди мач, кебапчета, раздрънкани автобуси и т.н. Определено мисля, че има хляб в една книга-игра за родната "А" група...

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Списание Книги-игри
/
Всичко за списанието
/
"Финалът" - РИ
Time to create page: 0.078 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Игрочетене в бар Абордаж - Пеледгатол: Последната ... (1 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от turbobobi
    • Today 14:19
    • Професия Ченге (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Майкъл Майндкрайм
    • от George-AL
    • Yesterday 12:21
    • Книгите на Алан Шарп (66 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от Der
    • Yesterday 00:50

За контакти