Получени "Благодаря": 111
току що изчислих точките ако все още действаха първоначално предложените правила
Спас- плюс 7 т- познат финалист - 62
Джордж Ал - плюс 7 т - познат финалист 59 т
Стайфън плюс 16 т. познат шампион - 58 т
Бобъра и Донгсенг плюс 7 и съответно с по 51, но той е с повече точни резултати
Както се вижда първите двама, не сме реална ощетени, но Стайфъна - да.
Бедата дойде, че арсониста се опита да се съобразява с мнозинството, но мнозинството не взе участие в играта и не съм сигурен дали имаше право на мнение. Всякакви изказвания от типа "Трябва да се събере определена квота" принудиха определени хора, на които не им се играеше чак толкова много да се запишат, и после не участваха или не го направиха активно.
Следващият път предлагам да не слагам някакъв лимит откъм бройка.
Най-малкото съжалявам, че след като окончателно се приеха едни правила те не бяха отделени в отделна тема, за да е ясно за всички. При всичките скандали със Златната никса, единственото хубаво нещо бе, че там поне правилата се виждаха - и съответно бе ясно кой ги нарушава. Тук правилата се замазаха, защото докато темата си течеше всеки си предлагаше нещо.
Както и да е има цяла година да изчистим правилата
относно сребърния медал - ще си го нося с гордост. Спас да се готви отсега за световното, тогава ще искам златен
Яд ме е, че забравих да дам прогноза за финалния мач във фейса (predator), тогава със сигурност щях да съм първи, защото щях да имам поне 2 т., щях да удвоя и с 4 точки щях съм първи. Но това няма значение. Какво е можело да стане....честита победа на Арсониста. Да ни организира още много такива игри.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Здравейте, ако все пак някой има желание, може да се присъедини:
gaming.uefa.com/en/uclfantasy/leagues/61...006700720069/Stayfun
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas