Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
...Досега засякох само една наистина грешно разпозната дума - бухaлче незнайно как се бе превърнало на облаче. ...
Жоре, Аби ми е редактиращия софтуер (Албена =) ). СКанирам направо през ОРТ програмата която предпочита тиф формат заради липсата на компресия и замазване. ОРТ-то си пада най-много по черно-бяло, после по сивата скала и най-не обича цветно. „Стандарта” за сканиране е 300 точки на инч за редовни текстове и 600 за дребни. Версията която имам на файн ридър на адобе прави дори по малко от 1 грешка на страница, ако пък илюстрациите минат една обработка първоначално за изостряне на контраста грешките падат под 1 на 10 страници.
СКанирам направо през ОРТ програмата която предпочита тиф формат заради липсата на компресия и замазване. ОРТ-то си пада най-много по черно-бяло, после по сивата скала и най-не обича цветно. „Стандарта” за сканиране е 300 точки на инч за редовни текстове и 600 за дребни. Версията която имам на файн ридър на адобе прави дори по малко от 1 грешка на страница, ако пък илюстрациите минат една обработка първоначално за изостряне на контраста грешките падат под 1 на 10 страници.
Никола - ще ги обработвам няма проблеми.Ze BG-то, дай едно име да не пиша такива никове и да ако имаш възможност да обработиш илюстрациите ще е много добре.
Добре, няма да добавям цвят и без друго се чудех дали стои добре.Аз искам да изразя неодобрението си от оцветяването на илюстрациие. Това са си черно-бели илюстрации с туш и цвета стои грозно като залепен. Освен това да се пипат е равносилно на това да се променя текста на автора. Иначе приветствам оправянето на контраста, определено изглежда по-добре.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas