Ненадейни надежди.Изводите ми от вечерта са, че КИ имат все още надежда. Може би не като тухли, но като тетрадки - със сигурност!
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Контактът на живо с доволни читатели сигурно е едно от най-приятните неща около писането. За съжаление не ми се е случвало и не вярвам да ми се случи някога. Ако тетрадката се изкупи (или поне се продаде достатъчно, за да си възвърне средствата), смятам, че КИ ще са си намерили евтина алтернатива да стигнат до хората.Не знам за панаира, признавам си, но ей до сега бях на среща с читатели
Хора, книгите-игри имат бъдеще. Говорех с момчета и момичета на по 16-17 години и бях засипан с въпроси кога ще има нова тетрадка. Беше им харесала, а оценката ги бе побъркала. Говоря за хора, които почти или изобщо не четат, което е допълнителен бонус за мен. Мненията за дължината бяха разделени - едните искаха да е пак така - книжка дето се чете за час максимум, другите искаха по-дълга история... Доволен съм. И дори само заради такива дребосъци съм склонен да избутам и сам, ако трябва още една такава тетрадка.
Изводите ми от вечерта са, че КИ имат все още надежда. Може би не като тухли, но като тетрадки - със сигурност!
[10:41:50] ivailowolfheart каза: Браво на Уейн!
[10:42:07] ivailowolfheart каза: Най-накрая започна да работи за благото на общността
[10:42:31] ivailowolfheart каза: успя да измие името си от всички нападки (мои примерно)
[10:42:37] ivailowolfheart каза: малко преди да замине
[10:56:24] ivailowolfheart каза: да
[10:56:54] ivailowolfheart каза: иска ми се да го прегърна и да му кажа: "Човече, не бях прав да ти говоря такива неща."
- На задната корица има правописна грешка. То и вътре тук-там се намират, но на корицата определено дразни.
Дневника мисля следващия път да е на последната страница, както е по традиция в КИ.- Дневникът не мисля, че е удачно да е на шеста страница. На първа или последна мисля, че щеше да е по-добре. Казвам го, защото писах в него (аз можеше и да помня, ама не знаех какво да очаквам).
- Някои кодови думи (да не кажа май всичките, които записах) нямаха никакво по-нататъшно
приложение, не знам ще ги има в евентуалното продължение ли, ама спокойно можеше да се мине и без КД. Доколкото прегледах, май само "РАНА" и 2-те за оценката имаха някакво значение. Аз получих една "Отряд", дето никъде повече не ми потрябва. Правя уговорката, че не съм минавал през всички разклонения, просто си следвах моята линия и чат-пат поглеждах насам-натам.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas