Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Истина е - за което се извинявам постфактум. Тогава страдах от странната идея, че измисленият свят трябва да има и измислена лингвистика, която не прилича на никоя друга.Отрицателни страни - имената са по-непроизносими и от исландските,
Има и такива, какво да се прави.грешните препратки дразнят много,
Вероятно си правил повече верни избори и затова не ти се е наложило да си ползваш уменията много-много. Принципно игровата концепция беше верният избор да те води директно до успешния епизод, не толкова добрия избор да изисква тестване на умение, а лошият избор - тестване на умение + тестване на късмет.уменията почти не влизат в употреба,
Зависи. Принципно всяка игрова ситуация беше разписана с три възможни изхода (виж горе). Битката с гаплито беше с повече, но там идеята беше да се направи тактическа мрежа, в която ситуацията да се реши с комбо от избори (не пиша подробности да не взема да спойлна четенето на някой. ) Може би и тук си правил предимно правилни избори и затова ти се е сторила линейна.има голяма доза линейност, като всеки друг вариант води към смърт
Трудничка е, да, но имаше някакви подсказки за поредността. А и можеш да измъкнеш всичко директно от хапето-магьосник.загадката с градовете е...невъзможна (не знам чертах и т.н. и пак не можах да позная поредността, иначе до там беше доста приятно)
Тенкю вери мъч!Като цяло приятна и интересна книжка, която си заслужава на фона на доста други.
Ами сериозно пострада фирмената ми работа. Надявам се, че в някакъв момент ще мога да издържам семейството си с писане.Ти как успяваш да намериш време да пишеш Таласъмчетата? За Вилорп знам, че макар и да е татко на две хлапета, поне има баби, деди и жена, на които да ги повери, ако случайно го навести музата. Но без такъв съпорт сигурно е доста трудничко.
Аз със сигурност я бях пропуснал на времето. Въпреки че съм я поразкритикувал в предното си мнение, трябва да отбележа, че това си остава една от много малкото книги от старата вълна, които оценявам като много добри и днес. С удоволствие бих я изиграл пак при първа възможност, а ако се появи нещо ново от авторката, задължително ще си го купя. Респект!Като нищо ще се окаже, че в наши дни повече хора са прочели книжката, отколкото по времето, когато беше издадена.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas