Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Истина е - за което се извинявам постфактум.Отрицателни страни - имената са по-непроизносими и от исландските,
Има и такива, какво да се прави.грешните препратки дразнят много,
Вероятно си правил повече верни избори и затова не ти се е наложило да си ползваш уменията много-много.уменията почти не влизат в употреба,
Зависи. Принципно всяка игрова ситуация беше разписана с три възможни изхода (виж горе). Битката с гаплито беше с повече, но там идеята беше да се направи тактическа мрежа, в която ситуацията да се реши с комбо от избори (не пиша подробности да не взема да спойлна четенето на някой.има голяма доза линейност, като всеки друг вариант води към смърт
Трудничка е, да, но имаше някакви подсказки за поредността. А и можеш да измъкнеш всичко директно от хапето-магьосник.загадката с градовете е...невъзможна (не знам чертах и т.н. и пак не можах да позная поредността, иначе до там беше доста приятно)
Тенкю вери мъч!Като цяло приятна и интересна книжка, която си заслужава на фона на доста други.
Ами сериозно пострада фирмената ми работа. Надявам се, че в някакъв момент ще мога да издържам семейството си с писане.Ти как успяваш да намериш време да пишеш Таласъмчетата? За Вилорп знам, че макар и да е татко на две хлапета, поне има баби, деди и жена, на които да ги повери, ако случайно го навести музата. Но без такъв съпорт сигурно е доста трудничко.
Аз със сигурност я бях пропуснал на времето. Въпреки че съм я поразкритикувал в предното си мнение, трябва да отбележа, че това си остава една от много малкото книги от старата вълна, които оценявам като много добри и днес. С удоволствие бих я изиграл пак при първа възможност, а ако се появи нещо ново от авторката, задължително ще си го купя. Респект!Като нищо ще се окаже, че в наши дни повече хора са прочели книжката, отколкото по времето, когато беше издадена.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas