Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз теб те имах предвид, другия е Хамелеона. Затова и поисках трета награда.Ако не ми мине лисица пък, както казва Уейн, смятам да се включа. Макар че, с нещо с над 10 000 думи и около 18 епизода, едва ли ще съм конкуренция.
Само да отбележа, че ще е продължение на Пътят на Светлината, макар че може да се играе и без първата част.
Три меча бяха изковани,
трима братя, смъртни врагове.
С души се хранят и сеят гибел,
песента на мъртвите зоват....
Три меча и трите кръвожадни,
и не ще се спрат.
Смърт, смърт, смърт...
Аз не мисля, че Джордж и Торо имат някакво специално образование дето да им помага да са по-добри писатели (даже май и двамата бяха по-скоро с технически уклон?!?), така че и те са самоуки като всички останали участници. Ако имаш претенции, че можеш да пишеш (каквито предполагам би следвало да има всеки участник) това, че те имат издадени книги, а ти - не, не трябва да те спира. Ако твоята история е по-добре развита и с по-интересни избори, примерно, аз ще преживея някоя и друга тавталогия или липса на запетайки.Не върви да ме истипосате до Джордж или Ал Торо и да очаквате някаква интрига.
Ако имаш претенции, че можеш да пишеш (каквито предполагам би следвало да има всеки участник)
Ако имаш претенции, че можеш да пишеш (каквито предполагам би следвало да има всеки участник)
Честно казано, нямам. просто ми се експериментира до каква степен една книга-игра може да бъде книга и до каква игра. Искам да достигна и до двете крайности. По-далече, отколкото Уейн е отишъл в едната и Джордж / Върдж в другата.
Имаш предвид да има голям брой епизоди (примерно 500) и средно един да е 500 думи? Което прави 250 000 думи. Аз лично трудно бих изчел толкова.
Бе, броят епизоди въобще не разбирам някои хора що го броят като фактор - ей сега изчетох първите "Магьосничества" в оригинал и лошо ми стана колко са плачевни нещата там откъм игра, предвид че е близо 500еп.; "епизодите" на Джак Блъд пък бяха по доста повече от 500 думи, а всички знаем колко ги биваше книгите... Ти си почни с ясна идея за историята и за интересни избори/механики с които да я подплатиш, пък обема - колкото дойде. "Кървав меч" не случайно е една от любимите поредици, щото хем е наблъскана със сериозна механика, хем и литературно е издържана, като за книга игра. Ако оставиш само статистиките и уменията на героите, или пък ако ѝ махнеш повечето правила и я оставиш само по едната история - съвсем няма да е толкова добро произведение.Имаш предвид да има голям брой епизоди (примерно 500) и средно един да е 500 думи? Което прави 250 000 думи. Аз лично трудно бих изчел толкова.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas