• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Конкурси
/
Конкурс Х

Конкурс Х

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
20 Май 2014 18:22
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2342
Конкурс Х #89064
Покачи се цената на 50 за теб...
Иначе, with all the seriousness, поискай от автора, няма я в интернет пространството.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

20 Май 2014 21:54
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 262
Конкурс Х #89075

Ал Торо писа: писа:
Иначе, with all the seriousness, поискай от автора, няма я в интернет пространството.

Не толкова сериозно, но все пак напоследък има някакъв проблем с победителите в конкурси и техните произведения. Нито се издават на хартия, нито се публикуват в дигитален формат... :ermm:

Може би правата им вече са откупени от мистериозният издател и всички тези конкурси са само за заблуда и създаване на хайп. Все пак друго си е на корицата да напишеш, че въпросната книга е лауреат от престижен конкурс... За авторите това също би било предимство, тъй като произведенията им ще бъдат издадени легитимно, висококачествено във всеки аспект, с достатъчен тираж, реклама и дистрибуция за разпространение из цялата търговска мрежа, което ще спомогне да достигнат до най-широк кръг читатели. :)

21 Май 2014 15:17
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 991
Конкурс Х #89108
Ще го пусна моя разказ-игра, но ми се иска първо да мине под вещото око на някой от новите автори, за да придобие малко по-приличен вид. Благодаря за отделеното внимание.

Все пак друго си е на корицата да напишеш, че въпросната книга е лауреат от престижен конкурс...

Съновидението ли се визира тук или някоя друга КИ?

kiril-ps.itch.io/

21 Май 2014 15:23
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 219
Конкурс Х #89109
Кире твоята се визира.И наистина трябва да побързате с издаването на тетрадката за панаира на книгата

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

21 Май 2014 15:38
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Конкурс Х #89112

kiril_ps писа: писа:

Все пак друго си е на корицата да напишеш, че въпросната книга е лауреат от престижен конкурс...

Съновидението ли се визира тук или някоя друга КИ?

Горенаписаното е част от доста по-голям и изцяло шеговит коментар, с който държа да отбележа, че по никакъв начин не съм искал да засегна теб, Калоян или някой от организаторите на конкурсите. Мислех, че това е ясно, но може би неволно съм те обидил, за което се извинявам.

С интерес ще прочета разказа-игра, който си написал. Торо се изказа доста ласкаво за него, а аз се доверявам на преценката му.

Колкото до мнението, от което цитираш въпросното изречение. И за двата конкурса имаше големи очаквания. Специално за "Конкурс Х" поне 8-9 човека бяха заявили участие и едва ли не се очакваше някаква свирепа конкуренция, а накрая имаше един единствен участник, който е предал произведение писано за друг конкурс (в това няма нищо лошо, а просто го отчитам). За Таласъмията добре, че в последния момент Калоян изпрати книгата си, за да има поне един участник. И ти, и той казахте, че се отказвате от правото си произведенията ви да бъдат отпечатани на хартия. Крайният резултат и от двата конкурса сериозно се разминава с очакванията и обещанията. Неволно направих паралел с друг издател, чийто обещания се разминават с крайния резултат, което провокира и мнението ми.

Не знам дали имаше нужда от тези пространни обяснения, но трябваше да ги напиша, за да стане ясно, че не съм целял обида към теб или останалите участници (организатори).

P.S. Цитирам цялото мнение, защото се измести по-нагоре, а от въпросното изречение могат да се извадят грешни изводи:

comics_ross писа: писа:

Ал Торо писа: писа:

Не толкова сериозно, но все пак напоследък има някакъв проблем с победителите в конкурси и техните произведения. Нито се издават на хартия, нито се публикуват в дигитален формат... :ermm:

Може би правата им вече са откупени от мистериозният издател и всички тези конкурси са само за заблуда и създаване на хайп. Все пак друго си е на корицата да напишеш, че въпросната книга е лауреат от престижен конкурс... За авторите това също би било предимство, тъй като произведенията им ще бъдат издадени легитимно, висококачествено във всеки аспект, с достатъчен тираж, реклама и дистрибуция за разпространение из цялата търговска мрежа, което ще спомогне да достигнат до най-широк кръг читатели. :)

21 Май 2014 15:41
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1188
Конкурс Х #89113
А знаете ли колко по лесно се разбират шегите в писмена форма като сложите усмивчица =)

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

21 Май 2014 15:50
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Конкурс Х #89116

Вилорп писа: писа:
А знаете ли колко по лесно се разбират шегите в писмена форма като сложите усмивчица =)

Спасе, сложил съм емотикони. От написаното според мен достатъчно ясно си личеше, че е шега. Сега добавих въпросното мнение и в предходния коментар.

21 Май 2014 16:01
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 991
Конкурс Х #89117
Не съм се обиждал на каквото и да е, просто попитах, защото не разбрах шегата.
Иначе, да, голям ентусиазъм в началото на конкурсите, а после...тишина (конкурс 9 също бе само с моето участие, жалко наистина).
Затова и пледирам за конкурс, който изисква малко време и усилия - девиз за СКИ, стихче за КИ.бг, и т.н.

kiril-ps.itch.io/

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Конкурси
/
Конкурс Х
Time to create page: 0.077 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• P(L)AY THE GAME: Залози с живота (5 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Yann Gamgee
    • Yesterday 11:44
    • Бележки от Саракт (77 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Лично творчество
    • от Count Monte Kristo
    • 13 Юли 2025 20:39
    • Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (518 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • 13 Юли 2025 18:30

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност