Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нещо, някакво, такова - *.rar
качено по заявка
.....
Не беше добра идея да пускаш линка. По-добре да изчакат редактираната версия.
Имаме ги, имаме ги...
www.forum.knigi-igri.net/modsdb. ... &start=225
Не съм 100% дали въпросът е за тази тема, но все пак - Нещо, някакво, такова забранена ли е, и ако не, ще бъде ли включена в списъка с останалите за дигитализация книги? В тема Дигитализация само е споменато, че я има сканирана, но няма линк (в една по-стара тема, забелязах, че са качвани сканове, но линковете към dox.bg са неактивни)
Силно препоръчвам да ползвате функцията контрол+F на браузъра си като ровите в първия пост с дигитализираните заглавия. Постарал съм се да ги има и като поредица и като има не книга, ама както забелязвате имам пропуски в подреждането.Сега забелязах, че "Роди се сянка" и "Войната на сенките" ги нямаме дори и само на jpeg.
Забранено е всичко с Уейн в името без Варварския бог, Тетрамогията магията на мрака и Шоу на смъртта.
Уилко помоли да не качваме нещотото, някаквото, таковата.
Стана въпрос днес, край Олтара, че не ми харесва нито една от думите "преправям", "старо" и "разшири". "Разширен" и О!правен е първият Патрул - но там си имаме отделен НОВ втори, към който първият беше бонус. За Олтара например всички тези думи и асоциации са смешни, ще се убедите сами (ако още не сте). За другите пък книги ама съвсем нямате идея какво мисля.
Уейн, ако мисли да преправя всичко старо, работата не е на добре. Мислех, че иска да "разшири" 2-3, освен Патрул за Ада, а той - всичко.Забранено е всичко с Уейн в името без Варварският бог, Тетралогията Магията на мрака и Шоу на смъртта. Уилко помоли да не качваме нещотото, някаквото, таковата.
Стана въпрос днес, край Олтара, че не ми харесва нито една от думите "преправям", "старо" и "разшири". "Разширен" и О!правен е първият Патрул - но там си имаме отделен НОВ втори, към който първият беше бонус. За Олтара например всички тези думи и асоциации са смешни, ще се убедите сами (ако още не сте). За другите пък книги ама съвсем нямате идея какво мисля.
Уейн, ако мисли да преправя всичко старо, работата не е на добре. Мислех, че иска да "разшири" 2-3, освен Патрул за Ада, а той - всичко.Забранено е всичко с Уейн в името без Варварският бог, Тетралогията Магията на мрака и Шоу на смъртта. Уилко помоли да не качваме нещотото, някаквото, таковата.
Така че вземете тези, които казва Вилорпа, докато е време. И се надявам някоя добра душа да се хване да дигитализира някоя от останалите (какво означава "всички", Шангри - колко повече от 2-3 мислиш, че са?? ) за мое ползване, няма да съжалява.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas