Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Да знаеш колко ще струва тази КИ?Ако някой иска да научи цялата истина по въпроса - в по-грамотен вид, с ясен изказ и правилен словоред - може да пита мен. За конкретно каквото му е интересно. Моето инфо е директно от Боби.
Не, точно за това не ми хрумна да питам, защото не ми е особено важно. А и Боби няма как да знае. Но предполагам, около 15 лева, като знам колко е голяма и какъв ще е печатът и каква е политиката на издателството.
Ако я издавах аз, щеше да си е пак 10.99 лв, както ще се уверим скоро (нищо, че е цветна).
Ако някой иска да научи цялата истина по въпроса - в по-грамотен вид, с ясен изказ и правилен словоред - може да пита мен. За конкретно каквото му е интересно. Моето инфо е директно от Боби.
Ако я издавах аз, щеше да си е пак 10.99 лв, както ще се уверим скоро (нищо, че е цветна).
Изключително тъжен е този модел на тролене - "аз имам някаква информация за проекта на едни други хора, ама няма да ви я кажa, ако не ме питате изрично"
Със сигурност ще е уникален продукт - книга-игра с хумор за възрастни; стискам палци да е и качествена. = Дано наистина да се усеща намесата на Боби, доколкото я има, че продуктът да е добър. Иначе може да има и кофти отражение на жанра.
Дано да направят и по-добър маркетинг, странно е при такава новина да не се появи нещо по литературните и особено интерактивно-литературните канали от самите автори. = Макар че веднага бие на очи, че хората зад този проект НЕ ИСКАТ по никакъв начин да се обвързват с КИ жанра. Чак е смешно.
С последното аз имам предвид автора (един е) и издателя, кого другиго??
кога ще излиза?КНИГАТА Е НАПИСАНА ИЗЦЯЛО ОТ БОБИ.
Останалото би трябвало да са несъществени подробности за един истински фен. Но ако някой се интересува, да пита.
Хората си имат изградена група от фенове на сериала/филма. В момента на страницата им корицата има близо 1000 лайка и много коментари на въодушевени от излизането й хора. Глупост е и, че не искат да се обвързват с книги-игри жанра. На самата корица пише "Робърт Блонд". Това ако не е обвързване с книги-игри жанра, то кое да е? Също така днес благодариха, че новината за книгата е шерната на фейсбука на книги-игри и дори авторът Неделчо Богданов писа и на страницата да благодари за подкрепата.
Засега, аз лично съм положително настроен към това, което правят. Надявам се да не е голяма глупост. Но пък определено разшумяват сред доста хора за "нова книга-игра", което си има своята стойност за популяризирането на жанра.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas