Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
А жените и мъжете са адски различни. Като биология и психология. Дори да не бяха, именно след одумваното хилядолетно иго, вече няма как да не са. Самоцелното "изравняване" не само е глупаво, ами и би било адски скучно. That said, аз примерно съм на мнение че политиката трябва да се води от жени - не защото са еднакви с мъжете, а именно защото са различни. Също така много интересно мисловно упражнене е една алтернативна история, в която мястото на Авраамическите религии е заето от семейство религии с женствено Начало и съответно жени клир.
Ами, батка, как да ти кажа - обикновено момичетата, които не са като кифлата на Реджина, са съгласни с мен по този въпрос. Може би съм се сдружил със себеподобни, не знам.Да, двойния стандарт е нужен. Не, той не значи подтисничество. Който бърка двете неща е ....
Който мисли, че мъже и жени са еднакви биологично и психологично - също е ....
Седнете и поговорете с едно-две момичета и дами и после коментирайте.
Прагматичното гледане на живота също е грешно за мен. Толкова ще кажа по това.Само аз ли гледам прагматично на това?
Не да го караш - да го сложиш наравно при нещата, които не изискват притежаване на тези качества, като например тежка физическа или научна работа. Там разделението е задължително. Извън тях - равенство в социалното положение.Справедливост. Какво е справедливост? Да караш слабия да се бори със силния? И тромавия с ловкия? И дребния с високия? И умния с тъпия?
Говори за себе си, приятелю. Както вече казах, няма изначално мъжко поведение. Много е лошо да слагаш така хората под общ знаменател.Мъжете сме по-лесни за подкупване и ядосване. Макар че и това не е точно така, но ние се ядосваме по-лесно, постоянно изпитваме нуждата от съревнование, а и като цяло предпочитаме да покажем гнева си, отколкото да го скрием и да планираме отмъщение.
Научно доказани биологични реакции на същества от мъжки пол, които аз, въпреки че съм представител, нямам. Ама учените казват, значи трябва да е вярно!
Особено с това хептен не съм съгласен. Защо? Не мисля, че ще ме разбереш.Защо? Не мисля, че ще ме разберете. Не мисля, че можете да проумеете дори, позицията ми. Разбирам вашата и да, много ми харесва, но за мен е вид идеализъм, а от идеализъм нищо не се получава. Без двоен стандарт от един или друг вид, няма как да имаш успешно общество.
В това аз виждам само страх от промяна, честно казано.Равенство? Не мерси. Задръжте си го. Равенството може да сложи силния да върши работата на слабия и тъпия - работата на умния. Така загиват общества.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas