Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не казвам, че е противопоказно да правиш нещо, което харесваш като потребител. Но да си фен на книгите-игри не е нито необходимо, нито достатъчно условие, за да се захванеш да пишеш книга-игра (особено на по-зряла възраст).E то по тази логика трябва да "оплюем" и Торо, Ксенокса, Сикамор, Вейл и т.н що като фенове са прописали книги-игри.
На какво ниво е БГ анимацията в момента не знам, но ако това филмче ѝ го повдига, за мен тя все едно не съществува. Разбирам, че и Симпсън фемили е анимация, която кърти (не че ми харесва), но не вярвам, че се прави от един човек със съмнителни умения и в рисуването, и в писането. А Българ-сериал е на нивото на надарен петокласник като сюжет и като текст. Включително с грешките, на малкото места, където е възможно да пише неграмотно - Неделчо го е постигнал.
Кое точно ще те изненада приятно, руски? Че просто има още една книга-игра? Ми, то да насърчим малко Тити, а после да го подкрепим финансово, и той ще извади българска книга-игра.
Или може би е чудесно, че за пореден път има проект с мистериозното участие на Богдан Русев?! Не стигаше, че Уейн сервира от време на време по нещо, в което уж участва Блонд, но не е ясно с какво, ами сега и Неделчо Богданов създава произведение с помощта на Блонд, за което едва ли някога ще разберем кой какво точно е направил.
Понеже не смятам да си изкарвам хляба с книги-игри, за мен проблем няма. Но когато някой издаде тъпа книга-игра и вдигне много шум около нея, хората я позачитат, виждат, че е тъпня и това им остава като впечатление за книгите-игри като цяло. И после като минават покрай щанда на СКИ, ще си казват: "а, това са от онези книжки, тъпите".Със сигурност един такъв проект ще увеличи и интересът към КИ като цяло, така че го оценявам като положително явление.
Та, който обича книгите-игри е добре да се моли да създадат нещо поне що-годе читаво. Какъвто публикуваният рекламен текст не е.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas