• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Търгове
/
Пълна колекция 1991 - 2000 г.

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
12 Апр 2018 23:01
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 138
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127515
Ех, момчета, недейте с лошо. Ами нали виждате - човека бърза, апартамент сменя. Целта беше да си продаде книгите, според мен и от тия пари е пре-доволен - един товар по-малко за влачене. Ако толкова искаше пари щеше да чака още да се дигне мизата. :hello:

Отделно - видя се, хал-хабер си няма от търговия и работа с хора, та снимките ги пусна едва след като го помолиха. Разните "търгови" ритуали от типа един-път-втори път-трети път-продадено не всеки ги знае в края на краищата, а и не всеки е длъжен да се досеща. А пък щом си продава колекцията надали ще се върне да я обсъжда тепърва - няма нужда да "трупа точки популярност" сред общността - минава и заминава... Шанс...

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.
Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:06
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 315
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127517

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
Ех, момчета, недейте с лошо. Ами нали виждате - човека бърза, апартамент сменя. Целта беше да си продаде книгите, според мен и от тия пари е пре-доволен - един товар по-малко за влачене. Ако толкова искаше пари щеше да чака още да се дигне мизата. :hello:

Отделно - видя се, хал-хабер си няма от търговия и работа с хора, та снимките ги пусна едва след като го помолиха. Разните "търгови" ритуали от типа един-път-втори път-трети път-продадено не всеки ги знае в края на краищата, а и не всеки е длъжен да се досеща. А пък щом си продава колекцията надали ще се върне да я обсъжда тепърва - няма нужда да "трупа точки популярност" сред общността - минава и заминава... Шанс...

Пешка, не те разбирам. Защо постоянно ги повтаряш тези неща? Има правила и те трябва да се спазват.

Дали е от нов потребител или от стар, това няма никакво значение. Не е нужно да разбираш от търговия. Достатъчно е да спазваш установените правила. Това важи и за модераторите и за останалите участници.

Много е просто. Иначе ще си живеем в хаос и ще псуваме, че нещата не се случват както ни се иска.
Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:09 12 Апр 2018 23:10 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127518
Росене, не разбра ли, че си в грешка вече? :(

Нали написах, че ако някой гарантира, че книгите ще се раздават, ще спра да наддавам. И че ако някой от вас: Никсата, Торо, Сандо, беше участвал в търга или поне заявил интерес - никога не бих участвал срещу него.

Ето какво ще направим. Асене, вземи моля книгите утре, за 600лв. - и ги дай на хората, които искаш да ги раздават. Вярвам ти като казваш, че това ти е основната цел за тях. На съвестта на всички оставям да са само за раздаване - това ще направя и аз, ако някои от тези книги се озоват все пак в Домът на КИ.

ПП: Аз ще ходя след малко към спешното отделение в болницата, съжалявам, ако не съм на линия повече. :pinch: :(
Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:09 12 Апр 2018 23:12 от comics_ross.
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127519
Браво, Уейн.

Достойна постъпка. Бързо оздравяване желая.

Нека търгът да си продължи и да видим кой и за колко ще ги купи.
Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:13
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127520

comics_ross писа: писа:
Пешка, не те разбирам. Защо постоянно ги повтаряш тези неща? Има правила и те трябва да се спазват.

Дали е от нов потребител или от стар, това няма никакво значение. Не е нужно да разбираш от търговия. Достатъчно е да спазваш установените правила. Това важи и за модераторите и за останалите участници.

Много е просто. Иначе ще си живеем в хаос и ще псуваме, че нещата не се случват както ни се иска.

Ех, ами ти да не се роди научен? Знаеше ли, например че трябва да се оглеждаш за коли като пресичаш улицата? Не си знаел! Някой те е научил!
Знаел ли си как се яде с лъжица, вилица, на маса - като голям човек?! И това не си знаел!!! И на това са те научили!!
А да не вършиш работа в памперса? И това не си знаел! Видя ли?
И аз не съм знаел!
Това казвам и аз - со кротце, со благо, покажете му на момчето - ето, снимките направи и качи, значи и за другото може да се научи!?

Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:15
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127521

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:

Ех, ами ти да не се роди научен? Знаеше ли, например че трябва да се оглеждаш за коли като пресичаш улицата? Не си знаел! Някой те е научил!
Знаел ли си как се яде с лъжица, вилица, на маса - като голям човек?! И това не си знаел!!! И на това са те научили!!
А да не вършиш работа в памперса? И това не си знаел! Видя ли?
И аз не съм знаел!
Това казвам и аз - со кротце, со благо, покажете му на момчето - ето, снимките направи и качи, значи и за другото може да се научи!?

Не казваш това. Казваш, че на човекът му трябват пари и че иска да се отърве бързо от книгите, поради което и е ОК да си прекрати търга предсрочно. Вземи си прочети постовете от по-горе. Аз съм този, който неколкократно изтъква, че щом има правила, то те трябва да се спазват и за това трябва да следи най-вече админът, който отговаря за секцията и форума.
Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:19 12 Апр 2018 23:22 от Ейдриън Уейн.
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127522

Браво, Уейн.

Не съм казал това, изобщо, съжалявам.

Не искам тези книги да отиват непременно във вас - а във феновете извън форума, които са 50 пъти повече.

Точно това обяснявах досега и затова отстоявах позицията си.

Единственото, което има смисъл и е по-достойно - е книгите да отидат за раздаване. Както обяви, че иска Асен.

Търгът е приключен и спечелен от мен. Мога просто да отстъпя книгите на някой, който ще гарантира това по-горе. На Асен вярвам - така че му го предлагам сега и чакам отговор.
Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:19
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127523

Не казваш това. Казваш, че на човекът му трябват пари и че иска да се отърве бързо от книгите, поради което и е ОК да си прекрати търга предсрочно. Вземи си прочети постовете от по-горе. Аз съм този, който неколкократно изтъква, че щом има правила, то те трябва да се спазват и за това трябва да следи най-вече админът, който отговаря за секцията и форума.

И това не казвам, о премудрий! :lol: Прочетох си ги! :lol:
Казвам - човека прави така и така, защото така и така - недейте с лошо. То това и със спазването на правилата - и то се учи! :lol:

Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:24 12 Апр 2018 23:29 от comics_ross.
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127524

Ейдриън Уейн писа: писа:

Браво, Уейн.

Не съм казал това, изобщо, съжалявам.

Не искам тези книги да отиват непременно във вас - а във феновете извън форума, които са 50 пъти повече.

Точно това обяснявах досега и затова отстоявах позицията си.

Единственото, което има смисъл и е по-достойно - е книгите да отидат за раздаване. Както обяви, че иска Асен.

Търгът е приключен и спечелен от мен. Мога просто да отстъпя книгите на някой, който ще гарантира това по-горе. На Асен вярвам - така че му го предлагам сега и чакам отговор.

Но да направите цялата тази гавра само за да можете ти, Лисичков и някой друг да докопате евтино рядка и обичана книга - за сметка на всички други - айде не, нали? Достатъчно такива възможности сте имали и използвали вече 7-8 години.

Ти не си нормален! Хайде прегледай форумната ми история свързана с купуване и продаване на книги. Попитай и Спас и Торо колко книги съм дарил за кампанията.

За какво евтино докопване ми говориш? Няма такъв мизерник като теб. Виж в стари мои теми, че на 2/3 от хората, които са спечелвали книги съм им ги подарявал. И дори и парите от "Пътят на тигъра", който продадох на Явката отидоха, за да си платим обяда като се видяхме :) Ама тези неща са ти супер далечни, тъй като при теб всичко е търгашество, а аз не разчитам да изкарам няколко левчета от спекула, за да си купя храна. Работя нормална работа и с нея издържам семейството си.
Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:30
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127525
Ееее, Росене, недей с лошо де... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :silly: :whistle:

Темата е заключена.
12 Апр 2018 23:57
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1211
Пълна колекция 1991 - 2000 г. #127527
От правилата на борсата:

Допълнително:
6. Заради ограничението за редакция на постовете, може да вдигнете темата си нагоре направо с обновен списък на търсените/продаваните от вас неща.

Участието или не участието на всеки в раздел Борса е на негова собствена отговорност, никой от администрацияте не отговаря за сделките които се извършват в него, а само предоставяме място където феновете могат да търгуват помежду си.

Темата остава заключена тъй като търгът е приключил. Чакаме отзиви в съответните теми на раздела.
Надявам се засегнатите страни да могат да се разберат помежду си.

Игрите с вас!

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги
Темата е заключена.
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Търгове
/
Time to create page: 0.097 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Колко книги игри ще излязат на хартия през 2026? (7 Мнения)
    • в Работилница / Анкети
    • от Yann Gamgee
    • Today 03:14
    • "Огнена пустиня" (35 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Любомир Николов
    • от Yann Gamgee
    • Yesterday 21:16
    • Трилогия за Реката / Нокти срещу огън / Ледения ви... (69 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Любомир Николов
    • от Aleks~
    • 07 Мар 2026 17:53

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност