Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Въздушен патрул също ми хареса. Нея я играх два пъти, при първия прочит достигнах до финал на епизод 119 (само с токсин 5, без Алиса)
При вторият ми прочит играта ми се "счупи", успях да взема кд "Алиса", но преминавайки през локациите и умишлено не будейки капитана,
достигнах епизод 58 и се получи двусмислица, вече бях комуникирал с Алиса, а сега пак ги виждах със старецът да са в лазарета и имайки
набор от кодови думи, които ми позволиха комуникация взех и "токсин 5", без да имам свързващата кодова дума, за която споменава автора след
края на играта. Но в крайна сметка отново преминах през финала на епизод 119.
Моята теория е, че качеството на играта е качеството на най-незадоволителния път, по който читателят може да я премине. Ако при него остава в лош вкус, вече въпрос на шанс и упорство е дали ще разнищи или повтори.
Тука не мога да ти помогна. И на мен не ми е напълно ясно как действа мистично биологично оръжие с парапсихологични способности. Нали затова действието се развива в "Бермутския триъгълник", а датата е рожденния ден на жена ми.Последно, може би все пак дори минавайки през тези епизоди нещата не стават на 100% ясни, но това е проблем от друго естество.
Моята теория е, че качеството на играта е качеството на най-незадоволителния път, по който читателят може да я премине. Ако при него остава в лош вкус, вече въпрос на шанс и упорство е дали ще разнищи или повтори.
Така е, съгласен съм. Ама като все ме "сърби" да вмъквам щуротии в играта. Едно време пак беше същото.
Идеята за три ревюта ми харесва още повече от тази за две. Примерно третото да е сбито в стил хайку.- Книжни ревюта - Рубриката е супер, идеята за алтернативни мнения е много добра - дори бих се радвал да са по 2-3, били те и супер кратки или за сметка на основното, за да се добие по-обща представа за дадено произведение.
То пък аз с моите слаби пилотски умения съм един пример за въздушен патрул, ама айде....Какво чакате, небесата имат нужда от въздушен патрул, като вас!
Предлагаш да има положително ревю за ВВ на страниците на Агамор!? За Бога, редакторите, шефовете, който и да е.... не позволявайте това!Примерно впечатленията на Иво Златаров - един от феновете из Фейсбук групите - който е фен на книгата и я играе с кеф, би ми било далече по-интересно.
Аз от седмица и нещо имам проблеми с друго негово - Приливи на Хром. Още не съм разгадал как трябва да се случат нещата, за да я мина успешно, да видим....В прочем новата книга на същия автор вдига нивото на играта драстично, надявам се скоро да я видите на български.
Напълно съгласен - кучето е като от 2D ваденка от дъвки.но ако трябва да дам само една причина защо не харесвам тази корица – бих избрал това куче.
А така, да го кажем конкретно в прав текст. Напълно съм съгласен тук.Двете ревюта в списанието дават оценки 4 и 5. Аз не бих я оценил за повече от 3,
Като част от екипа, мога твърдо да заява, че веднъж годишно е максималното, което можем по ред причини, като най-главната е липса на свободно време. За пример: над два месеца превеждах Небесата в Агамор 4.Добре, аз все пак да попитам, няма ли възможност "Агамор" да бъде издаван 2 пъти в годината? Например Великден и Коледа! Така хайпа ще е много висок през цялата година. Разбирам, че не е лесно, но има ли все пак такава възможност?
Според мен ако се намерят още 1000 човека аудитория, ще може да се докара до два броя годишно с осигурените средства - разширяване на екипа, повече мотивация за автори и редактори.
Проблемът е че никой няма идея как това може да се постигне; и че идеите не са достатъчни, а е нужна реализацията им.
Добре, аз все пак да попитам, няма ли възможност "Агамор" да бъде издаван 2 пъти в годината? Например Великден и Коледа! Така хайпа ще е много висок през цялата година. Разбирам, че не е лесно, но има ли все пак такава възможност?
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas