В този аспект на мисли, аз лично съм дарил доста КИ от старата вълна за раздаване (вярвам и други са така). Но не виждам в момента върволица от зарибени фенове? Дали всичко е било напразно? Дали не си раздадох книгите, за да отидат в нечий таван или в нечия маза за разпалки?
Тъй и не разбрахте за толкова години какви книги търсят хората.
Аз пък за това съм любопитен - каквоще да е то. Книгите си дето ги раздадох на хлапаци направо ги ПОХАБИХ! Те че днешните са мързеливички с тия смарт-фони, бива си ги, ама все някакъв интерес трябва да се зароди всичко друго като им омръзне (в тинейджърството айляка е голям, което позволява зараждането на скука и съответно намиране на нови хобита).
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
@Зе, не разрешавам да се говори лошо срещу Левски. Гледайте си вашият отбор, който го закриха и вече не съществуваСпомням си го Румбата, тоз герой на социалистическия труд, та даже и сега на Таласъмията. Не е лошо момче, но иначе левскарче.
Както и да е. Основния акцент е освен липсата на адекватен продукт на пазара (виждали ли сте весник на самиздат?).
Мисля че има доста време да се достигнат съвременните нива на книгите с вашите КИ. Отидете в някоя Сиела. Тъй като тия издават много и всичко са едни от малкото които има книги по пет лева в едни кишета. Вземете някоя преоценена лирика с добро оформление, купете си я хвърлете я на спас и го питайте ей тая далавера колко струва... Щото копиране на издателство Мега от 98 ви е максимума. Сега сме 2018 през 2028 ще ви видим пак 30 години по късно.
Засега не видях цветни картинки никъде другаде освен при теб и в в Българ, а тази година Българ няма да излиза..
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas