• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
07 Юни 2014 21:42
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90256

Избери своето приключение

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

07 Юни 2014 21:43
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90257

Избери своето приключение

07 Юни 2014 21:54
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 638
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90261
Какви са тия книги между двете сергии?

07 Юни 2014 22:41
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1211
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90266
Уейнски е донесъл едно пале с арт албуми коти пордава на 70% намаление =)

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

09 Юни 2014 15:00
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1327
Topic Author
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90331
Искам да благодаря от името на СКИ на Танер, Данчо (дреднайт), Вилорп и Леден дракон, които помагаха на щанда на книгите-игри. Мисля, че участието на Базара беше доста успешно за популяризирането на жанра, а и едно приятно изживяване, въпреки не особено приятното разположение на щанда :wink:

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

09 Юни 2014 15:09
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90332
И на мен ми беше много приятно, благодаря (от СВОЕ име, лол) на Никола, Никсата, адаша и останалите - най-вече на тези, с които прекарахме най-много време.

Но за разположението - да, занапред уви трябва да сме максимално раздалечени отделните щандове (ако може едните на първия, другите на третия етаж :grin: ), защото обратното води до неминуемо канибализиране на възможностите (за популяризация). Доста от хората НЕ минават през целия панаир (още повече на Коледния, който е много по-голям) - така че ако са изпуснали КИ, са изпуснали и двата щанда - а ако бяхме на различни места, щяха да хванат поне единия.

09 Юни 2014 15:14
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90333

Ейдриън Уейн писа: писа:
(ако може едните на първия, другите на третия етаж :grin: )

Ами ок. Ти на първия, а ние на третия. Съгласен? Тъкмо първи ще ги пресрещаш.

09 Юни 2014 15:17
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90334
Всичко може - просто няма да сме гръб до гръб. Третият има толкова отдалечени един от друг ръкави, че ефектът е същия.

09 Юни 2014 22:00
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 64
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90378
Много сте ми смешни и двамата. Заради това, че не можете да си разделите една торба сено дай да сте на възможно най-голямо разстояние един от друг, че да ви дирим из цялото НДК и да го раздавате сърдити. Не стига, че се борим за трицифрено число читатели и тука се джавкаме двуцифрено число хора, ами и да не можете да се сработите когато става въпрос за представяния, промотиране и продажби. Замислете се малко - отвратително е! Един приятел ми сподели на панаира, че е идвал при щандовете ви. Уейн му казал да не си купува Кръвта на Зомбитата от другия щанд, Никсата му казал да не си купува Пътя на Тигъра от Уейн... И айде, в небрано лозе. Иде ми да ви забухам с винкела по коравите тикви, белким ви влезе акъл в чутурите, ама надали.

09 Юни 2014 22:11
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90379
Не, нищо такова не съм казвал (за Зомбитата или за която и да е книга) - не вярвам и Ники да е казвал. Хаха - по-скоро Ники казваше на някои хора при него да не си вземат Зомбитата. :grin:

Не смятам и да го раздавам сърдит някога - поне в това отношение беше хубаво, че ни бяха заедно щандовете, че да си пообщуваме нормално и да не се филмираме толкова занапред.

Във ВСЯКО друго отношение това, че ни бяха заедно щандовете, беше катастрофална грешка - която просто нямаше как да се избегне, в последния момент. (Занапред ще има как.) Мога и пак да обясня защо е грешка, ако някой не разбира.

09 Юни 2014 22:35
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90382

Branimer писа: писа:
Уейн му казал да не си купува Кръвта на Зомбитата от другия щанд, Никсата му казал да не си купува Пътя на Тигъра от Уейн... И айде, в небрано лозе. Иде ми да ви забухам с винкела по коравите тикви, белким ви влезе акъл в чутурите, ама надали.

Бранко, както обикновено говориш пълни глупости гръмко и наизуст. Като си съчиняваш поне да не е двустранно... Защото на никой не съм казвал да не си купува ПнТ, даже много пъти пращах към Уейн хора, които търсят една или друга книга. Така че ми е много любопитно какъв е този твой приятел. Уейн също доведе няколко майки търсещи приказката-игра. Не мисля, че деля някаква купа сено или каквото и да е с някой. На мен за разлика от теб и Уейн не ми пука за продажбите. Не спринтирам след хората, които са си купили нещо от другия щанд, за да им навирам наш флаер в ръцете и да ги дърпам към щанда. Не ми пука дали Уейн ще продаде 5 или 10 пъти повече книги. Парите, които съм изкарал от Съновидението за 5 дни ги вадя за един ден в работата си в момента, но въпреки това си бях пуснал 3 дни отпуск. Така че това, че искам Уейн да не е край мен няма нищо общо с продажби и т.н., както го представяш ти. Това, че искам да е в другия край или другия етаж, е че не искам да слушам мазно-заядливото му дуднене по цял ден, въпреки че показвам, че не ми приятно да говоря с него. Да слушам за грандиозни издателски планова, да слушам как нагло обяснява на един фен на Майднкрайм, който е питал за негова книга, че "Майкъл не е написал нищо, нито планува да издава", да гледам киселата му физиономия след всяка продадена от нас книжка.. Да слушам как АП1 е "исторически роман, трилър, любовен роман, образователно четиво" и т.н. и т.н. Ти ако имаш по-голям праг на толерантност да си обграден от такива хора, то при мен това не е така. Затова ще се радвам следващия път да сме на отдалечени места, за да не ми се налага да съм подложен на същото. Така че следващият път се замисли преди да раздаваш акъл като последна инстанция и "размахваш винкели"

П.П. Поне горното е по темата и може да се приема за впечатления от участието на Панаира :-)

09 Юни 2014 22:42
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 64
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90383

nixata писа: писа:
Бранко, както обикновено говориш пълни глупости гръмко и наизуст. Като си съчиняваш поне да не е двустранно... Защото на никой не съм казвал да не си купува ПнТ, даже много пъти пращах към Уейн хора, които търсят една или друга книга. Така че ми е много любопитно какъв е този твой приятел.

Предавам каквото са ми казали и не вярвам, че ме лъжат.

Това, че искам да е в другия край или другия етаж, е че не искам да слушам мазно-заядливото му дуднене по цял ден, въпреки че показвам, че не ми приятно да говоря с него. Да слушам за грандиозни издателски планова, да слушам как нагло обяснява на един фен на Майднкрайм, който е питал за негова книга, че "Майкъл не е написал нищо, нито планува да издава", да гледам киселата му физиономия след всяка продадена от нас книжка.. Да слушам как АП1 е "исторически роман, трилър, любовен роман, образователно четиво" и т.н. и т.н.

Уейн, това вярно ли е бре? Че се държиш по тоя начин?

09 Юни 2014 22:56
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90387
Лол. Айде разберете се с Ники помежду си кой дава по-некоректна и безсмислена информация. Ще ви е трудно. :-)

Иначе: явно просто нямаш търпимост към каквато и да е конкуренция, Ники, което винаги е бил и основен проблем на Майндкрайм. Ако си мислиш, че ти погледнат отстрани си нещо различно от това, което те дразни в другите, си в голяма грешка. Просто аз, като умен човек, не обвинявам първосигнално ТЕБ за това, че ми изглеждаш дразнещ и жалък на щанда - а жестоката съдба, че ме е принудила да сме в съседство. И даже себе си - за това, че намирам слабости в теб, след като не ми е работата. Същото би трябвало да правиш и ти - но явно ти е доста над нивото. :-)

Ако аз изредя - и то с коректни цитати за разлика от теб - какво разправяш ТИ на хората (и то по половин час на човек - и то на съвършено случайни понякога хора, които имат нула интерес), ще им се изправят косите на читателите. Не за друго, ами просто е глупаво, излишно и скучно. Но не го правя. :wink: Защото съм доста еволюционни стъпала нагоре. И дори не виня теб самия, както казах - просто лошия късмет. Това е основното, което елементарно скроените хорица трябва да схванат (но няма) - че никой с нищо не ти е длъжен и всеки може да си живее живота, без да му се бъркаш.

"Впечатления от панаира", лол.

09 Юни 2014 23:05
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90389
Така или иначе горното няма никакво значение, защото щандовете ТРЯБВА са са отделно (дори на другия щанд да е най-приятния човек на света). Не ми пука, че Бранко го мързи да ходи - има много по-съществени фактори.

Даже аз самият ще пусна още поне един допълнителен щанд, на коренно различно място от основния ми, за да илюстрирам принципа. 8-)

10 Юни 2014 10:46
xsmind's Avatar
xsmind
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 25
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90400
Според мен на щандовете ви основно липсваха добре изглеждащи млади дами, в оскъдно фентъзи облекло ... които от време на време да обикалят панаира и да указват правилната посока на заблудените посетители, останалото дето си го приказвате е ала-бала. Тогава, ако щете и в най-забитото ъгълче си сложете щандовете, пак ще е по-ефективно.

Roger, roger!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Time to create page: 0.087 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Ловец на Таласъми - коментари и ревюта (10 Мнения)
    • в от ИК "Книги-игри" / Книги-Игри Класика
    • от Aleks~
    • Yesterday 20:33
    • Еволюцията на КИ у нас и навън (39 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Efix7
    • Yesterday 15:39
    • Компютърни войни !? (14 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Автори с малко издадени книги
    • от Aleks~
    • Yesterday 09:01

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност