Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Танер чети бре, щетите винаги се нанасят поне под формата на един зар.Това е тъпо, защото тия с 1 зар щети просто ще ги разпръснеш като нищо.
Колкото до пасивната защита, тарикатите имат такава в КМ5.
Колкото до пасивната защита, тарикатите имат такава в КМ5.
Я ми го опресни това. По принцип срещу Тарикат се хвърлят 2 зара +1 за бой, а след завършването на КМ4 се хвърлят 3 зара. В КМ5 не помня нищо да се споменава? :geek:
(А Война ставаше амбидекс - по 2 удара на рунд, мъдреца получаваше май +1 доспехи? Не помня...)
Хамелеоне, идеята ми беше не предметът да се трошне при определен зар, а да има ...хммм durability, което да понася абсорбираните щети.
Хамелеоне, идеята ми беше не предметът да се трошне при определен зар, а да има ...хммм durability, което да понася абсорбираните щети.
Знам, но е адски тежко. Имаш ли на едно нещо, трябва да имаш и на друго. А да водиш сметка на десет предмета с дурабилити е малко... множко. Едно от нещата, които научих покрай Аксиома беше, че макар и идеална идея за PC игра, дурабилити на предметите не са добра идея за настолна/ролева/КИ.
КМ4, еп. 438
...
-Ако си Тарикат, намираш, че сръчността и координацията на движенията ти са много по-големи отпреди. Противник, който се опитва да ти нанесе удар, ще трябва сега да хвърля 3 зара за бой (дори 4 ако ти се защитаваш).
...
КМ4, еп. 438
...
-Ако си Тарикат, намираш, че сръчността и координацията на движенията ти са много по-големи отпреди. Противник, който се опитва да ти нанесе удар, ще трябва сега да хвърля 3 зара за бой (дори 4 ако ти се защитаваш).
...
Дам, тук тариката и война намазваха, ама хич не помня какво оставаше за магьосника и мъдреца...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas