Получени "Благодаря": 54
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз пък предпочитам джобен часовник. Даже по едно време дори и имах. Ама не чак толкова скъп като на Джордж-Ал, ами по-обикновен, за 7 лева. После, като се счупи (е, скъса му се верижката и от инерцията се разби в стената, дълга история), бяха станали цели 9 лева и се отказах да купувам нов...
Аз пък предпочитам джобен часовник. Даже по едно време дори и имах. Ама не чак толкова скъп като на Джордж-Ал, ами по-обикновен, за 7 лева. После, като се счупи (е, скъса му се верижката и от инерцията се разби в стената, дълга история), бяха станали цели 9 лева и се отказах да купувам нов...
за бела риза по шопско трябва да си чувал.... отделно слагаш му един бретлинг и с платинени копчета за ръкавели си трепач
Леден, откъде то го намери??! То само датчика ти е пет лева. Най-евтиният Сейко, който съм намирал на пазара - без датчик - е 10 лева, а ако ми показав и датата - 15 лева.
Рахвине, то и ризата не е лесна работа - ако работодателят е комунист и дойдеш с със синя риза - сакън. важи и обратното. Не е лесно.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas