Нощна стража е на пратеч.
Бранко, а имате ли изискване за минимум думи?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Един приятел пише разказ посветен на отец Калахан и неговите приключения при покръстването на ескимоски племена. Ще може ли да участва с този разказ в конкурса? Все пак отец Калахан е важна фигура в творчеството на Стивън Кинг и въпреки, че веднъж предава вярата му се дава шанс да се поправи!
Бранко, не го подкокоросвай този младеж, че вече мисля на всички стана ясно, че той е написал оня пасквил "Мъдростта на Царя", от коментарите му се подразбира, че и в някой конкурс за книга-игра се кани да се включи и сега ако и вашия конкурс опорочи не знам
Като човек от журито само си задай въпроса искаш ли да четеш как отец Калахан покръства ескимоси
Аз ако съм на админите досега да съм му резнал достъпа до сайта на този сектант
И да не е само офтопик два въпроса - ако се участва в съавторство каква е процедурата? Мога ли да участвам с три разказа - един лично мой, един писан в съавторство с един човек и трети писан с друг човек? И конкурса анонимен ли е или журито знае кой разказ на кой е?
Аз така или иначе съм започнал моя разказ и ще си го пиша сам, но все пак питам за съавторството, тъй като ми е интересен въпроса. Може да действате като конкурсите на ЧоБи - имаш право само на един разказ, но ако участваш в съавторство, можеш да участваш с два
А викаш, че нещата са открити, ама като ви дойде разказ от Колийн Ливингстън, където покръстват ескимоси и новородени тюленчета ще ви видим![]()
Охо, виждам, че брат ми е сред публикуваните с "Опашката на дявола". Бранко, какви впечатления имаш за разказа?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas