Щото си знаем "матриала".
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Прочетох версията в тази темаСтрува ми се, че Хамелеона е прочел някоя от версиите преди скромната ми редакция. Част от нещата, които споменаваш, вече са изчистени.
Щото си знаем "матриала".
www.vbox7.com/play:cbb12831И така, метаигрово, тук ни става ясно, че коппиеносеца е по-страшен от брадваря. Никъде не е обяснено защо, но е очевидно. Стрелбата с лък не е бърза работа (да, противно на това, което ни показва Леголас във Властелина на пръстените – освен адската сила на опън, има и красиви фактори, като „Парадокса на стрелеца с лък” и т.н.), така че би трябвало да имаме време да свалим поне единия, а може би и двамата...
www.vbox7.com/play:cbb12831И така, метаигрово, тук ни става ясно, че коппиеносеца е по-страшен от брадваря. Никъде не е обяснено защо, но е очевидно. Стрелбата с лък не е бърза работа (да, противно на това, което ни показва Леголас във Властелина на пръстените – освен адската сила на опън, има и красиви фактори, като „Парадокса на стрелеца с лък” и т.н.), така че би трябвало да имаме време да свалим поне единия, а може би и двамата...
Пропуснал съм да кажа в текста, че легналото положение е от КОРЕМ, а не по ГРЪБ. Това си е Авторова грешка.
Брадваря се е покатерил по скалите, а копиеносеца през това време е тичал към героя. В началото мисля, че казвам 30 метра, а после 15 метра...но дори и така може би наистина брадваря няма чак толкова време да се покатери, освен ако не е добър скачач.
Всъщност ако има интересен въпрос в цялата работа, той е - какъв е лъка на орка и може ли да пробие бронежилетка?
Моите редници нямат бронежилетки.Това беше последната му дума – стрела проби врата му отзад и излезе през гръкляна, обляна в кръв.
Всъщност ако има интересен въпрос в цялата работа, той е - какъв е лъка на орка и може ли да пробие бронежилетка?
Моите редници нямат бронежилетки.Това беше последната му дума – стрела проби врата му отзад и излезе през гръкляна, обляна в кръв.
Хахахха, стига, моля те. Аз бях част от НАТО, ама само евтина куртка имах на гърба си, когато ходихме на стрелби.
Всички военни сили в частите на НАТО от поне 10 години насам имат. А тия са повече от очевидно част на НАТО, при това смесена - т.е. комбинирано обучение, т.е. добра екипировка.
И кво прави "Ковалски" в българско поделение от 85та?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas