Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Както и "Защо е създаден?" и "Какъв е смисълът на филма?", "Защо екипът, изпратен на мулти-милиардна инвестиция се държи като група от разглезени тинейджърки?", "Защо никой не изпълнява ръководни функции?", "Защо имаме зомбита във Alien movie?", "Защо използват по-малко предпазни мерки на чужда планета с присъствие на форми на живот, отколкото аз като си мия зъбите?", "Защо един от space-jockey-ите след събуждане от следобедната си дрямка успява за 10 минути да направи това, което цялата им раса не е успяла, преди да бъде избита на тази планета, въпреки инвазията и как точно са се пропукали едновременно на стотиците си бази-кораби?"и въпреки това въпросите, които задава, отекват в главата дълго след края на прожекцията.. Защо сме създадени? Какъв е смисълът на живота?..
Ти очакваше един легион да седне да пази докторите?
Зомбито беше експертът по камъни, но можем да се отнасяме с него като "the thing". Попадането точно до леговището не може да се приеме за мен като слабост, защото както стана ясно, леговищата са много на тази планета, представи си че във всяка долинка има по едно. За докторите не съм очаквал легиони да ги пазят, но всеки се разкарваше и си правеше просто каквото си поиска, абсолютна анархия, а въпросното зомби дори се разкрещя, че не го кефи мястото и реши, че ще си ходи, нанякъде. Организацията беше по-хаотична от кухнята на китайски ресторант.Торо, мисля, че всеки има право на мнение. Твоето се различава коренно, което мога само да уважавам, но не и да споделям..Зомби - къде го видя? Не съм на мнение, че това е зомби, просто черното вещество си го представи като мутираща форма на живот, която се проявява по различен начин. По-малко предпазни мерки? Ти очакваше един легион да седне да пази докторите? Не споря, че имаше слаби моменти -например как веднага като кацнаха намериха "леговището".
В крайна сметка важното е всеки да види филма и да го прецени сам за себе си.
Оказва се, че Викърс може и да е робот въпреки всичко. В едно интервю Скот казва, че във филма има два андроида.
Виж, на тая сцена, колкото и да попадаше в графата "ненаучна фантастика", много ме изкефи. С глас се смях.Забравяте и това как мацката беше зашита с телбод и веднага след това хукна да бяга все едно нищо не се беше случило....
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas