Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Чел съм Галактическия Гигант, от Рене Вален, в превод на български. Мисля ,че е французин, а книгата ставаше - научно-популярен сюжет за изследовател на изоставен извънземен космически кораб.
Поправям те, не помня дори една таблица в Галактическия гигант
Чел съм Галактическия Гигант, от Рене Вален, в превод на български. Мисля ,че е французин, а книгата ставаше - научно-популярен сюжет за изследовател на изоставен извънземен космически кораб.
Да, помня че имше таблици на всеки епизод? Поправете ме ако греша.
Поправям те, не помня дори една таблица в Галактическия гигант .
Пич, това не го броя за таблици
Поправям те, не помня дори една таблица в Галактическия гигант .
Аз пък поправям тебе, погледни си пак книжката. Таблицата където си записваш текущия статус е точно на края на всеки (или почти всеки) епизод (без тия където умираш разбира се)
Книгата беше хубава, а и логиката си беше ок. Предполагам, не ти се е понравила заради лошата си визия, а не заради друг фактор:
И за какво му е на католически монах да търси Шангри ла?Отец Жан е монах-войн, участник в кръстоносния поход на Ричард Плантагенет (по-известен с прякора Лъвското сърце ), който търси Шангри-ла.
Разочарован от кръстоносците монах, не знам защо упорито пропускаш този момент ! Фактът, че много кръстоносци възприемат местни обичаи, също е добре известен. Не виждам проблем да се общува и с местните мъдреци, споменати са и подобни случаи на "възприети езически обичаи". Или надценяваш влиянието на религиозните различия, или бъркаш тогавашната религия със сегашния католицизъм и забравяш колко са популярни различните ереси.не, просто на човек, който вярва в католицизма, не му е необходима Шангри Ла.
а Жан е описан като католически монах. Личи си, че книгата е писана от съвременен човек, за който всички религии са едно и също. За средновековния човек обаче това не е така. И ето защо съвременните хора пишат глупости, защото не познават историята.
И стига с тоя Хасан, на пъпа ми излезесульо и пульо пишат за него
А иначе играта сигурно е хубава.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas