Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Преди минутки пуснах сайта, в процес на тестване е. Ако имате някакви забележки и препоръки ще ги взема предвид, при положение че са изпълними в кратък срок
werewolfnight.free.bg/index.html
Този уебсайт е разработен като практическа част към магистърската теза "Формати за е-книги", която предстои да бъде защитена на 01.02.2016 година. Всички материали за създаването му са използвани под условията на Creative Commons. Дори въпросната дипломна работа да не бъде защитена, сайтът ще остане, за да радва всички почитатели на Любомир Николов, "Нощта на върколака" и книгите игри. Искам да изразя голямата си благодарност към всички в knigi-igri.bg и най-вече към авторите, позволили книгите им да бъдат дигитализирани и разпространявани свободно.
Аз имам забележки. Само към сайта.Преди минутки пуснах сайта, в процес на тестване е. Ако имате някакви забележки и препоръки ще ги взема предвид, при положение че са изпълними в кратък срок
werewolfnight.free.bg/index.html
Хм... от това оставам с впечатление, че правиш сайт на принципа "играя си". Ако е така оттеглям всякакви критики. Човек все от някъде започва да се учи. Обаче някак си не ми се връзва с встъплението: "Този уебсайт е разработен като практическа част към магистърската теза "Формати за е-книги" предстояща да бъде защитена на 1.02.2016 година...". Може би ни се разминават понятията. Някaк си не възприемам "практическа част към магистърската теза" и "сайт-играчка" в един контекст... може и да греша разбира се.Сайта изглежда като любителски, понеже си е любителски. Не съм програмист, ентусиаст съм- формалното ми образование е в съвсем друга сфера...
Е, както искаш, сайта си е твой, но добрата практика на програмирането предполага background-a да се задава към блок, не към текстов параграф. Виждам в кода на сайта какво и как си направила. По-добре се научи да работиш с блокове. Няма да минеш без тях ако искаш да надскочиш нивото "съвсем начинаещ". По твоята технология сама си поставяш напълно излишни ограниения.В момента ъпдейтвам.
Самата теза е за формати за е-книги. Представям модела "една книга- на един сайт" (измежду много други неща).
Мда, чета какво си ми препоръчал, и аз се преориентирах към <br>- тата. Избягвам <p> неслучайно, а защото съм задала png background за <p>. A png background-a съм го задала, за да се откроява текста върху фоновото изображение.
Мътна и кървава![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas