Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не е ли Рахан, имаше такъв френски комикс?Аз също се включвам с едно филмче, което да си кажа едва ли ще ми хареса сега, но тогава определено ме кефеше и имаше супер добро интро. Става дума за някакъв кроманьонец/неандерталец или някакъв праисторически човек. Имаше нощ от кост - бял. Друго не се сещам.
Някой сеща ли се името на игрален сериал, излъчван през 90-те по Канал 1 или Ефир 2, мисля, че беше френски, но не съм сигурен. В него група младежи правеха някакви експедиции и се намериха с едни същества, нещо като монахини с бели лица, които впоследствие се оказаха вампири. Беше много страшен.
Същото е! Черпя бира + картофки човека, който каже името!
Някой сеща ли се името на игрален сериал, излъчван през 90-те по Канал 1 или Ефир 2, мисля, че беше френски, но не съм сигурен. В него група младежи правеха някакви експедиции и се намериха с едни същества, нещо като монахини с бели лица, които впоследствие се оказаха вампири. Беше много страшен.
Имах чувството че това само аз съм го гледал...
Сериалчето беше чешко или словашко(в краен случай полско) и имаше много зарибяваща интро песничка (още не съм я забравил и си я припявам понякога). От него си спомням че групата се бяха забили около някакво езеро и имаше една пещера, в която се криеха гадовете. Името за съжаление не си спомням. Ако някой го изнамери - да свирка.
![]()
Някой да знае случайно как се казва и от къде може да се свали едно детско сериялче, което даваха преа 90-те по К1? Ставаше дума за едни деца които отиват на един остров на палатки. Там срещат някакви мистериозни каммени скулптури и някякъв скулптор, който се оказва в някаква игра с наркотици. Мисля, че сериялчето се казваше "Тайнстевният остров" и беше с чешки произход, но не съм съвсем сигурен....
От няколко години (сериозно) винаги ми идва един откъс от един сериал, който не мога да си спомня! Излъчвал се е по телевизията около 1990-1994 година.
Става въпрос за игрален (не анимационен) и единственото, което помня, е че имаше нещо като прозорец, някой слагаше на него някакъв телефонен номер и се телепортираше през прозореца. Току-що един приятел се сети за същия сериал и се сеща и за куче на име Аякс, както и за някакви чудовища. Дано се сетите за какво говоря...
здравейте искам да ви попитам за един сериал който по мой сметки би трябвало да са го давали 93-95 година някаде.Сериала беше игрален не анимационен.Помня че бяха два сезона като от първия нищо не помня като сюжет само съм 100 процента сигорен че имаше едно куче на име Аякс и некакви извънземни май.От втория сезон си спомням повече неща.Имаше някакви извънземни пак които заплашваха че ще идват на земята за да не дойдат те искаха от некви деца да им направят макет на операта в Сидни.Ако някой си спомня за този сериал да пише как се казва поне или ако има и линк да даде.
За Meriadoc:
цитат от темата, които може да помогнат малко за доближаване до бирата+картофките.
Някой да знае случайно как се казва и от къде може да се свали едно детско сериялче, което даваха преа 90-те по К1? Ставаше дума за едни деца които отиват на един остров на палатки. Там срещат някакви мистериозни каммени скулптури и някякъв скулптор, който се оказва в някаква игра с наркотици. Мисля, че сериялчето се казваше "Тайнстевният остров" и беше с чешки произход, но не съм съвсем сигурен....
На още едно сериалче търся името. Още два цитата от темата, за подсещане:От няколко години (сериозно) винаги ми идва един откъс от един сериал, който не мога да си спомня! Излъчвал се е по телевизията около 1990-1994 година.
Става въпрос за игрален (не анимационен) и единственото, което помня, е че имаше нещо като прозорец, някой слагаше на него някакъв телефонен номер и се телепортираше през прозореца. Току-що един приятел се сети за същия сериал и се сеща и за куче на име Аякс, както и за някакви чудовища. Дано се сетите за какво говоря...здравейте искам да ви попитам за един сериал който по мой сметки би трябвало да са го давали 93-95 година някаде.Сериала беше игрален не анимационен.Помня че бяха два сезона като от първия нищо не помня като сюжет само съм 100 процента сигорен че имаше едно куче на име Аякс и некакви извънземни май.От втория сезон си спомням повече неща.Имаше някакви извънземни пак които заплашваха че ще идват на земята за да не дойдат те искаха от некви деца да им направят макет на операта в Сидни.Ако някой си спомня за този сериал да пише как се казва поне или ако има и линк да даде.
Ако някой се сеща за име, или още по-добре - има ги, да казва веднага. После ще се черпаваме.
П.С. Цитатите не са от мои постове, правописът е запазен.![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas