Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Записвам се за участие.Темата е ясна - "Разказ-игра с неочакван край", срокът е до 29-ти февруари. Успех на всички!
- Птица ли? - запита учудено Главният председател.
- Точно така, от вида Phoenocopteri verlede.
Екологът Трийн Акмар включи холограмата и във въздуха увисна изображение на лилаво пернато с глуповат вид.
- Тази перната сган? Това е нелепо! Всички знаем, че причината за този апокалипсис е в риксианците. Тези плужеци от години искат да ни изтребят - изсумтя Военният министър и скръсти ръце.
- Съгласен съм с Военния министър - каза Висшият генерал. - Трябва да мобилизираме флота и да ударим мизерната им планета.
- Това ще донесе до огромни финансови загуби - измънка Икономическият съветник и подбутна очилата си. - Балансът по бюджетната сметка...
Военният министър стана и удари с юмрук по масата.
- Можеш да си занесеш счетоводните сметки в отвъдното. Животът на планетата умира, бе. - Икономическият съветник се изчерви и извъртя смутено поглед встрани. - Казвам ви, нанасяме няколко удара по риксианците, за да ги стреснем. Не знам, що за биологическо оръжие използват, но ще си изпеят всичко, когато загърмят новите ни мегапулсаторни оръжия.
- Съгласен съм! Плужеците не могат да преглътнат факта, че интересът на Междупланетната общност е фокусиран към нас. Толкова са самовлюбени, че с радост биха ни изтребили за едното внимание....
Политическият директор взе думата и започна да обяснява за евентуални санкции от Междупланетната общност, които може да доведе един евентуален военен конфликт. В залата настана суматоха. Няколко души започнаха да говорят едно временно и напрежението достигна критична точка. Трийн Акмар стоеше в ъгъла и гледаше мълчаливо, как тези безумци губят ценно време, спорейки чий подход е най-правилен в настоящата ситуация. И всичко това се случваше, не след анализ и логична преценка на фактите, а от личното желание на всеки един в тази зала да е водеща фигура и при евентуален успех да бъде обявен за национален герой и спасител.
- СПРЕТЕ! - извика Трийн и пристъпи напред. - Изслушайте поне, какво имам да ви кажа. А след това, ако искате, взривете цялата галактика!
Ами те са повече от три, обаче нека да го завърша и ще го пусна цялото.Това изглежда интересно. Жалко, че е само три епизода засега.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas