Надявам се срока да бъде удължен. Иначе от конкурс за авторски разказ ще се превърне в конкурс на преводни разкази - със съмнително качество на превода при това (no witches aimed with the previous).
Щото си знаем "матриала".
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ми за да мога да дам Патрул преди да сте си го купили сами. Иначе ще трябва да го сменя с Асасините 2, ама тогава ще ми мрънкате що е 3 години срока на тоя конкурс... =Р
Идеята за 100 епизода е да има повече игра. Литературност в книги игри трудно може да се гони.
Подкрепям Вилорп и ще се постарая.Разказа написан за ден е такъв защото е почнат ден преди крайния срок, а не в началото му.
Увод, правила, крата - не се броят за епизоди.
Срокът може да се удължи адинствено ако някой седне да пише и два три дни преди края на срока ми каже - трябва ми още седмица две да го довърша. В момента ми казвате трябват ми 4 месеца за да напише нещо 5 дни реди края и да има 4 дни да го редактирам... =)
Ако седмица преди края на конкурса има поне 3-ма автори които заявят че не ми стига времето съм склонен да удължа срока, преди това не виждам причина.
Пропускаш факта, че за да бъде започнат, трябва преди това да бъде ИЗМИСЛЕН, най-малкото като сюжет.Разказа написан за ден е такъв защото е почнат ден преди крайния срок, а не в началото му.
Увод, правила, крата - не се броят за епизоди.
Срокът може да се удължи адинствено ако някой седне да пише и два три дни преди края на срока ми каже - трябва ми още седмица две да го довърша. В момента ми казвате трябват ми 4 месеца за да напише нещо 5 дни реди края и да има 4 дни да го редактирам... =)
Ако седмица преди края на конкурса има поне 3-ма автори които заявят че не ми стига времето съм склонен да удължа срока, преди това не виждам причина.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas