Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Защо част от препоръчителните изисквания са на сайта на Крея?
Заглавието на конкурса свързано ли е с изисквания за разказа? Мога ли да пиша без съавтор и да участвам?
Това е към момента:Какъв бонус?
Англоезичният конкурс е с изискване до 23 000 думи, сложил си ги само 20 000
„Вилорпе забравил си да споменеш, кои са журито в конкурса и дали ще е анонимен.”
Не, няма изискване нито един от съотборниците да е регистрирани на форума. Дори случайно да сте попаднали на темата докато сте ровили в мрежата може да участвате.1. Има ли Главно или Допълнително изискване в отбора да участват само регистрирани в сайта и форума личности?
Приноса няма да се оценява, все пак трудно може двама или повече съавтори да се справят еднакво със всичко. Сработването също отнема време.2. Как ще се оцени реалния принос на съавтора/съавторите?
Не знам аз ли съм наивен, какво ли, но как на някой би му хрумнало да мами? Може, примерно, да се питат авторите дали отборът им е фиктивен и ако кажат „да”, няма да им се даде бонус. Та да, ще се отсеят фиктивните.Ще може ли да се отсеят фиктивни отбори?
Няма правило, забраняващо и и участието на сам автор. Просто отборът би получил поощрение за положения труд. =)Аз мисля да участвам. Проблемът ми е, че си нямам съотборник, а искам да спазвам правилата.
Може. Стига да ви е по силите.Може ли да се участва в повече от един отбор?
Off: Това име ми даде идея за една добра опция за следващ конкурс - книги- (разкази-) игри, които да могат да се играят активно от повече от един играч/читател едновременно, т.е. правилата да предполагат, че те имат и някаква самостоятелност в книгата, била тя отразена в системата (например да иамт отделни герои) или просто правото на самостоятелни избори в дадени ситуации. Примери - Зомбокалипсис и Кървав меч.Конкурс номер осем - Играта е игра за двама.
Само да отбележа, че на мен веднага ми хрумна да направя отбор като си раздвоя личността. 20% бонус и печалба на такъв престижен конкурс си струват временно "раздвояване"Не знам аз ли съм наивен, какво ли, но как на някой би му хрумнало да мами? Може, примерно, да се питат авторите дали отборът им е фиктивен и ако кажат „да”, няма да им се даде бонус. Та да, ще се отсеят фиктивните.
Благодаря на Вилорп за бързия и изчерпателен отговор!
Само да отбележа, че на мен веднага ми хрумна да направя отбор като си раздвоя личността. 20% бонус и печалба на такъв престижен конкурс си струват временно "раздвояване"Не знам аз ли съм наивен, какво ли, но как на някой би му хрумнало да мами? Може, примерно, да се питат авторите дали отборът им е фиктивен и ако кажат „да”, няма да им се даде бонус. Та да, ще се отсеят фиктивните.
За да не убивам доброто начало във Вилорп обещавам да не си служа с измами. :angel: (понеже няма емотикон с "кръстосани пръсти" приемете, че съм го сложил )
Стейн има само един страт, не знам дали ще се сработи с останалите трима, ако е разказ-игра без карта.Забравяш и Уилям Стейн.
Това беше и моята асоциация веднага, когато видях заглавието.
Off: Това име ми даде идея за една добра опция за следващ конкурс - книги- (разкази-) игри, които да могат да се играят активно от повече от един играч/читател едновременно, т.е. правилата да предполагат, че те имат и някаква самостоятелност в книгата, била тя отразена в системата (например да иамт отделни герои) или просто правото на самостоятелни избори в дадени ситуации. Примери - Зомбокалипсис и Кървав меч.Конкурс номер осем - Играта е игра за двама.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas