• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Форумни срещи
/
3-та национална форумна среща 2016-та

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
27 Мар 2016 19:02
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 218
3-та национална форумна среща 2016-та #113672
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
Кви са тия софийски заведения дет им свършва бирата ? Гаранция , че ако седнете в някоя селска кръчма няма да свърши , а тва столицата все пак.

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

27 Мар 2016 20:21
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 598
3-та национална форумна среща 2016-та #113673
Аз вече му схванах цаката на Гнездото. Следващия път откривам вечерта с поръчка на 4-5 бири и не ме интересува какво има и какво няма по-късно :-)

27 Мар 2016 20:22
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 498
3-та национална форумна среща 2016-та #113674

ze BG писа: писа:
Зорт е докладвал мнение на Майндкрайм, а Майндкрайм е докладвал мнение на Зорт. :-)
Както и да, не сте за бан и двамата.
Не знам с какво съм му бил крив този път на дървения философ, но леко ме дразни да дрънка тъпотии по мой адрес, дори когато го прави в нечетивна и изпълнена с много талаш стена от текст.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

27 Мар 2016 23:22
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 235
3-та национална форумна среща 2016-та #113675
Не знам коя схема му изгоря този път на Оногова, че да напише сигнал, но нямаше как да му търпя повече евтините манипулации. В максимално сбита и четивно опростена форма (за хора с умствени недостатъци), обяснявам, че сигналите от моя страна бяха за:
1. Обида и хейтърство към създателя на първата книга-игра в България Любо Николов, заради изказването:

Според мен, това е някакъв емоционален изблик на Любо Николов, в който няма никакъв смисъл. Любо често говори безсмислици, когато се поддаде на емоциите си.

Излиза, че Любо, често дрънка безсмислици, стига да се подаде на емоциите си. Но това според управата не е и за жълт картон!

2. Манипулацията, че заради такива като мен и Бранимир, Онзи, не идвал на форумни срещи.
Не ми е известно някога да е горял от желание да дойде на среща - по-скоро обратното. Като тръби обратното и внушава, че аз и Бранимир сме едва ли не, някакви недостойни за общуване персони, той само се опитва да настройва срещу нас хората, които не ни познават. Това е повече от недостойно и е интригантско по своята същност. И това се случва след като повече от година не съм се занимавал с него и не съм му реагирал на глупостите, даже когато ги имаше. Но на него все някой му пречи! Шумно обявява, че идва на срещата с цел да почете хората на които е обещал, но видите ли, ей така - "забравил" да ги почерпи, както е обявил предварително! За какво става въпрос въобще ?!? Ама айде - Ланистърите виновни!

"Intellect is invisible to the man who has none".

27 Мар 2016 23:30
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 598
3-та национална форумна среща 2016-та #113676

Zort писа: писа:
Шумно обявява, че идва на срещата с цел да почете хората на които е обещал, но видите ли, ей така - "забравил" да ги почерпи, както е обявил предварителнo!
Длъжен съм да отбележа, че се пошегувах относно непочерпването. Майндкрайм имаше желанието, но в Гнездото имаше само една марка, доста долнопробно уиски, заради което той съвсем коректно предложи да отложим "награждаването" за друг път.

27 Мар 2016 23:35
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
3-та национална форумна среща 2016-та #113677
Длъжен съм да ти отговоря, че постването на текста по-горе:

Meriadoc написа:
Майкъл не почерпи.
Потвърждавам.

Без изрични пояснения в него (в т.ч.хилещи се емотикони), няма как да знам, че е майтап. И затова съм го третирал като пример за неискренност.

28 Мар 2016 00:25
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 184
3-та национална форумна среща 2016-та #113679

Избери своето приключение

28 Мар 2016 04:35
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
3-та национална форумна среща 2016-та #113685
Да, Зорт, точно това твърдя - дори и като по-млад Любо Николов често е говорил и писал безсмислици, когато се е поддавал на емоциите си. И въпросните изхвърляния, представени като логически задачи, са чудесен пример за неуравновесеността на автора на първата българска книга-игра. Ако смяташ, че не съм прав, обясни на мен и на останалите от форума какво му е интелигентното на задачите на Любо. Ако не можеш, просто не дрънкай излишно, макар да е ясно колко ти се отдава да го правиш.

Нормалното голямо уиски, от което няма да ти стане зле, струва около 20 лева, а в Гнездото щях да мина със 7 лева, което щеше да е долнопробно. А Анардил от следващия път ще го глобявам с по едно от дължимите 3 всеки път, когато не се появи.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

28 Мар 2016 08:35
Peter Lee
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
3-та национална форумна среща 2016-та #113694
Изтървал съм тази сбирка, така става като не следя редовно форума.
С удоволствие ще дойда на следващата, но се надявам самонабедилият се за "писател" Е. Уейн да не се домъкне неканен туловището си . Тогава бих предпочел да пропусна.

Кога ще е следваща среща? :-)

28 Мар 2016 10:04
Super M's Avatar
Super M
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 31
3-та национална форумна среща 2016-та #113696
Е, що бе? Да идват сите. На мен ми се искаше да поговоря доста повече с някои хора (особено с Майкъл) и макар че не ми е известно да съм скаран с някого едва успях, защото групата беше голяма, мястото тясно и времето не стигна. А ето сега - той заяви, че повече нямало да присъства. Ако има такива, които не се обичат, могат да не си обръщат голямо внимание. Пък и на чаша враждите отшумяват :wink:

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво: troshanov.wordpress.com

28 Мар 2016 10:09
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1177
Topic Author
3-та национална форумна среща 2016-та #113697
29-ти април. Всеки последен петък от месеца.
За срещата беше доста приятно. Домъкнахме само 6 допълнителни стола към масата, та наистина ще е добре да се казва кой ще идва. Три двойни айрана х2,40=7,20, но благодаря за загрижеността. Заведението си има и проблеми, но цените са народни и обстановката е приятна. Нямаше никакви драми за каквито може да предположи някой чел темата. Всеки се седне при хората които му бяха приятни за разговор или където намери място =)
Въобще ток и жица.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

28 Мар 2016 10:27
Super M's Avatar
Super M
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 31
3-та национална форумна среща 2016-та #113698
Също и обслужването беше добро - жената много приятна и старателна.

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво: troshanov.wordpress.com

28 Мар 2016 10:51
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
3-та национална форумна среща 2016-та #113699
[offtopic]
Смятам, че не си прав, като постоянно тролиш и обиждаш Любо Николов, Блонд и кой ли не. Никога силата на Любо не е била в логическите задачи, а в литературата и няма как аз (макар, че съм му фен) да поддържам обратното. Това, че в логическите му задачи логиката не е на ниво, не означава, че могат да се правят произволни заключения относно неуравновесеността му и да го изкарваш като дебил. Целта ти е системен хейт, а резултатът - нагрубяване за n-ти път. Можеше просто да напишеш, че логиката в задачата е счупена и толкоз. Но не - по-удобно е като д-р Гьобелс, по 100 пъти да повтаряш едно и също с надеждата, че най-накрая, може и да се приеме за истина - че някой е дървен философ, Любо Николов е поддаващ се на емоции човек, пишещ безсмислици и т.н.
А в същото време, безсмислиците ги надрънка ти - че едва ли не аз и Бранимир ти пречим да идваш на форумни срещи, което е невярно. Вместо да обясниш с какво си се почувствал засегнат, ти ми държиш ненужна лекция за цената на уискито, след като вече обясних конкретно, откъде се породи това ми становище. В темата тролиш, дразниш и се заяждаш за n-ти път и по въпроса, кой е написал "Ледената цитадела". Нима още те интересува това? Нима не ти стана ясно, че без факти в обратен смисъл, авторът на произведението е онзи, чието име стои на корицата? Някаква завист или комплекс имаш към Любо Николов, че продължаваш в този дух, под носа на Управата?
[/offtopic]

28 Мар 2016 14:17
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
3-та национална форумна среща 2016-та #113701
[offtopic]
Няма как да троля нито Любо Николов, нито Богдан Русев - и двамата ги няма на този форум. Не ме интересува кой е написал "Ледената цитадела", макар все още да ме забавлява факта, че вашето общество даде Златна Никса на Любо Николов за тази книга-игра. От време на време ми е забавно и да вкарвам сарказъм за начина, по който беше спечелена тази награда.

Докладвал си мое мнение, което е пряко свързано с въпросните логически задачи. Логиката не е счупена, просто я няма никаква. Така става, когато на човек хормоналния дисбаланс му замъгли погледа, макар че обикновено от жени чувам такива обяснения, и то след време, когато се случи да дойде мачка за погачка.
Достатъчно съм се нагледал и на уравновесения, и на неуравновесения Любо Николов, за да знам, че и двете версии са ми горе-долу еднакво непоносими.
[/offtopic]

Не идвам на форумни срещи от времето, когато повечето хора смятаха, че Уейн е нещо като месия на книгите-игри. Освен това не ми понасяше добре да слушам лекции как да се държа в обществото от хора, които не уважавам достатъчно, за да се вслушвам в съветите им. На тях пък не им понасяше да им казвам какво мисля за тях, което нямаше как да не направя, когато им обяснявах защо не се вслушвам в съветите им.
Не съм казал, че заради теб и Бранимир не идвам на форумни срещи. Казах, че заради хора като вас не идвам. Не искам да правя циркове и да влизам в конфронтации, а в същото време не виждам как бихме могли да намерим обща тема. А все пак седим на една маса. Хората, които със сигурност са ми интересни, присъстват и на срещите на СКИ. Затова се старая да посещавам онези срещи, когато бъда поканен.

Hater

28 Мар 2016 15:11
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
3-та национална форумна среща 2016-та #113705
[offtopic]
Спасимире, ако всичко което Управата стори и разбра в настоящата поредна разпра, е че трябва да ми се сложи само на мен един офтопик таг и спойлер таг и да ми даде съвета да ползвам ЛС с човек с който сме в режим на невъзможна и забранена комуникация, то това не говори никак добре за Вас. Не усетих подобна пъргавина и желание за действие обаче, когато бях споменаван и провокиран в темата. Това не се случи и след като бяхте нарочно сезирани. Хем е налице забрана да комуникирам с него, хем я спазвам, хем като почне да ме бомбардира с манипулациите си, изведнъж се оказва, че Управата я няма. Какво толкова е станало, ще кажете отново?! Става това, че ми мирише на двойни стандарти и ако досега проявих волско търпение, то за в бъдеще ще е невъзможно.

Майкъл - дали ще употребим думата тролене или някоя друга, вече не е от значение. Добре разбираш същността за която ти говоря - за системното ти хейтърско поведение на форума. Което е контрапродуктивно и излага жанра. Това, че дадени хора ги няма на форума, а ти ги нареждаш зад гърба им, не е атестат за благородни качества, а инак. Наше общество няма! Не знам откъде ти хрумна това. Но човек съди за другите по себе си... Явно не можеш да понесеш факта, че хората признават и уважават Любо Николов повече от теб, че публикува нещо, което се хареса и довърши една дългоочаквана книга, докато ти клинчиш в оправдания вече не знам коя година относно Инициативата и пр.
Хора като нас с Бранимир... Посещавам форумни срещи от октомври месец 2014г. и от тогава досега не ми е известно (а и никой не ми е споделял), че в същото време и ти имаш намерение да ги посещаваш. И да съм знаел, че ще дойдеш, щях да се отдръпна - както и направих! Не знам кой какви лекции ти е държал, питай другите, дали някога съм им натрапвал мнението си. Ако го правя понякога, то е тук - открито пред всички, когато съвсем ми писне от майндкраймизациите ти. В този смисъл намирам твърдението ти за това, че сме ти пречели на посещенията за неискренно и манипулативно. А дали Любо ти е поносим или не, си е твое право да преценяваш. Но е противно на елементарната етика да го хулиш по всякакъв повод, най-малкото заради колегиалността и доброто старо време. Ако и това не ти ясно - ще се съглася, че наистина е съвсем невъзможно да намерим обща тема.
[/offtopic]

[offtopic]П.С. Този път оф топик тагът е бонус от мен! :bye:[/offtopic]

• 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Форумни срещи
/
Time to create page: 0.081 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Дуел Мечът на самурая VS Проклятието на меча (2 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Radko
    • Today 00:56
    • Уимбълдън (книга-игра за Григор Димитров) (37 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Ал Торо
    • Yesterday 00:05
    • Токораз Исто? Дали си заслужава? (23 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Etom
    • 15 Май 2025 11:49

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg