Би било якоНали. Дай направо да вкараме танк, но на две колела. Ще му дадем да има 10 различни приставки. Направо да завладеем цялата игра
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ами...явно РЕЙНДЖЪР само на ЛЕСНА ИГРА ще да е ...Браво, бе деца! Напредвате бързо. Обаче...
По идеята на играта всички мотори имат монтирано по една добавка + 1 за СКАУТА, +2 за РАПТОРА, +3 за РЕЙНДЖЪРА. Не е търсен никакъв баланс, а по-лесна и по-трудна игра. С РЕЙНДЖЪРА всеки знае, пробвайте да играете със СКАУТА.
Това не е забележка, само уточнение. Може и танк да сложите и една тротинетка за разнообразие.
Аз си чакам The walking dead да почнат по FOX, та съм в тематаДжордж аз търся лично удоволствие в играта. Тук си избирам рейнджъра защото е мощен. Когато пък играех Шадоурън моторът ми беше Сузуки с вградени два автомата и се кефех на макс, защото хем беше една от стабилните пистови мотори, хем правех не лоши щети на опонентите си.
Монев може по-натам да има директна модификация предназначена за феновете на Кръвта на зомбитата.
пример ти давам еп.109 услугата от рокерите да речем - те са ти вече приятели донесъл си гориво...- искаш мацката - при късмет ти я дават и ...ти пак си им приятел и може пак да поискаш услуга да речем бандата или си правиш отношенията неутрални...пак крадеш и хоп пак на еп. 109,там искаш бандата и Железният Айзък ти я дава...това с код. думи се оправяХъм то не беше ли, че трябва една мисия да свършиш само по веднъж... Ето че колкото и да не исках, ще трябва и кодови думи да прибавим
Идеално!!! Запазваме броя на бандите и става нещо такова:А може точно с втория куест да намериш момичето
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas