• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Форумни срещи
/
05,02, - първа среща за 2016-та

• 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
19 Фев 2016 17:24
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 512
05,02, - първа среща за 2016-та #113020

Вилорп писа: писа:

Mindcrime писа: писа:
Вилорп, ти вярваш, че няма нищо лошо в клеветите и обидите, стига клеветеният и обижданият да не разбират!?

Сега ако ми посочиш къде съм твърдял нещо такова...

Или визираш интереса на Юри към работата на администрацията?
Никъде не си казвал точно това.

Анардил докладва мнение като обидно, вие не вземате мерки, но в замяна на това ти му предлагаш да скрие мненията на човека за себе си. Не сте му обяснили защо не смятате, че мнението е обидно. А той не е от хората, които ви засипват с оплаквания, така че да не намирате за нужно да му отделите малко внимание.

Защо никой не наказва хора, които твърдят че организаторите на Инициативата за моя книга-игра са излъгали участниците и са ги завлекли с пари? И там ли решението е просто да скриваме мненията на клеветниците, за да не ги четем? Защото вие не ги наказвате, макар много добре да знаете истината.

И въпросът на Анардил беше много прост: трябва ли всеки път да правим драми, за да обърнете внимание на системно прекаляващи с търпението ни хора?

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

19 Фев 2016 20:25
Леден Дракон's Avatar
Леден Дракон
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 54
05,02, - първа среща за 2016-та #113026
Такааа,
Първо по темата, колкото и да избягахте от нея: кога е следващата сБИРкА? 26? 04? Друга дата?

Второ: абе хора, на пазара си има отдавна такива чайове. Аз лично намирам смесения гинко; зелен чай; мента за доста освеж тонизиращ. Другият коктейл Зелен чай; гинко; джинджифил не чак толкова, нооо... Така че не разбирам защо правите такива драми от предложенията за пиене на някаква си билка (е, дръжки от вишни или бабини зъби си е леко грубо, нооо). Както и да е: Наздраве!

На коляно пред народни свети жертви!
На нож за защита на Родината!
Мечове – вън: За Майка България!

19 Фев 2016 21:22
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 221
05,02, - първа среща за 2016-та #113028
Много интересно на какво се е обидил Андраил ? Той казва че по негови спомени първата книга игра с кодови думи е тази на ММ за дивия запад . Аз му казвам да си пие гинко билобата , тоест че не помни добре , че и преди това е имало книги с кодови думи. А пък с какво очи ММ казва кой да бъде наказван при условие че той неведнъж е наричал потребители с епитети , като малоумници и идиоти безнаказано направо не знам.

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

19 Фев 2016 23:19
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1202
Topic Author
05,02, - първа среща за 2016-та #113034

Mindcrime писа: писа:
Анардил докладва мнение като обидно, вие не вземате мерки, но в замяна на това ти му предлагаш да скрие мненията на човека за себе си. Не сте му обяснили защо не смятате, че мнението е обидно. А той не е от хората, които ви засипват с оплаквания, така че да не намирате за нужно да му отделите малко внимание.

Всеки доклад се чете и обсъжда, това го казах по-горе. като се вземат съответните марки започващи от предупреждение до бан с дигане на нивото. Това, че някой не засипва администрацията с доклади не го прави по-специален от такъв който я засипва.
Няма практика да се давят обяснения за решенията на администрацията било на потърпевшия било на подалия сигналът.
Ако някой все пак поиска такова обяснение, то му се дава при първа възможност.

Защо никой не наказва хора, които твърдят че организаторите на Инициативата за моя книга-игра са излъгали участниците и са ги завлекли с пари? И там ли решението е просто да скриваме мненията на клеветниците, за да не ги четем? Защото вие не ги наказвате, макар много добре да знаете истината.

Уейн е баннат за точно такива твърдения, Рахвина също бе баннат за такива намеци. Ако има други постове, които твърдят подобно нещо моля да ги докладваш или да дадеш линк към тях.

И въпросът на Анардил беше много прост: трябва ли всеки път да правим драми, за да обърнете внимание на системно прекаляващи с търпението ни хора?

Както каза един мъдър таласъм: липсата на форумни драми обостря вниманието на потребителите към поводи за такива.
Краткия отговор: Не е нужно!
Не толкова краткия: Ала Юри се е засегнал дълбоко от коментарът на Психаря, нека каже и ще помолим засегналия го да се извини, за справка откровенията на никсата относно Тано и турците.

По темата: Ако искате мога да ви организирам запивка на 26-ти, просто моята скромна личност няма да присъства, което може и да е плюс, а торо най-сетне взе твърдите корици на мая.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

20 Фев 2016 00:35
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 512
05,02, - първа среща за 2016-та #113035

Мишо: Защо никой не наказва хора, които твърдят че организаторите на Инициативата за моя книга-игра са излъгали участниците и са ги завлекли с пари? И там ли решението е просто да скриваме мненията на клеветниците, за да не ги четем? Защото вие не ги наказвате, макар много добре да знаете истината.
Спасимир: Уейн е баннат за точно такива твърдения, Рахвина също бе баннат за такива намеци.

Уейн е наказан за някакви интриги. Вие си ги знаете какви са тези интриги, но ще е много любопитно, ако се окаже, че имат нещо общо с Инициативата (последните му мнения във форума нямат нищо общо). Може ли да ми кажеш как точно тези интриги са свързани с Инициативата, за да не оставам с лошото впечатление, че подценяваш интелигентността ми?

Рахвин и Джордж-Ал бяха наказани след като избухнах срещу втория и ме подкрепиха двама души. Наказахте ги преди два дни, а те тровят темата с коментари за Инициативата от десетина дни. Рахвин натроли поне няколко различни теми с мъдростите си.

Мен защо не ме наказахте за употребата на "малоумник"? Косвено признание, че сте виновни, защото с бездействието си сте помогнали на едни малоумници да наводнят форума с глупостите си?

Знам, че нямам право да ви търся сметка. Чувал съм го многократно от различни Управи на този форум. Но не искам да оставаш с впечатлението, че аз съм останал с впечатлението, че получавам адекватни отговори.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

20 Фев 2016 09:54
ze BG's Avatar
ze BG
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 398
05,02, - първа среща за 2016-та #113037
Не се ласкайте да смятате, че вашите мнения влияят на управата кого да накаже или не. Получава се съвпадение - нормално е когато на вас ви е дотегнало и на управата да и е дотегнало плюс забавянето необходимо да обсъдим дали сме на едно мнение. Заключвам темата, тъй като отдавна е изчерпана.

Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче
prikazka-igra.com/book3-10-years.html

• 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Форумни срещи
/
Time to create page: 0.231 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Форумна среща - 14 ноември, петък, в бирария Донду... (6 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Форумни срещи
    • от Branimer
    • Yesterday 14:46
    • Ледено Безмълвие (17 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Върджил Дриймънд
    • от Вълева
    • Yesterday 13:42
    • Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (530 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • 11 Ное 2025 09:39

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност