Получени "Благодаря": 974
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
и последноо - доверието с гради с години, а се руши за миг. не искам да изброявам всичик случаи, когато съм бил отвратен и обиден от действията на управата, но случаят с Добромин - му се искат ЕГН-та и IP-адреси за да доказва, че е Доброимир - за мен преля чашата
Разбира се, това не решава проблема с обема (който пак може би е проблем само за мен).
Опа, Сара Дженит и Jane Undead са две различни персони. Едната гласува навреме.Трето - за шуробаджанащината - Торо, съжалявам, че трябав да те върна на организираната от теб "Златна никса" преди няколок години, когато ти бе обявл "железни срокове", "железни правила" и накрая за 7 човека имаше изключения - за Уейн, за ММ, за Рахвин (за другите - таен вот, но на Рахвин му се зачете явният вот), за Сара Дженит не помня вече за кой още...
Ами, погледни и списъка с предложени за гласуване заглавия. Толкова тъпотии да изчете човек... сериозно? Не всички имаме много свободно време, защото си въобразяваме, че можем да хвърлим какъвто си зар поискаме.Не знам за какво гласуване говорите, след като хората, които са прочели всички книги-игри от изминалата година се броят на пръстите ми на едната ръка.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas