Получени "Благодаря": 1142
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това не е съвсем вярно, Щурмберг е с 4, аз имам 5 и 5.5 с последните си два разказа (не че се хваля ), а Поробената принцеса е с 6. Няма да се учудя да има и по-високи оценки на места. Иначе това с оценките винаги е било много субективно. За едни оценките 1 и 2 значат долните 10-20% от произведенията (линейна скала), за други 1 и 2 са за долните 95-99% от произведенията (сравнение с божественото и какъв процент от нещата в едно произведение са перфектни). За трети оценката 5.5 е тази която е е на кантар дали си е струвало да се обърне вниманието на нещо.2. Най високата оценка дадена от Шин досега е 2,5, приравняваме 2,5 към 10 и получаваме, че Шин те е оценил с 6-ца. Ей на вече можеш да се радваш и да не се отчайваш от ниски оценки.
Давал съм и оценки над средната, а скоро ще напиша и две ревюта с доста добри оценки.2. Най високата оценка дадена от Шин досега е 2,5
Има два типа ученици. Такива които се борят за висока оценка и такива, които се борят за повече знания. Първите се демотивират щом получат ниска оценка, а вторите се амбицират да покажат, че могат да се справят и по-добре. Въпрос на избор от коя група ще си.С такива оценки направо би отказал учениците си да полагат каквито и да било усилия.
Ако обичаш това, което правиш и искаш да се развиваш в него, всяка критика е добре дошла, защото ти показва къде са слабите ти места, върху които трябва още да работиш за да се подобриш. Погледнато от този ъгъл няма такова нещо като негативна критика. Ако обаче пишеш за да те потупат по рамото, тогава всеки коментар различен от "Евала" е "негативизъм" и "хранене". Първите като ги "нахраниш" сядат да четат курсове по творческо писане, а вторите се отказват да пишат на български, заради неблагодарната българска публика или напускат форума....Заради негативизъм от такава степен спрях да пиша на български... ...който си позволява да "храни" другите толкова жестоко...
Шин, надявам се да не си учител по професия. С такива оценки направо би отказал учениците си да полагат каквито и да било усилия. Всъщност, 1,5 ми се струва като комплимент след 2-2,5 оценки на Шарп и Бенкс. Все пак, не съм чак толкова далече от тях. Заради негативизъм от такава степен спрях да пиша на български, а като гледам и доста други прохождащи нашенски автори се отказаха заради неградивна критика. Всъщност, много бих се радвал да прочета по нещо литературно от всеки критик в този форум, който си позволява да "храни" другите толкова жестоко.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas