Получени "Благодаря": 131
Ех, момчета, недейте с лошо. Ами нали виждате - човека бърза, апартамент сменя. Целта беше да си продаде книгите, според мен и от тия пари е пре-доволен - един товар по-малко за влачене. Ако толкова искаше пари щеше да чака още да се дигне мизата.
Отделно - видя се, хал-хабер си няма от търговия и работа с хора, та снимките ги пусна едва след като го помолиха. Разните "търгови" ритуали от типа един-път-втори път-трети път-продадено не всеки ги знае в края на краищата, а и не всеки е длъжен да се досеща. А пък щом си продава колекцията надали ще се върне да я обсъжда тепърва - няма нужда да "трупа точки популярност" сред общността - минава и заминава... Шанс...
Пешка, не те разбирам. Защо постоянно ги повтаряш тези неща? Има правила и те трябва да се спазват.
Дали е от нов потребител или от стар, това няма никакво значение. Не е нужно да разбираш от търговия. Достатъчно е да спазваш установените правила. Това важи и за модераторите и за останалите участници.
Много е просто. Иначе ще си живеем в хаос и ще псуваме, че нещата не се случват както ни се иска.
Пешка, не те разбирам. Защо постоянно ги повтаряш тези неща? Има правила и те трябва да се спазват.
Дали е от нов потребител или от стар, това няма никакво значение. Не е нужно да разбираш от търговия. Достатъчно е да спазваш установените правила. Това важи и за модераторите и за останалите участници.
Много е просто. Иначе ще си живеем в хаос и ще псуваме, че нещата не се случват както ни се иска.
Ех, ами ти да не се роди научен? Знаеше ли, например че трябва да се оглеждаш за коли като пресичаш улицата? Не си знаел! Някой те е научил!
Знаел ли си как се яде с лъжица, вилица, на маса - като голям човек?! И това не си знаел!!! И на това са те научили!!
А да не вършиш работа в памперса? И това не си знаел! Видя ли?
И аз не съм знаел!
Това казвам и аз - со кротце, со благо, покажете му на момчето - ето, снимките направи и качи, значи и за другото може да се научи!?
Браво, Уейн.
Достойна постъпка. Бързо оздравяване желая.
Нека търгът да си продължи и да видим кой и за колко ще ги купи.
Не казваш това. Казваш, че на човекът му трябват пари и че иска да се отърве бързо от книгите, поради което и е ОК да си прекрати търга предсрочно. Вземи си прочети постовете от по-горе. Аз съм този, който неколкократно изтъква, че щом има правила, то те трябва да се спазват и за това трябва да следи най-вече админът, който отговаря за секцията и форума.
Браво, Уейн.
Достойна постъпка. Бързо оздравяване желая.
Нека търгът да си продължи и да видим кой и за колко ще ги купи.
Не съм казал това, изобщо, съжалявам.
Не искам тези книги да отиват непременно във вас - а във феновете извън форума, които са 50 пъти повече.
Точно това обяснявах досега и затова отстоявах позицията си.
Единственото, което има смисъл и е по-достойно - е книгите да отидат за раздаване. Както обяви, че иска Асен.
Търгът е приключен и спечелен от мен. Мога просто да отстъпя книгите на някой, който ще гарантира това по-горе. На Асен вярвам - така че му го предлагам сега и чакам отговор.
Но да направите цялата тази гавра само за да можете ти, Лисичков и някой друг да докопате евтино рядка и обичана книга - за сметка на всички други - айде не, нали? Достатъчно такива възможности сте имали и използвали вече 7-8 години.
Допълнително:
6. Заради ограничението за редакция на постовете, може да вдигнете темата си нагоре направо с обновен списък на търсените/продаваните от вас неща.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas