Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
1. За word знам, че има, но за wordpad знам, че няма, а аз точно това ползвам.1. Тия 200К са теоретични, щото просто дадох идея. В Word има начин за проверка, за онлайн - не знам.
2. Въпроса не е 200 хиляди символа ли са, или 204 800, а дали са със или без отстоянията![]()
Полека. В миналия конкурс съм участник, обърни се към организаторите за подробности.2. Е нали в миналия конкурс уговорихте,
Аз пък мога да ти кажа, че гаранция за качество принципно няма
Обема и другите парметри са именно за това - да не се сравняват ябълки с глави лук.
Да разбирам ли, че ти приемаш тогава конкурса повече като състезание, и по-малко възможност да има повече за четене и забавление в общността?
Ами ако някои хора обичат лук в шопската си салата, а други пък карат само на секс и ябълки?) Значи ли че трябва да е само едно или само другото, само и само да е по-лесно сравнението и оценяването?
![]()
Добавете и колоездачи и ей ти триатлонЗащо би си помислил подобно нещо? Когато се правят мероприятия със състезателен характер, просто е добре да не слагаме плувците при бегачите.
Добавете и колоездачи и ей ти триатлон
![]()
Веднага се сещам за "Тъмната страна на земята" на ММ - игра+игра+разказ в третата част.
Добавете и колоездачи и ей ти триатлон
![]()
Това си е идея - КИ с комбиниран гейм - в няколко етапа на играта. Съвсем сериозно, има даже и такива КИ като примери.
Жоре, поста е иключително логичен и ако го прочетеш ще схванеш логиката. За всеки случай ще я обясня.
Вие май се базикате. Конкурс 5 имаше само 6 участия, горепосочените условия ще имат около 3 участия, в най-добрия случай.
Не всички искаме да ставаме Автори на КИ.
На какво почива твоето заключение, ако изключим логиката "Аз не искам - следователно никой не иска!" ?
@Riven за разкази си има много отделни сайтове, моята препоръка е да се концентрираме върху игрите.
Винаги се броят интервалите.Тия 200К са теоретични, щото просто дадох идея. В Word има начин за проверка, за онлайн - не знам.
Въпроса не е 200 хиляди символа ли са, или 204 800, а дали са със или без отстоянията![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas