Получени "Благодаря": 82
Жив да не бях! Вече се канех да си предложа услугите за "отделни бройки", ама никога не съм вярвал, че някой ще изсипе толкова пари на куп - Уейн или който и да било! Че и форумна драма сте спретнали!
Е, предполагам, че ще видя отделни обяви за пакети или заглавия в скоро време...
Има само един вариант, при който абсолютно всички замесени са доволни. Пакетът книги отива в Книжен Център Славейков, Домът на Книгите-Игри, при другите такива в КИ Книжарницата и Безплатната библиотека
Оттам-нататък - стига разбира се фенове като г-н Трошанов (Супер М) и г-н Моран да притежават все пак някакви книги-игри и да не изпитват нужда наистина от ЦЯЛАТА КОЛЕКЦИЯ НАВЕДНЪЖ (което е доста фиктивна концепция, ако се замисли човек) - те винаги могат да си поръчат и получат само тези няколко? заглавия, които са им нужни. Това важи и за останалите писали в темата, ако намират за нужно, и най-вече за стотиците сериозни фенове на жанра, които не пишат по форуми и предпочитат книжарниците като достижение на обществото. При това всяка книга ще е на точната си, неспекулативна, не-търгова цена, съобразно стойността й.
Така абсолютно всяка от тези 280 книги, поотделно, ще може да стигне точно при този читател, комуто е най-нужна. (Вместо да продължи да седи по кашоните, както се обсъждаше с право в чата.) Има нужда и от книги за раздаване, защото по събитията отиват голям брой за подаръци. Последно, преди два месеца, бях направил даже цял такъв уикенд-ивент, по случай Международния ден за Подаряване на книги. Така ми разграбиха (напълно безплатно) книжарницата отзовалите се за безплатни книги триста-четиристотин читатели, че още възстановявам наличностите.
Така че - налага се да предложа 560лв, и дано сме на едно мнение с останалите в темата по горните въпроси.
Жив да не бях! Вече се канех да си предложа услугите за "отделни бройки", ама никога не съм вярвал, че някой ще изсипе толкова пари на куп - Уейн или който и да било! Че и форумна драма сте спретнали!
Е, предполагам, че ще видя отделни обяви за пакети или заглавия в скоро време...
Поне заглавието да не беше вилорпирано..Отцепил съм интересната тема тук: knigi-igri.bg/forums/old-gamebooks-common-talks/5565
Малко гадно ми стана, пак уейн прееба всички, сега ще има едно препродаване на много различни цени, вийдам го направо как потрива доволно ръце. Пиво остави търга до 1-ви май така е написано в правилата така трябва и да е, ако искате ще изтъкна и причини за това.
Така абсолютно всяка от тези 280 книги, поотделно, ще може да стигне точно при този читател, комуто е най-нужна. (Вместо да продължи да седи по кашоните, както се обсъждаше с право в чата.) Има нужда и от книги за раздаване, защото по събитията отиват голям брой за подаръци. Последно, преди два месеца, бях направил даже цял такъв уикенд-евент, по случай Международния ден за Подаряване на книги. Така ми разграбиха (напълно безплатно) книжарницата отзовалите се за безплатни книги триста-четиристотин читатели, че още възстановявам наличностите.
Търгът приключва на 1 май 2017 г., 0:00 ч. източноевропейско време. Правилото за "петминутката" е в сила.
Би трябвало да знаеш много добре, бидейки с админски права.
Стари постове не могат да се редактират от обикновени потребители.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas