Направи го ти с Уейн щом искаш! Аз толкова съм се старал и време съм отделил,накрая да получа присмех и коментар "УжаС".
Използването на повече от две еднакви емотиконки подред нали знаеш какво означава?
Трябва да си въздържаме емоциите!![]()
А ако има трета сцена след надписите, в която настина излиза Уейн гол до кръста наистина може да го включите в рекламата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Съжалявам за старанието и отделеното ти време, на чийто резултат съм се засмял и съм казал "Ужас!", но това ми беше първоначалната реакция на това, което видях. Сега пак го гледам и мнението ми не се променя.
Гледаме я... яка мацка е.Гледайте девойката бре!
Хайде, по-добре не, че съвсем ще трябва да отпишеш детската аудитория... маминка няма да даде на дечицата да четат книжки, рекалмирани от полу-голи готини какички.Браво на Милански, за идеята, а и за изпълнението. Дано свърши някаква работа и на този етап, а ако намерим бюджет за професионална реклама, може да се използва за основа.
Уейн, от кога не съм те погвала на тема "Ракса има ли мозъчни клетки?"Иначе, аз често рекламирам новите КИ като подходящи за игра в тандем от младите двойки. (Асасините дори за първи път има момче и момиче главни герои.) И наистина много от хората така правят.
Аз леко почвам да се притеснявам, ако наистина някой на този форум (коч-парти предимно), при прекрасната гледка на типична КИ фенка по бельо, се сеща първо за собствената ми космата пехливанска гръд.
Гледайте девойката бре!
Браво на Милански, за идеята, а и за изпълнението. Дано има успех и на този етап, а ако намерим бюджет за професионална реклама, може да се използва за основа.
Съжалявам за старанието и отделеното ти време, на чийто резултат съм се засмял и съм казал "Ужас!", но това ми беше първоначалната реакция на това, което видях. Сега пак го гледам и мнението ми не се променя. Но другите го харесват явно, така че моето мнение можеш спокойно да го подминеш.
Сега малко статистика: Клипа събра 60 гледания за 2 часа, докато твоя също толкова, само че, за 12 дена.
![]()
Сега малко статистика: Клипа събра 60 гледания за 2 часа, докато твоя също толкова, само че, за 12 дена.
Нали това е цел на конкурса, да има реклама, да има посещения,гледаемост и по този начин да се популяризират книгите-игри.![]()
Уейн аз не знам какво ти харесва в този клип, защото е неподходящ за деца, а ти смело твърдеше, че Асасините могат да се четат, както от възрастни така и от по-млада аудитория.
Щото си знаем "матриала".
![]()
Къде са палците нагоре, когато ми трябват?Рекламата е изключително пошла и безвкусна. По-скоро би отблъснала потенциалните читатели, отколкото да ги накара да се зачетат.
Моето участие в конкурс номер шест - Рекламата - път към върха.
vbox7.com/play:c939e311d9
Надявам се да ви хареса, както на вас, така и на хората, които ще го гледат!
Дано да привлече нови фенове на книгите-игри. Дори и един нов почитател да има, може да се смята за УСПЕХ!![]()
Рекламата е изключително пошла и безвкусна. По-скоро би отблъснала потенциалните читатели, отколкото да ги накара да се зачетат.
Сладурско клипче. Предназначен е за по-възрастна аудитория.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas