Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Тук говориш за текстовете, което е несериозно. За пример ще ти дам кънтри песента Dear Penis - . Говориш за дивите години на чалгата, когато се пееше за червени домати и коли. Сега са популярни мяуканията на тема любов. Ха сега ми кажи, че всяка песен за любовта популяризира простотията.И не - няма нищо общо с кънтрито - в кънтрито не се изгражда култура възпяваща луксозните стоки, проституцията, физическата саморазправа и демонстрацията на пари.
Искаш да кажеш, че българките нямат глас? Или нужната гръдна обиколка?Колега, ще ме прощаваш, ама Доли Партън може да пее така, както никоя попфолк певица в България няма да може никога.
Излъчване означава че всеки един клип който съм гледал ако му изключиш музиката изобщо няма да разбереш дали пеят весела песен или тъжна защото на кадър се въртят кадри лъскави спортни автомобили, показва се лускозен интериор на скъщи жилища , показен алкохол а на фона на това дефилирал полуголи хирургично подобрени красавици и дебеловрати главни герои .
Най-близкия пример е рап музиката от източното крайбрежие в който също се залага на комплексарщината и позьорщината.
Но докато там всичко се прави за шоуто - нашите си вярват че живота от чалгата е реалния живот.
Искаш да кажеш, че българките нямат глас? Или нужната гръдна обиколка?Колега, ще ме прощаваш, ама Доли Партън може да пее така, както никоя попфолк певица в България няма да може никога.
Сега ти ми изброй петима попфолк певци, които отговарят на посочените специфики. Малко трудно, нали?
Колкото до Доли Партън - когато българска попфолк певица с руса коса и големи цици издаде над 40 албума (продадени в 100 млн екземпляра), снима се в над 20 продукции на Холивуд и телевизонни сериали и се задържи 45 години на върха на музиката, която прави... Ще говорим пак.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas