• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Издирвам една анимация...

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
17 Апр 2011 00:19
Young_Jedi
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Издирвам една анимация... #9697
И на двамата само ще кажа вище тук

:arrow: nsg1138.blogspot.com/2011/04/15- ... eries.html

Young_Jedi's Holocron

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

17 Апр 2011 01:39
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 516
Издирвам една анимация... #9709
Някой сеща ли се името на игрален сериал, излъчван през 90-те по Канал 1 или Ефир 2, мисля, че беше френски, но не съм сигурен. В него група младежи правеха някакви експедиции и се намериха с едни същества, нещо като монахини с бели лица, които впоследствие се оказаха вампири. Беше много страшен.

17 Апр 2011 12:56
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Издирвам една анимация... #9745

Moore писа: писа:
Аз също се включвам с едно филмче, което да си кажа едва ли ще ми хареса сега, но тогава определено ме кефеше и имаше супер добро интро. Става дума за някакъв кроманьонец/неандерталец или някакъв праисторически човек. Имаше нощ от кост - бял. Друго не се сещам.
Не е ли Рахан, имаше такъв френски комикс?

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

17 Апр 2011 21:27
Young_Jedi
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Издирвам една анимация... #9782
Е баш то де, има и нов сериал който още не е връткан по телевизиите почти никъде.
Прегледайте линка дето съм дал, Рахан е номер 15.
Белфегор също е там.
Както и още много други култови неща.

Young_Jedi's Holocron

18 Апр 2011 02:50
Lukavia
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Издирвам една анимация... #9820

Meriadoc писа: писа:
Някой сеща ли се името на игрален сериал, излъчван през 90-те по Канал 1 или Ефир 2, мисля, че беше френски, но не съм сигурен. В него група младежи правеха някакви експедиции и се намериха с едни същества, нещо като монахини с бели лица, които впоследствие се оказаха вампири. Беше много страшен.

Имах чувството че това само аз съм го гледал... :)
Сериалчето беше чешко или словашко(в краен случай полско) и имаше много зарибяваща интро песничка (още не съм я забравил и си я припявам понякога:)). От него си спомням че групата се бяха забили около някакво езеро и имаше една пещера, в която се криеха гадовете. Името за съжаление не си спомням. Ако някой го изнамери - да свирка. :)

18 Апр 2011 17:17
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Издирвам една анимация... #9924

Lukavia писа: писа:

Meriadoc писа: писа:

Имах чувството че това само аз съм го гледал... :)
Сериалчето беше чешко или словашко(в краен случай полско) и имаше много зарибяваща интро песничка (още не съм я забравил и си я припявам понякога:)). От него си спомням че групата се бяха забили около някакво езеро и имаше една пещера, в която се криеха гадовете. Името за съжаление не си спомням. Ако някой го изнамери - да свирка. :)
Същото е! Черпя бира + картофки човека, който каже името!

18 Апр 2011 19:15
Raz
Командос
Командос
Скрий Още
Издирвам една анимация... #9948
Young Jedi, аз интрото го знам, цялото сериалче си търся. Обаче бързия преглед ми върна спомените за епични неща като Крис Колорадо и Нанук - великия ловец. Ех, детство, детство...

18 Апр 2011 22:56
Lukavia
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Издирвам една анимация... #9978
Някой помни ли едно игрално сериалче с близнаци - брат и сестра. Бяха разделени при раждането и имаха пръстени с Ин-Ян символите. Постоянно сънуваха някаква часовникова кула, буря, мълнии....не мога да се сетя как му беше името.

Edit: Намерих го. Преди години съм го търсил, казва се 'История С Близнаци/ The Gemini Factor. Попаднах и на една доста интересна тема, в която съм писал тогава. :) За съжаление съм я забравил, малко преди да качаст серийките, а след това линковете не работят...

www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=2390

За Meriadoc:

цитат от темата, които може да помогнат малко за доближаване до бирата+картофките. :)

Някой да знае случайно как се казва и от къде може да се свали едно детско сериялче, което даваха преа 90-те по К1? Ставаше дума за едни деца които отиват на един остров на палатки. Там срещат някакви мистериозни каммени скулптури и някякъв скулптор, който се оказва в някаква игра с наркотици. Мисля, че сериялчето се казваше "Тайнстевният остров" и беше с чешки произход, но не съм съвсем сигурен....

На още едно сериалче търся името. Още два цитата от темата, за подсещане:

От няколко години (сериозно) винаги ми идва един откъс от един сериал, който не мога да си спомня! Излъчвал се е по телевизията около 1990-1994 година.

Става въпрос за игрален (не анимационен) и единственото, което помня, е че имаше нещо като прозорец, някой слагаше на него някакъв телефонен номер и се телепортираше през прозореца. Току-що един приятел се сети за същия сериал и се сеща и за куче на име Аякс, както и за някакви чудовища. Дано се сетите за какво говоря...

здравейте искам да ви попитам за един сериал който по мой сметки би трябвало да са го давали 93-95 година някаде.Сериала беше игрален не анимационен.Помня че бяха два сезона като от първия нищо не помня като сюжет само съм 100 процента сигорен че имаше едно куче на име Аякс и некакви извънземни май.От втория сезон си спомням повече неща.Имаше някакви извънземни пак които заплашваха че ще идват на земята за да не дойдат те искаха от некви деца да им направят макет на операта в Сидни.Ако някой си спомня за този сериал да пише как се казва поне или ако има и линк да даде.

Ако някой се сеща за име, или още по-добре - има ги, да казва веднага. После ще се черпаваме. :)

П.С. Цитатите не са от мои постове, правописът е запазен. ;)

23 Апр 2011 11:43
Young_Jedi
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Издирвам една анимация... #10664
Ще да е някои от австралийските сериали, които даваха през 90-те. Но трябва да си разбъркам яко паметта да се сетя за заглавията на всички...

Aquila, Бягство от Юпитер, Завръщане на Юпитер, Одисеята...

Young_Jedi's Holocron

24 Апр 2011 01:45
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Издирвам една анимация... #10721

Lukavia писа: писа:
За Meriadoc:

цитат от темата, които може да помогнат малко за доближаване до бирата+картофките. :)

Някой да знае случайно как се казва и от къде може да се свали едно детско сериялче, което даваха преа 90-те по К1? Ставаше дума за едни деца които отиват на един остров на палатки. Там срещат някакви мистериозни каммени скулптури и някякъв скулптор, който се оказва в някаква игра с наркотици. Мисля, че сериялчето се казваше "Тайнстевният остров" и беше с чешки произход, но не съм съвсем сигурен....

На още едно сериалче търся името. Още два цитата от темата, за подсещане:

От няколко години (сериозно) винаги ми идва един откъс от един сериал, който не мога да си спомня! Излъчвал се е по телевизията около 1990-1994 година.

Става въпрос за игрален (не анимационен) и единственото, което помня, е че имаше нещо като прозорец, някой слагаше на него някакъв телефонен номер и се телепортираше през прозореца. Току-що един приятел се сети за същия сериал и се сеща и за куче на име Аякс, както и за някакви чудовища. Дано се сетите за какво говоря...

здравейте искам да ви попитам за един сериал който по мой сметки би трябвало да са го давали 93-95 година някаде.Сериала беше игрален не анимационен.Помня че бяха два сезона като от първия нищо не помня като сюжет само съм 100 процента сигорен че имаше едно куче на име Аякс и некакви извънземни май.От втория сезон си спомням повече неща.Имаше някакви извънземни пак които заплашваха че ще идват на земята за да не дойдат те искаха от некви деца да им направят макет на операта в Сидни.Ако някой си спомня за този сериал да пише как се казва поне или ако има и линк да даде.

Ако някой се сеща за име, или още по-добре - има ги, да казва веднага. После ще се черпаваме. :)

П.С. Цитатите не са от мои постове, правописът е запазен. ;)

Намерих го!
... re=related

26 Апр 2011 21:08
Lukavia
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Издирвам една анимация... #10973
Еееее, батенце, ти направо ме уби! Цяла сутрин си я слушам, нема такава песничка просто. Най интересното е че знам почти целия текст. :)

Отбележи в дневника - Бира +5 :mrgreen:

... re=related
- това е интрото. Песничката+текста беше outro. :)

26 Апр 2011 23:32
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Издирвам една анимация... #10990
Кофтито е, че от западните езици го има само на немски. Аз поне ще си остана само с пеничката :)

02 Май 2011 21:29
xenox
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 8
Издирвам една анимация... #11666
Стана дума за "приключения в космоса" - ако някой знае къде го има или поне как му е оригиналното заглавие на френски?

02 Май 2011 21:55
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 128
Издирвам една анимация... #11675
Младия Джедай пусна цяла тема по въпроса, + торент с няколко серии.

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

05 Май 2011 01:24
Young_Jedi
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Издирвам една анимация... #11966
Мда. Сериалчето не е субнато още цялото на английски, но пък има субтитри за над 30 епизода вече.

Young_Jedi's Holocron

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Time to create page: 0.071 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Самотния вълк 6 - Царствата на терора (20 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Der
    • Yesterday 22:47
    • Тъмната Страна на Земята (52 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Майкъл Майндкрайм
    • от Aleks~
    • Yesterday 03:30
    • 50. Софийски международен панаир на книгата 2023 (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Efix7
    • 05 Дек 2023 21:38

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg