Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Коментарите на Спас къртят мивки, плочки и сифони.
Няма пряк път - минава се през всички ситуации като варира единствено последователността.Мутирала плът - Твърде много въпроси и странни обрати, прекия път те хвърля в тъча с финала си.
Прочетох разказа най-накрая.Историята ми хареса,учудващо и за самия мен защото не харесвам зомбита.Но тук е добре описана,а и зомбитата не са класически.Системата за битки макар и с омразните ми зарове не е тежка и не обременява излишно играта.В началото не се разбира въобще,койе бил болен от левкимия главния герой или мацката.При интелигентни зомбита да се довериш на момиченцето си е жива простотия,както и да лекуваш жената мутант.Когато искаш да се върнеш вкъщи те праща при дамата мутантка,после ти казва че ако не си ходил в трита обекта не може да се прибереш.Така обаче при второто връщане пак попадаш на същата сцена с мутантката.Според мен още в началото трябва да се каже че си задължен да минеш по обектите и да се премахне едното минаване при болната мутантка.Никъде не се казва какво става ако някое от качествата ти стане нула или отрицателно.Играта е интересна но твърде кратка минах я за 5/пет/ минути.Разказ разказ ама чак пък толкова.И е супер лесна на каквото и ниво да играеш.
Да, наистина, забравих да го коментирам в своя анализ на книгата, но наистина е много неприятно, че не се уточнява религиозната принадлежност на главния герой. Лично аз имам съмнения, че става въпрос за протестант, но авторът не го е посочил недвусмислено. Надявам се ако има продължение този въпрос да бъде изчистен.Тук са и първите ми забележки. Никъде не се споменавеше от какво изповедание е лирическият аз, защото както всички знаем без вяра на можеш да се надяваш на успех срещу изчадията адови
да да живо си беше, ама ме накефи опцията да не еИграта си има бъгове описани някъде по горе в темата.Включвам се само да кажа че ако си играл както трябва гаджето е живо
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas