Нищо не е както трябва в тази корица.А бре не ви ли се струва твърде малка главата на човека...заострен като молив
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Няма как да са със старите корици и илюстрации. Морис и с-ие притежават правата само върху текста.
Па ний мрънкаме, че Уейн рециклира. Той поне прави опити (сравнително успешни) да поправи стари грешки, тез пичове не се и опитват
Явно да се притопля пак старата манджа е привлекателно занимание за мнозина. Тук поне ни притоплят истинска, стойностна класика!
Мисля само луксозните издания ще са с цени от около 40 евро и те ще излизат от следващата година, докато обикновените, според желанието и надеждата на Дейв Морис, ще излязат всички до края на тази като се започне от август и не би трябвало да са прекалено скъпи (особено за бг почитателите . А колкото до Небуларон и аз май си го представях по друг начин, любимия ми "лош" от Рововете, но обложката не е прекалено лоша все пак, а и май не е 100% краен вид. Ще дочакаме и ще видим.
Дали ще може да се организира нещо като "масова, обща поръчка" ? Предполагам все ще се намерят желаещи
Мисля да пропусна всичко, което преиздадат Мегара. Супер неприятни и дразнещи са ми тези пичове. Високи цени и ниско качество на изданията (включително и на колекционерските). Единствено ще си взема може би книга 7 от Пътят на тигъра от тях. Илюстрации на новия Път на тигъра са ужасни и подозирам, че и с Кървав меч ще е така. Сигурно ще пуснат книжките по на 40 евро което е безумно.
Мегара първо бяха обявили в кикстартъра, че бройки от преиздаването на Тигъра ще има само за участниците в него и евентуално единични бройки останали за свободна продажба от колеционерското издание. След това напускаха за по 4-5 евро обикновено издание, което според мен е много некоректно спрямо всичко участвали в проекта. Постоянно менкат цените на изданията си. Например, най-стойностният им продукт Arcana Agency наскоро му вдигаха цената с 10 евро отгоре поради големия интерес, въпреки че им е може би първата книжка и също имаше кикстартър за нея. Следя им и ФБ страницата където този там пича който ги издава е ужасно дразнещи наглъл тип, типичен търгаш.
Така че за момента съм снел доверието си от тях
И нещо, което беше потвърдено и със спирането на Destiny Quest. Авторите и издателите не печелят достатъчно, за да оправдаят създаването на нови книги-игри.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas