• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Форумни игри
/
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА

• 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
07 Апр 2020 19:31 07 Апр 2020 19:32 от Nedelcho Bogdanov.
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135277
Бирата на Рахвин ѝ се стори странна на цвят, а нехранимайковците, които по-рано участваха във въргала се подхилкваха злорадо. УЗНВ бързо прегледа джобовете им и се втрещи, когато в на единия съзря трохи от сини банани. Светкавично се изстреля от джоба на гамена, за да предупреди Рахвин да не пие от бирата, но уви беше късно. Рахвин вече приличаше на право дърво а от устата му излизаше пяна. Но това не беше всичко. Докато демонката успее да изпищи, Ефикс вече лочеше жадно жадно от бирата на своя сподвижник.
Ама тези двамата хич нямаха късмет със сините банани...

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

07 Апр 2020 20:39 07 Апр 2020 20:43 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 609
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135278
Еее, събрахме се на по тъмно - каза Лорда.
Приятели полицейският час наближава. Предлагам да отиваме по леглата и утре в ранни зори да продължаваме приключението като тръгнем за Ню Ларк

ИИ - понеже никой не се изказа срещу моето предложение да си получа моят дял от парите, които Рияна държи (капарото)приемам, че никой не е против? Нека водещият има предвид че си добавям 20 гвинеи, към 2-те които вече имам

трети пост

Истината ще те направи свободен

09 Апр 2020 14:37
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1186
Topic Author
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135289
Рияна упорито отказва да раздаде капарато при условие, че работата дори не е започната и изтъква, че 1/7 от 100 гвинеи определено не е 20. И така в препирни и пиячка преминава нощта. В крайна сметка Рияна е съгласна да изплати на де Киив и Боцман по 14 гвинеи при условие, че те ще си поемат изцяло всички странично разходи които възникнат, като дажби и облекло да речем.

На сутринта, малка след края на полицейския час групата бива разбудена от корабна свирка и суматоха на пристана. Оказва се че това е Севастопол които спешно търси нови огняри, а капитанът му крещи на някакъв странен език „I banish these beings!“ И още щом ви вижда коменданта на кораба се насочва към вас с оферта да се наемете на служба, докато зад него група оклюмали човеци се изнизва по трапа на кораба споменавайки майката на капитана и други негови роднини.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

09 Апр 2020 15:53
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135290
Преди Лорда да поеме нещата в свои ръце и да вземе решение за групата, УЗНВ побърза да им предложи:
- Хора, вижте - започна обаятелно, - предлагам ви да оставим плана с шейната и да се качим на Севастопол. Със сигурност няма да измръзнем, а и капитана има нужда от нас. Ще припечелим по някоя жълтица. Освен това явно на кораба се държат добре с екипажа си. Вижте, предишните огняри, които слизат в момента. Изглеждат ми доста приповдигнати, а това че са толкова хърбави говори само едно; на кораба се грижат усърдно с физ-зарядки за спортните си фигури. Заради странния акцент не можах да разбера какво точно им рече капитана, изпращайки ги, но по интонацията подозирам, че ги изпраща поздравително. А и от тях чух само добри думи за майка му.
Какво ще кажете? Да се качим на кораба, а!

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

09 Апр 2020 18:44 09 Апр 2020 18:54 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135292
Не ми се иска да ви повтарям очевидното:
Но Севастопол няма директен път към Ню Ларк, ще трябва да се уговоряме с капитана за всичко. Освен това слуховете говорят, че огнярите са огромно текучество, едва ли не се хвърлят в реката, щом видят капитана. Което пък говори, че работата е свързана с голям риск. Видяхме как беше и на "Южна мечта" с плъховете. Името на капитана* също не навява добри асоциации. Най-накрая но не по значение, аз и Рахвин вече сме платили капаро. Отделно че ние имаме хора които могат да управляват шейна, а да се управлява кораб е доста по-сложно.

ИИ - когато питах за шейната всички бяха съгласни. Сега когато вече тепърва сме направили плащане, няма как да ни върнат на Рахвин парите

*Рос-всички-са-идиоти

Следните потребител(и) изказаха благодарност: dechoto

09 Апр 2020 19:43
dechoto's Avatar
dechoto
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135293
Аз, Лорда и Рахвин предпочитаме шейната, мислеше си Дечо. Рияна, УЗНВ и Ефикс(понеже е управляван от демоницата) искат Севастопол. Вероятно с преговори няма да се разберем, поне не и скоро. Предполагам мнението на Боцмана ще натежи, за да не се разцепи групата.
- Усмихнатия, какво ще кажеш за ледената пустош? Имаш гаранция от мен, че ще ти пазя задника.

09 Апр 2020 20:01 10 Апр 2020 12:36 от Вилорп.
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135295
- Добре, съгласна съм с вас! Нека бъде шейната - кокетно намига Рахвин и помахва с китка на преминаващ наблизо хамалин. - А предвид, че двама от нас за момента са зеленчуци, дали не можем да ги натъпчем в някой куфар и да спестим от билетите за шейната?
След което кротко поляга на рамото на Дечо и почва да пуска сини лиги.
- Какви зеленчуци! Нали с тебе платихме капаро вече. Тия пари Смайли ли ще ни ги възстанови!?
Ефикс се надига на крака с леко размътен поглед и също избърсва малко синя лига от ъгълчето на устните си.
- Не съм много сигурна, че ще мога да управлявам ледена шейна - казва той елегантно поклащайки бедра. - В смисъл шансът да успея е 50:50 или да или не.

09 Апр 2020 23:23
Coblin's Avatar
Coblin
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 189
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135303
Боцманът изникна от някъде, нарамил багажа си. Изглеждаше сякаш не е спал цяла нощ.
- Такози, момци, меня за тая шейна никой нищо не ми е казвал, ма ей го на корабчето пред нас, така де! Па и аз от шейни бъкел не разбирам, думичка ви думам, аха-аха! Дайте ми на меня открито море, пляскането на вълните и тъй натататъч!

За тия с телепатия:
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
Макар да не го показва външно, Смайли не иска да се качи на шейната и защото нощес се е измъкнал от леглото и някак е загубил аванса си от 14 гвинеи на зарове. По-лошо, дори е успял да се задължи с още няколко на двама-трима от дружките на Сандукан. Така че му се иска да се измъкне от града възможно най-скоро.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Nedelcho Bogdanov

10 Апр 2020 12:07 10 Апр 2020 12:34 от Вилорп.
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1186
Topic Author
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135311
Междувременно Рияна е започнала задушевен разговор с коменданта на кораба. Буквално задушевен защото от пещта под аквариума ѝ бълва мазен черен дим, а меховете на разговорния ѝ апарат го нагнетяват в лицето му.
Тя се връща точно преди лорда да поеме врата на корморана в ръцете си. А коменданта отива да пазари други алтернативи в лицето на една новопоявила се група точно излизаща от заведението на Сандукан.
- Т-о-в-а- -к-о-е-т-о- -у-с-п-я-х- -д-а- -д-о-г-о-в-о-р-я- -е- -3-0- -г-в-и-н-е-й- -з-а- -р-а-б-о-т-а-т-а- -н-и- -к-а-т-о- -о-г-н-я-р-и. -У-с-и-г-о-р-а-в-я-т-,- -х-р-а-н-а-,- -в-о-д-а-,- -м-я-с-т-о- -з-а- -с-п-а-н-е. Щ-е- -п-р-и-с-т-и-г-н-е-м- -в- -Н-ю- -Л-ъ-р-к- -с-а-м-о- -с-л-е-д- -ш-е-с-т- -д-н-и. Т-р-ъ-г-в-а-т- -с-л-е-д- -ч-е-т-в-ъ-р-т- -ч-а-с-,- -т-а-к-а- -ч-е- -и-м-а-м-е- -м-а-л-к-о- -в-р-е-м-е- -д-а- -п-о-т-в-ъ-р-д-и-м.

За образованите [ Click to expand ] [ Click to hide ]

Работата като огняр е физически натоварваща.
30 гвинеи за шест души за 6 дни е двойно на редовната надница която може да се получи с „честен труд“ на Острова. Доста народ би се навил веднага на това.

за тези с наблюдателност [ Click to expand ] [ Click to hide ]

Типчетата които изскочиха от заведението на Сандукан не изглежда като да търсят работа, по скоро търсят някой конкретно на самия кеи.

за тези с уличен плъх [ Click to expand ] [ Click to hide ]

Типчетата които изскочиха от заведението на Сандукан мязат на наемни биячи или събирачи на дългове, не толкова на хамали готови да се хванат на работа.

за тези с телепатия [ Click to expand ] [ Click to hide ]

Просто плувай, просто плувай. От вода не се страхувай! Просто плувай, просто плувай.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

10 Апр 2020 12:51 10 Апр 2020 12:52 от Coblin.
Coblin's Avatar
Coblin
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 189
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135312
Смайли се сви зад яката си опитвайки се да не привлича внимание. Беше доста трудно, тъй като беше двуметров корморан, така че заговори доста бързо и видимо притеснено:
- Момци, духове и прочее другаж... Аз такова, мисля да се закачвам на Севастопол, не се сърдете, така де! Сигурен съм, че шейната е чудничка, а и никак немудничка, ам нямам лукса да избирам, ам тъй я! Както си решите дя, в най-лошия случай просто ще се видиме в Ню Лърк след има-няма седмица, да, да!
Продължаваше да говори, но вече беше започнал да се отдалечава куцукайки по посока на кораба.
- Весел път! Сполука и късмет и попътен вятър, и пълни чаши и обилни трапези, всичко това ви пожелавам, да, наистина! И боговете да са с вази, ахам, и Тритон, и Океания и всички друж светии!
Поклони се заднешком, едва не се преби спънат от едно въже, завъртя се на пета и побягна лудешки нагоре по трапа на Севастапол.

10 Апр 2020 17:40 10 Апр 2020 17:44 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135314
Лорда повдигна рамене -
Добре Боцмане, сбогом, аз отивам на шейната. Радвам се, че се запознахме - и тръгна в посока шейната

ИИ - след приключението на "южна мечта" нямам намерение да се качвам на кораб, който иска - да се качва. Отделно -още миналият път казах, че втори път този номер - някой да се затича към кораба и аз веднага да го последвам - няма да мине. Като прибавка - работата като огняр е изключително натоварваща, а персонажът ми е ранен. Нямам намерение да рискувам.
ИИ2 - тоз боцман досег само в неприятности ни забърка - първо с Тигъра, после Ебеди. Няма да плача за него.

пети пост за седмицата

10 Апр 2020 19:11
dechoto's Avatar
dechoto
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135315
Касапина нарами клетия Рахвин и се запъти след Лорда към шейната. Неговата дума на две не ставаше.

10 Апр 2020 19:45
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135316
Думата на УЗНВ на две не става. В крайна сметка за пореден път демонката си смени решението в рамките само на половин час и реши да се качи на Севастопол с корморана. Ефикс беше идеалния огняр и щеше да свърши чудна работа, а и демонката винаги е обичала морето... Смайли също не е за изхвърляне.
При последната забележка Ефикс се изчервява. Тялото му застава пред коменданта и изрича:
- Искам авансово предплащане!

Следните потребител(и) изказаха благодарност: George-AL

22 Апр 2020 14:33
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135429
Злият демон УЗНВ се разхожда по палубата на Севастопол.

Следните потребител(и) изказаха благодарност: dechoto

22 Апр 2020 15:04
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Ню Лърк ли коминг - ИГРАТА #135434
Изведнъж ѝ прилоша. Силно се разкашля. Зави ѝ се свят и се опря на фалшборда да не падне. Тялото на приемника ѝ се свлече на пода, а пъклената ѝ душа отлетя някъде в безкрайността...
- Адиос - бяха последните думи на УЗНВ. Но едва ли някой ги чу. Не и ако не бе надарен с телепатия...

• 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Форумни игри
/
Time to create page: 0.090 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (509 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • 20 Юни 2025 09:30
    • Пълен списък книги-игри - Нова Вълна (209 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Вилорп
    • 17 Юни 2025 15:20
    • Дигитализирани заглавия (36 Мнения)
    • в Работилница / Дигитализиране
    • от ringlas
    • 16 Юни 2025 21:47

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност