Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Както ви е приятно - всеки може да сподели. На мен ще ми е интересно да прочета мнението на хората покрай номинациите, но в крайна сметка няма да задължаваме никого да го дава - който иска само да гласува.Само цъкане ли? Без обяснение защо номинира въпросното заглавие?
Тук май ще сме ние с Xsmind. Въпросът ми е дали приложенията на английски език се броят.Идеята: Предлагам да си спретнем едно ежегодно гласуване за най-добра книга-игра, ще е забавно. Вече имаме добро количество книги-игри, излизащи годишно за целта.
Правилата: Всеки може да номинира до три книги-игри в рамките на една седмица. След номинациите ще можете да гласувате вече за носител на приза "Златна Никса 2013" - най-добра книга-игра, издадена в България (имам идея кой ще направи плюшената "статуетка"). Критериите няма да се уточняват - всеки гласува както намери за добре.
Предлагам някой да пусне втора категория - с всички книги-игри, които са излезли през годината само в електронен формат.
Ще помоля ако съм пропуснал някоя книга-игра админите да я добавят.
Според мен (както писах по-горе) ще е готино да има и за електронните формати една класация и там вече трябва да се определи дали става въпрос за български като автори, български като език и т.н. Тази идеята й е да е за напечатани и разпространени поне в трицифрен тираж книги-игри в България (респективно на български), без значение националността на автора.Тук май ще сме ние с Xsmind. Въпросът ми е дали приложенията на английски език се броят.
Няма пряк път - минава се през всички ситуации като варира единствено последователността.Мутирала плът - Твърде много въпроси и странни обрати, прекия път те хвърля в тъча с финала си.
Карибски Вълни - за мен Хами е най-недооценения автор от новата вълна, може би и най-добрия. С ролевия си опит успява да жонглира със системи и да създава интересни герои.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas