Получени "Благодаря": 1385
Това беше идеята и се радвам, че се получи. За сметките и компютъра - мисля, че с хитроумни и интелигентни механики това може да се избегне и да се намери "златната среда". Нито много затормозяващи, нито пък много постни. Това се постига с желание => експерименти => опит. За ограничението на думите, да, имам го предвид доходина да са малко повече. Но малко, не повече, защото това не е литературен конкурс. Аз лично ти благодаря за подкрепата!eFix, браво за конкурса! Накара ни да си поразмърдаме мозъците.
Това определено беше един от фаворитите за специалната награда. Надявам се след време да видим тази механика в някое друго произведемние, кой знае.На мен много ми допадна похвата в "Зоната" да се правят скрити препратки, посредством инструкции от предни епизоди. Но така или иначе аз обичам подобен род игри, по-малко ми допадат многото изчисления и таблици
Няма за какво и аз ти благодаря. Наградата ти вече пътува към теб. И се радвам, че успях малко да те измъкна от клетката на класическата книга-игра. Относно вплитането на твоята история в общия ход на събитията за този герой Керус, то както видя вече е направено с редактираната версия, която ти изпратих. А кой знае, може след време да излезе заедно с другите части.Благодаря! Както за наградата, така и за сетинга, който ползвах
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas