Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Но има и такива, които са гласували отговорно. Ето, например shin - колкото е писал на ревютата си, толкова точки е дал и на "Златна никса" 2019Гласуването на някой от съфорумниците ме ядосва и натъжава едновременно. Искаше ми се Златната никса да е отговорна класация/награда, а не лиг...ия. Още един пирон в ковчега на Новата вълна!
Здравейте! Изключително благодаря на гласувалите и за призванието, с което току-що научих, че съм удостоен.
Пиши как би гласувал, Коце, интересно е (хем ще натрупаш постове за следващото гласуване )След като бях поставен в списъкът на "неактивните" и не успях да гласувам, пиша това мнение за да върна статута си сред живите и да честитя на победителя!
Ако имаше балотаж, победителят пак щеше да е същият. Това е видимо с "просто око" при тази система, тъй като всеки от гласувалите потребители е показал кое от двете произведения предпочита, давайки му повече точки (освен bobara, който не е наградил нито едното) и в резултат победител е "Борбата за елита" с един глас. Така че ето ти го твоя балотажИ ако нещо мен ме ядосва е че нямаше балотаж, както си е редно.
Точно такъв вот за мен е аморален и против духа на конкурса - това е вот, при който участник не изразява мнението си, а се опитва да го наложи. Това е вот, при който хората, трудили се върху тези произведения не получават обратна връзка. Според мен е тотално неадекватна оценка да се дадат 100% от точките на едно произведение, а 95% от другите - пълна 0 - това е или изразена тенденциозност, или липса на каквато и да е способност на гласуващия да оценява; разбира се, напълно очаквано едното или другото да се случи при не малка част от потребителите, те се знаят Оправдано е от хора, които просто не са чели почти нищо - да подкрепят това, което са прочели и харесали.Лично аз можех да добавя и още произведения които ми харесаха, но не ги добавих, единствено защото исках да натежи максимално първот, даже се чудих дали има смисъл повече от едно, въпреки че ми харесаха 7-8. Ако имаше балотаж между Борбата за Елита и Петият принц съвсем не съм сигурен за кого бх гласувал, нищо че не съм сложил точк на Принца.
Хубаво е, че не заплашваш и не поставяш ултиматуми. И добре, че ни информираш, ако не се лъжа, поне за трети път тази година в рамките на два дни, че няма да участваш повече в гласуването на Златна никса. Питам се обаче, кому е нужно да ни информираш толкова често за това? Разбрахме го.В интерес на истината това няма значение, аз вече казах - вие имате правото да правите каквото искате, аз няма да гласувам за следващия Турнир. Не заплашвам,не поставям ултиматуми - само ви информирам.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas