Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Въобще (5), някои се бъркат с това, че "Златна никса" е конкурс и някой трябва да се кандидатира или изтегля от него. Никога не е било конкурс. Това е гласуване и изразяване на мнението на феновете в този форум, което е право на всеки и нито автор, нито издател, имат правото да отнемат свободата на хората да си изразяват мнението. Могат, ако желаят, да не приемат статуетката, разбира се.
Въобще (5), някои се бъркат с това, че "Златна никса" е конкурс и някой трябва да се кандидатира или изтегля от него. Никога не е било конкурс. Това е гласуване и изразяване на мнението на феновете в този форум, което е право на всеки и нито автор, нито издател, имат правото да отнемат свободата на хората да си изразяват мнението. Могат, ако желаят, да не приемат статуетката, разбира се.
Не си прав, Ефикс. Не знам дали и какви конкурси си провеждал, но да наричаш това "лекция" е нагло. Ако искаш обсъждане по темата и искаш да си споделиш личното мнение, подкрепено с някакви примери от други конкурси и награди, още по-хубаво и такива, които си организирал лично, е едно и ще преименувам темата. В противен случай си е за Бунище.
По темата ти, която продължава да е лекция, което еднозначно го приемам, че си дошъл да ми обясниш как се правят аджеба конкурси и продължавам да мисля, че е нагло.
Не, не се правят така конкурси. Не си изчерпателен, нито си дал примери, така че не заслужаваш да ти се отговори насреща с такива.
Конкурси "Златна никса" ли би провел така? Да, разбира се.
Литературен конкурс ли би провел така? Да, имам няколко проведени.
Защо си мислиш, че журито трябва да седне да пита всички замесени страни? Защото така се зачита волята и на автори, и на публика.
Къде си го видял това? Там, където е имало неуредици по тези въпроси. Така се изчистват най-елегантно.
Продължаваш да не даваш конкретни примери. Общи приказки в стила "Защото така се зачита волята и на автори, и на публика." и "Там, където е имало неуредици по тези въпроси. Така се изчистват най-елегантно." не са аргументи. По този начин просто се изсмиваш над събеседника си и го губиш като такъв.
Нещо не си ме разбрал. Написах ти и по-горе - подкрепи си тезата с примери от други конкурси и награди, които са проведени по този начин и които ще натежат в подкрепа на твоето лично мнение.
Жорката вече рядко пише, добре, че е Ефикса да забавлява аудиторията
ПП. Само на мен ли ми се струва, че Ефикс нямаше нищо против конкурсите докато Торо не пусна темата за произведението му?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas