Защото, както казах, никого не съм канил при мен.
Преди като имаше само един щанд - нямаше как, общо бяхме всички. Сега няма нужда.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Поканен от кого и какво? Кои вие? Няма такова нещо като физическо лице на КИ.нет - ако има, ще са собствениците му. Канени от организаторите на събитията бяха книгите-игри и авторите - а това бяхме аз и Торо.
Иначе да - аз проправих пътя навсякъде при събитията наживо, така е. Сам виждаш какво правят останалите сега - абсолютно същото. След като вече си видял отстрани, че нещо работи и как точно работи, е доста по-лесно - ти го знаеш най-добре.![]()
Ако ти някога все пак изкараш някакъв продукт (за целите на примера), можеш да се обединиш към щанда на Торо, ако искат. Можеш и да си направиш свой щанд. Третата възможност е моя щанд, ако е за нещо добро като Караджов. Това е - няма КИ.нет щанд.
Торо даже затова го измисли тва СКИ - за да си имат отделно име.
Код по БУЛСТАТ: 176638330
Фирма, правна форма: СДРУЖЕНИЕ "КНИГИ-ИГРИ" Сдружение, юридическо лице, неправителствена организация
Статус: развиващ дейност
Пешка, никога не е имало твой щанд или щанд на КИ.нет. Казах ти ясно, че щандовете са на хората изкарващи и притежаващи продуктите (книгите, други продукти няма). Отначало бяхме с Торо на един щанд - след няколко години той си направи отделен. Сега има 1 мой щанд и 2 щанд на Торо, обединен с други, за да си покриват наема и т н. Миналия панаир 3 Таласъмчето си беше на отделен щанд. Караджов с Калоян пък сега беше изцяло на моя щанд.
Ако ти някога все пак изкараш някакъв продукт (за целите на примера), можеш да се обединиш към щанда на Торо, ако искат. Можеш и да си направиш свой щанд. Третата възможност е моя щанд, ако е за нещо добро като Караджов. Това е - няма КИ.нет щанд.Торо даже затова го измисли тва СКИ - за да си имат отделно име.
скипната част
Старите автори - каквито се издават при нас - си ИМАТ име. Че и всички го знаят. Така че няма нужда от нищо друго.
Пешка, аз и Торо трябваше да имаме формално нещо общо - и за такова бяхме приели името на сайта, по липса на друго. Това нищо не означава. Да виждаш сега някой от щандовете да го прави, когато са отделно? А кои са "реанимирали жанра" се знае и вижда много добре, няма нужда да се спекулира.![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas