Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Надявам се да намеря време да се пробвам, макар срокът да ми изглежда непосилен.
Питания:
1/забелязвам, че условията а) и б) са "ИЛИ", т.е. ако се напише разказ например 20 епизода и 15 000 думи ИЛИ 50 епизода и 7500 думи това пак ще доведе до +1. А ако са изпълнени И двете, това до +1 ли води или до +2?
2/Какво е теглото на тази допълнителна единица от условие а) или б) спрямо единиците, които ще се получат по критериите от 1 до 6? Ясно ли е какъв е максималният брой единици, които ще се съберат по критериите от 1 до 6?
3/Какво е теглото в проценти на всеки един от критериите от 1 до 6?
За тебе специално отпускам още 2 секунди =) до 20-ти 24:00:01 друг е въпросът че най вероятно ще ги отворя като се събудя щото стари хора като мене не стоят до толкова късно. Пишете си спокойно на 19-ти пак ще преговаряме. Евентуално може да ми пуснете 20-тина епизода да да почне четенето, пък останалото в последствие, ще се измисли нещо не се тревожете.Спасе, като за начало, ще обясниш ли за коя част на 19-ти говорим - началото или края? Аз го възприемам като 23:59:59 на 19-ти...
Стресът е здравословен, за тия дето могат да го понесат, а твоя разказ добре започва, ама без да го довършиш няма те оценяваме. Тъй де ще помоля разказите да имат някаква завършеност.Спасе, що стресираш така талантите - за секунди вече говорим, моля ви се...
Хам, забележи че хората не пишат в работно време =Р, като падне сняг утре ще те питам пак колко бързо пишеш =)Много време ви отнема писането, явно. Ето, аз почнах в 5:30 да пиша. за 30 минути - 600 думи. До края на смяната (към 7 и нещо) мисля да съм ги направил 2000
"Треперете", както вика Бранимир
Вече имам 8 епизода и няколко избора. Някой минал ли ме е вече?
Йойовец, а това от кой телевизор е схемата, че нещо не мога да се сетя
Кирил-пс аз съм на петнадесети епизод![]()
Тъй ли ми се струва или с един верен избор можеш да спечелиш играта? Зеленото квдратче.
Еее... де. Ще се помъчите малко и без подсказки.Yovovec къде е началото и къде е края на схемата? Иначе поздравления, ако вече си намислил изборите и сюжетните линии
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas