• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни)

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
11 Юни 2014 20:11
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 138
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90528

Ейдриън Уейн писа: писа:
Защото, както казах, никого не съм канил при мен. :-) Преди като имаше само един щанд - нямаше как, общо бяхме всички. Сега няма нужда.

То преди не беше ли въпроса че ти беше поканен на щанда на knigi-igri.net? Даже някак неусетно беше започнал да представяш сайта на всякакви изложения, само дето на щат не те бяхме взели. :grin:

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

11 Юни 2014 22:55
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90538
Поканен от кого и какво? Кои вие? Няма такова нещо като физическо лице на КИ.нет - ако има, ще са собствениците му. Канени от организаторите на събитията бяха книгите-игри и авторите - а това бяхме аз и Торо.

Иначе да - аз проправих пътя навсякъде при събитията наживо, така е. Сам виждаш какво правят останалите сега - абсолютно същото. След като вече си видял отстрани, че нещо работи и как точно работи, е доста по-лесно - ти го знаеш най-добре. :-)

12 Юни 2014 00:37
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90546

Поканен от кого и какво? Кои вие? Няма такова нещо като физическо лице на КИ.нет - ако има, ще са собствениците му. Канени от организаторите на събитията бяха книгите-игри и авторите - а това бяхме аз и Торо.

Иначе да - аз проправих пътя навсякъде при събитията наживо, така е. Сам виждаш какво правят останалите сега - абсолютно същото. След като вече си видял отстрани, че нещо работи и как точно работи, е доста по-лесно - ти го знаеш най-добре. :-)

Е как кои бе, готин, ти сам го каза - собствениците. Или ако не те - лица от екипа, на които да се делегира задачата. :-) Жалко е станало, че си се изцепил така за ПГ и за "тетрадките", та още се налага да работиш като наказан отделно от щанда на сайта, ама кой знае, може и да вържете кънките в бъдеще. :wink:

12 Юни 2014 00:53
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90547
Пешка, никога не е имало твой щанд или щанд на КИ.нет. Казах ти ясно, че щандовете са на хората изкарващи и притежаващи продуктите (книгите, други продукти няма). Отначало бяхме с Торо на един щанд - след няколко години той си направи отделен. Сега има 1 мой щанд и 2 щанд на Торо, обединен с други, за да си покриват наема и т н. Миналия панаир 3 Таласъмчето си беше на отделен щанд. Караджов с Калоян пък сега беше изцяло на моя щанд.

Ако ти някога все пак изкараш някакъв продукт (за целите на примера), можеш да се обединиш към щанда на Торо, ако искат. Можеш и да си направиш свой щанд. Третата възможност е моя щанд, ако е за нещо добро като Караджов. Това е - няма КИ.нет щанд. :-) Торо даже затова го измисли тва СКИ - за да си имат отделно име.

12 Юни 2014 08:13
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1327
Topic Author
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90548

Ако ти някога все пак изкараш някакъв продукт (за целите на примера), можеш да се обединиш към щанда на Торо, ако искат. Можеш и да си направиш свой щанд. Третата възможност е моя щанд, ако е за нещо добро като Караджов. Това е - няма КИ.нет щанд. :-) Торо даже затова го измисли тва СКИ - за да си имат отделно име.

Впрочем, какво е твоето име? Това ИККИ не съществува под никаква правна и организационна форма, освен във въображението ти. Дай нещо Булстат-че, така ако съм в грешка да се извиня. Но виж Сдружение "КНИГИ-ИГРИ" го има:

Код по БУЛСТАТ: 176638330
Фирма, правна форма: СДРУЖЕНИЕ "КНИГИ-ИГРИ" Сдружение, юридическо лице, неправителствена организация
Статус: развиващ дейност

Но така е... аз и Торо (а и Никола) правим нещата на съвсем друго ниво и е съвсем различно като участваш някъде под реално име, а не си известен по участията като "един човек с дълга коса на една малка масичка ми предлагаше книги-игри". За нещастие на нас, от СКИ, ни се налага да борим този нелицеприятен и донякъде срамен имидж за жанра, но какво да се прави... ще даваме най-доброто от себе си. Разбира се, може да се възползваш от примера ни и също да вдигнеш организацията си на едно малко по-професионално ниво, което ще е добре за жанра като цяло.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

12 Юни 2014 09:13
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90551

Пешка, никога не е имало твой щанд или щанд на КИ.нет. Казах ти ясно, че щандовете са на хората изкарващи и притежаващи продуктите (книгите, други продукти няма). Отначало бяхме с Торо на един щанд - след няколко години той си направи отделен. Сега има 1 мой щанд и 2 щанд на Торо, обединен с други, за да си покриват наема и т н. Миналия панаир 3 Таласъмчето си беше на отделен щанд. Караджов с Калоян пък сега беше изцяло на моя щанд.

Не ме разбра, ама това не е чудно. Никога не съм говорил от свое име, макар за известно време да имах представителни функции - за сайта. Колкото до това дали е имало щанд на сайта:

Но като гледам как тръгна разговора, наистина е най-добре нещата да са си отделно - ИККИ, СКИ, сайт (ако има кой да се занимава), иначе току виж по някое време ще земеш да разправяш, че собственоръчно си реанимирал жанра, като 20 години преди това си го и измислил. :grin:

12 Юни 2014 12:03
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1327
Topic Author
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90557
Пешка, е как можа да избереш снимка, на която аз съм в средата и Уейн за фон:)

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

12 Юни 2014 12:26
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90558
Ти и Дебниньо, ако не се лъжа.

12 Юни 2014 13:11
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
СКИ на "Пролетния базар на книгата" в НДК (3-8 юни) #90562

скипната част

Старите автори - каквито се издават при нас - си ИМАТ име. Че и всички го знаят. Така че няма нужда от нищо друго. :-)

Пешка, аз и Торо трябваше да имаме формално нещо общо - и за такова бяхме приели името на сайта, по липса на друго. Това нищо не означава. Да виждаш сега някой от щандовете да го прави, когато са отделно? А кои са "реанимирали жанра" се знае и вижда много добре, няма нужда да се спекулира. :-)

Хм, "така че от сайта няма нужда" и "сайта нищо не означава". А сайта и форума са средище на общността. Мисля, че си получил доста реклама тук (сигурно и приходи, не съм ти светил). Да, виждам, и хубаво, че признаваш на момчетата от ПГ реанимацията на жанра. :-)

П.П. някой го мазна, преди да се появи, но ето го.

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Събития
/
Time to create page: 0.072 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Ловец на Таласъми - коментари и ревюта (10 Мнения)
    • в от ИК "Книги-игри" / Книги-Игри Класика
    • от Aleks~
    • Yesterday 20:33
    • Еволюцията на КИ у нас и навън (39 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Efix7
    • Yesterday 15:39
    • Компютърни войни !? (14 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Автори с малко издадени книги
    • от Aleks~
    • Yesterday 09:01

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност