• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Списание Книги-игри
/
Всичко за списанието
/
Re: Мутирала плът - Коментарна

• 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
27 Сеп 2013 16:13
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Re: Мутирала плът - Коментарна #78203
Гора? Напалм!

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

27 Сеп 2013 16:17
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 184
Re: Мутирала плът - Коментарна #78204
Без излишни нерви моля. Коментирайте книгата, а не външният вид на потребителите. Направете си тема, какво да знаем за обсадата и си изложете мисълта вътре.

Избери своето приключение

27 Сеп 2013 17:05
yoyovec
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 28
Re: Мутирала плът - Коментарна #78210
Аз и преди го казах в темата на Зомбокалипсис - не е важно да е подробно написано, но трябва да дава представа, какво се е случило и най-вече да е логически издържано.

Мондьо, Азис, Майндкрайм, Евгени Минчев

„Историите, изпълнени с въображение, имат способността да разстройват хората без такова.”

28 Окт 2013 19:59
morphy's Avatar
morphy
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 47
Re: Мутирала плът - Коментарна #80943
Да, разказа като литература е плачевен, но има някаква игрална стойност. Напомня ми на игрите, които се опитвах да пиша, като ученик :)
Хареса ми, само защото се кефя на жанра с оцеляване.

22 Апр 2014 14:23
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1186
Re: Мутирала плът - Коментарна #88115

Рони# Мейдей писа: писа:
Коментарите на Спас къртят мивки, плочки и сифони.

Мутирала плът - Твърде много въпроси и странни обрати, прекия път те хвърля в тъча с финала си.

Няма пряк път - минава се през всички ситуации като варира единствено последователността.

Понеже Иво ме провокира =)
Основната ти мисия е да отидеш до супера за репички.
Излизаш и тръгваш към супера. Случва ти се нещо произволно, което може и да подминеш при желание, да речем момиченце в контейнера за смет. Подминаваш го минаваш през супера и се прибираш в къщи. Изведнъж на вратата се почуква и в апартаментчето ти нахълтва луда мед сестра с картечница, за която може да не знаеш нищо, но тя е твърдо решена да ти отмъсти за нещо. Шанса да я победиш граничи с никакъв, но ако все пак това се случи На нейно място допълзява нещо което се представя за член на братството на добрите мутанти, за които може и да не си чувал и ти предлага помощта си щото си му симпатичен по някаква причина, за която може да не знаеш нищо.

Оркестъра сви туш когато падаш сред него. Край, очаквайте продължение =)

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

22 Апр 2014 15:05
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Re: Мутирала плът - Коментарна #88117
Спасе, опитвам се да обясня, че няма пряк път, но явно не го правя както трябва. Трябва да посетиш 3 обекта, а не 1, както смяташ ти. Освен "супера за репички", трябва да минеш и през аптеката и оръжейния магазин, преди да се прибереш вкъщи.

Финалният бос е лекар, а не мед сестра и не ползва картечница. Не се опитва да отмъсти, а просто да те изяде (немутиралата свежа плът е рядкост там). Според мен, шансът да я победиш (ако си минал през всички локации) е дори твърде висок.

Пиша този коментар с широка усмивка. А този на Спас ми напомня за един виц:
А: Пенке, верно ли е, че Пешо спйечйелил Волга от тотото?
П: Вйерну йе, ама нейе съвсйем тъй. Ни йе Волга ам Мусквич. И ни я й спйичйелил, ам гу й блъснала.

:-) Жив и здрав, Спасе!

22 Апр 2014 15:15
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1186
Re: Мутирала плът - Коментарна #88121
Аз вица го знам по друг начин =Р
В кино Орион ще се излъчва шведския филм Баба дала на войника.
Лека корекция от отговорния редактор: Не в Орион, а в Москва, филма не е шведски, а съветски и не е Баба дала на войника, а Балада за войника.

Да кажем че минеш и през 3-те локации, пак имаш възможност да прескочиш екшъна и направо и да не знаеш какво чинат тия персони на твоята врата. Има страшно много въпроси, а отговорите са лекинко изсмукани от пръстите, ама все пак това е малко книжка за резвлечение. Ако я преиграеш и минеш навсякъде остава само странния факт как те е открила мацката и защо не те е открила до сега.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

07 Май 2014 21:34
partci's Avatar
partci
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 6
Re: Мутирала плът - Коментарна #88603
Една свлечена хипарка ме замъкна с моята бройка и забрави да ми я върне. Човек да не реши да вкара малко положителна карма, да и се изцъкам на очилата да и се изцъкам.

08 Май 2014 15:01
TheVaka
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 13
Re: Мутирала плът - Коментарна #88619

psicho_lg писа: писа:
Прочетох разказа най-накрая.Историята ми хареса,учудващо и за самия мен защото не харесвам зомбита.Но тук е добре описана,а и зомбитата не са класически.Системата за битки макар и с омразните ми зарове не е тежка и не обременява излишно играта.В началото не се разбира въобще,койе бил болен от левкимия главния герой или мацката.При интелигентни зомбита да се довериш на момиченцето си е жива простотия,както и да лекуваш жената мутант.Когато искаш да се върнеш вкъщи те праща при дамата мутантка,после ти казва че ако не си ходил в трита обекта не може да се прибереш.Така обаче при второто връщане пак попадаш на същата сцена с мутантката.Според мен още в началото трябва да се каже че си задължен да минеш по обектите и да се премахне едното минаване при болната мутантка.Никъде не се казва какво става ако някое от качествата ти стане нула или отрицателно.Играта е интересна но твърде кратка минах я за 5/пет/ минути.Разказ разказ ама чак пък толкова.И е супер лесна на каквото и ниво да играеш.

АБсолютно съм съгласен с горното мнение-само дето аз 2 пъти умрях :-)
Приятна лека книжка -позитивна с хубави илюстрации.

12 Май 2014 16:36
Колийн Ливингстън's Avatar
Колийн Ливингстън
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Re: Мутирала плът - Коментарна #88744
Наскоро се престраших и я прочетох. Не на хартия, разбира се, доколкото разбирам тази книжка е същинска рядкост и предизвикателство за колекционерите, почти колкото „Мъдростта на царя”, но това е друга тема.
Уви, първоначалните ми опасения, които имах от корицата на книжката, се сбъднаха. Но все пак е редно да започна с хубавите неща, които открих в произведението.

С цялото си съзнание усещах някакъв скрит духовен контекст в разказа. Главният герой беше изправен сам срещу изчадията от Преизподнята и трябваше смело да се бори с тях. Тук са и първите ми забележки. Никъде не се споменавеше от какво изповедание е лирическият аз, защото както всички знаем без вяра на можеш да се надяваш на успех срещу изчадията адови, в случая представени като зомбита. Също така книжката беше много кратка и буквално за десет минути я прочетох. Неприятно впечатление ми направи и липсата на логичен финал. Може би се очаква продължение?

Уповавам се на ЛСЧ

12 Май 2014 23:46
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 601
Re: Мутирала плът - Коментарна #88757

kaloyannk писа: писа:
Тук са и първите ми забележки. Никъде не се споменавеше от какво изповедание е лирическият аз, защото както всички знаем без вяра на можеш да се надяваш на успех срещу изчадията адови
Да, наистина, забравих да го коментирам в своя анализ на книгата, но наистина е много неприятно, че не се уточнява религиозната принадлежност на главния герой. Лично аз имам съмнения, че става въпрос за протестант, но авторът не го е посочил недвусмислено. Надявам се ако има продължение този въпрос да бъде изчистен.

04 Юни 2014 16:46
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 137
Re: Мутирала плът - Коментарна #90022
Аз мисля, че си беше направо чист Калвинист. Нема такоа фаталистко отношение към нещата... :sad:

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

05 Дек 2014 14:20
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 792
Re: Мутирала плът - Коментарна #99173
Това беше едно от първите произведения от новата вълна, с което се запознах. (Никсата ми го подари, за което съм му много благодарен) Днес пак го изиграх и понеже не съм писал нещо повече:
Сюжетът е традиционен за всяки зомби-апокалипсис... :twisted: Ти и гаджето сте отрязани вкъщи и оцелявате. За съжаление тя е ранена и ти като мъж въпреки мутантите отиваш да и намериш храна и лекарства. Изборите са логични, дестинациите са оръжеен магазин, аптека и супермаркет и да се прибереш в дома, като няма някакъв ред на изследване...интересното е, че между обектите имаш 4 случки, като може и да не ти се случи нищо интересно (ако нямаш оценки и т.н.), но всяка една от тях ти дава нещо, което да използваш срещу финалния бос! Обикаляш набързо града прибираш се и тук може да има една неприятна изненада
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
гръмнатото гадже
, което на мен лично ми хареса много като обрат в историята...(не че е хубаво де). Идва и големия бос ...ако си имал оценки и си изиграл всичко ок схватка е лесна, иначе е доста, доста трудно... Тук е момента да похваля системата с нивата на трудност, наистина е добре изчислена и на ниво кошмарно си е кошмарно, но въпреки това има минаване и на това ниво :-) Книжката е доста преиграваема, докато се намери правилната стратеги на по-трудните нива :!: Приятна е, а и оформлението е на ниво.

05 Дек 2014 23:38
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 219
Topic Author
Re: Мутирала плът - Коментарна #99188
Играта си има бъгове описани някъде по горе в темата.Включвам се само да кажа че ако си играл както трябва гаджето е живо :wink:

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

05 Дек 2014 23:59
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 792
Re: Мутирала плът - Коментарна #99189

psicho_lg писа: писа:
Играта си има бъгове описани някъде по горе в темата.Включвам се само да кажа че ако си играл както трябва гаджето е живо :wink:
да да живо си беше, ама ме накефи опцията да не е :-) не знам първият път като съм я играл не съм обърнал такова внимание :grin:

• 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Списание Книги-игри
/
Всичко за списанието
/
Time to create page: 0.105 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (509 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • 20 Юни 2025 09:30
    • Пълен списък книги-игри - Нова Вълна (209 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Вилорп
    • 17 Юни 2025 15:20
    • Дигитализирани заглавия (36 Мнения)
    • в Работилница / Дигитализиране
    • от ringlas
    • 16 Юни 2025 21:47

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност