Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мисля че много добре ще стои - Конкурс 3 - "Разказ-игра в света на Warcraft", "Разказ-игра Хари Потър", "Разказ-игра Легенда", "Разказ-игра Пътят на тигъра" и прочие. Трябва да се пусне анкета според мен.Дай три други варианта да ги добавя в анкетата.
Самата анкета е с опция да си променяш гласа, тъй че не е проблем да се прегласува.
пп Загубих трима рецензенти по преспите, та може да се наложи някой от разказите за конкурс две да се оценяват едва от двама-трима.
А бе... то аз се пошегувах като писах "конкурс за рецензия". Малко по-нагоре в цитирания пост би трябвало да пише ясно какво е отношението ми към рецеМзиите.... Един от отговорите е свързан с предложение на Джордж от съседната тема =)...
Аз предлагам Нематериална Финансова Награда. Да кажем виртуална сметка, от която може да се плаща за безплатно разпространяваните материлали на сайта... или нещо подобно... Тъй като системата не дава възможност дава въпроса вторият е:
Каква награда ще ви стимулира най-много да участвате?
Морална?
Материална?
Финансова?
А-а-а не! Не може на случаен принцип. Не става така. Как ще се съгласуваш с човек, който има различно виждане и неподходящ стил. Идеята е да правим качествени игри, не да си играем на екстремни ситуации.Току що ми дойде идея за новия конкурс с работно заглавие "Работа в екип". Заявилите участие се разпределят по двойки на случаен принцип и започват работа по определената от журито задача.
Стига де! Защо се сърдиш. Моето менение не е меродавно. Екипни произведения могат да се пишат, даже и със случайно подбрани хора... ама аз няма да се справя по тоя начин, затова се опъвам. То писането не е като да "ходиш на работа" и да работиш с колегите си. Всеки си има стил на работа, време през което работи, методи и т.н.Пфу. Тъкмо исках тайно да прокарам злите си и подмолни намерения да се направи нещо некачествено и веднага бях разконспириран.
Едва ли съм чак толкова опитен. Иначе до сега да съм предложил нещо интересно. Според мен е добре, че обсъждаме идеи.Много дискусионен стана този Конкурс 3.
GBM дай идеи как да се засили интереса Ти си най-опитен.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas